Kocamın Ailesi Fox Tv

Daha bugün ilk.kez baktim diziye ve miray yerine başkası gelmis begenmedim ben tanışmamış rol.ona

Bizleri bu gecede yanlız bırakmadığınız için sonsuz teşekkürler iyiki varsınız varlığınız varlığımızın sebebi Maalesef önümüzdeki hafta Çarşamba günü kocamın ailesi olarak huzurlarınıza son kez çıkıcaz,,Ben iyiki kocamın ailesi gibi bir iş yapmışım diyorum çünkü sizleri tanıdım canım oldunuz ☺ ben kocamın ailesiyle kocaman bir aileye sahip oldum,, Kocamın ailesiyle beraber tanıdım sizleri ve ben sizlerle olan bu birlikteliğimin Ömür boyu sürmesini istiyorum yeniden huzurunuza çıkmak için Çalışmalara başladık bile haaaa bu arada belki final sahnesinde bende şahsım olarak huzurlarınıza çıkabilirim Hep sevgiyle kalın ve gülümseyin lütfen CANLAR Banu Akdeniz.

Final mi oluyor yani.Perşembe günü kalsaydı dizi boyle olmazdı böyle bir sonu hak etmedi kocamın ailesi.

Geçen sezonun sonlarına doğru "Ya konu kalmadı" gibi soranlara.
"gelecek sezonun senaryosu hazır," diyordu banu akdeniz. reytinglere mi kurban gitti :'(
aslında saçmalık tarafları olsa da güzel bir aile dizisiydi.
kaç tane böyle dizi var ki ailen ile oturup izleyebileceğin?

Reytingleri iyi değil di gün degisince 19.20 geziyordu oysa perşembe günü gayet güzel di gün degisikligine gidilebilir di.
Artık yerine ne koyacaklar bakalım .
Internette okudum arka sokaklar Fox Tv diyorlar.

Reytingleri iyi değil di gün degisince 19.20 geziyordu oysa perşembe günü gayet güzel di gün degisikligine gidilebilir di.
evet, arka sokaklar fox'ta başlayacakmış onu çarşamba günü verirler belki.

evet, arka sokaklar fox'ta başlayacakmış onu çarşamba günü verirler belki.
arka sokaklar 100 yıl sürsün, bizim diziyi hemen bitrisinler onun reytingleri çokmu iyiki bi türlü bitmiyo

BİZİM DİZİYİ BİTİREN; BU KADAR ÇOK OYUNCU DEĞİŞİKLİĞİ VE GÜN DEĞİŞİMİ VE KARGAŞAYA ÇEVİRMELERİ, HEP KAVGA KIYAMET
Gün değişimi olmasaydı bitmezdi diye düşünüyorum çünkü persembe günü reytingleri iyi diye tahmin ediyorum persembe gününe inadına aşk koydular aslında onun degismesi gerekti.

FOX TV ekranlarında yayınlanan ve izleyenleri televizyon başına kilitleyen Kocamın Ailesi final yapıyor. Sevilen dizinin final yapacak olması hayranlarını oldukça üzdü. Ünlü isimleri kadrosunda barındıran dizi 57. bölümüyle ekranlara vede edecek.
Dizinin final yapacak olması sosyal medya kullanıcıları tarafından da üzüntüyle karşılandı.

mynet magazin tarık buldu aileyi konu kalmadı

evet, fragmanı izledim. final yazıyor.

dün izleyen oldu mu? nasıl bitti. her şey açığa çıkmıştır.
ben iki bölüm geriden geliyorum
çok da merak ediyorum nasıl bitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…