Bunları nerden haber alıyorlar ?kocamla gezmeye,pikniğe ,avmye gidiyorum onları da davet etmek zorundaymışım .Anneme kaç defa gittiğimi sayıyor.
Paikolojimi bozdu kaynanam gil kaynıma değil benim kocama saplantı yapmış .Kendini sürekli madur gösteriyorlar ama narsistlerO zaman deveyi gudeceksin.
Elindeki mal bu.
Ya razı olursun, ya gidersin hepsi bu kadar.
Ya işte ben arkamı dönsem fitneyip bizi ayırmaya çalışıyorlar.Gitme o kıza diyorlar eşim çok seviyor beni ama çocukken çok ezmişler dövmüşler onlara beni savunamıyor zaten de çok içine kapanık hassas birisi ,yoksa ben istermiyim küsmeleriniEşiniz elbet affeder, iblis kabilesi de olsa ailesi işte.Siz görüşmeyeceksiniz, mesafeyi koruyacaksınız.İblisin oğluyla evlendiniz artık ne gelir elden
Korono değil 2023 depreminden önce nişanlıydık depremden sonra evlendik eğer evlenmeseydik ayrılın diyorlardı istemiyorlardı biziZaten kocanız pasif biri ki ona böyle davranmışlar ve davranıyorlar. Siz neden corona dönemi durumunuz bile olmadan koşarak evlendiniz ki? Keşke baştan böyle yapmasaydınız. Eşinizden de silme falan beklemeyin bence yapmaz o. Sadece siz artık mesafeyi açmaya çalışın. Ailenize gidip gelmenizi nasıl sayıyorlar, avmye parka gittiğinizi kim söylüyor? Bilmezlerse birşey diyemezler
Evlenmeseydiniz keşke.Korono değil 2023 depreminden önce nişanlıydık depremden sonra evlendik eğer evlenmeseydik ayrılın diyorlardı istemiyorlardı bizi
Evlenmeseydiniz keşke.
Evlenınce duzelir algısı artık
Çok seviyoruz birbirimizi depremde gene beni kocam kurtardı korudu kolladı bir damla su içemezken bana yemek su buldu çoraplarını bile bana giydirdi günlerce bana baktı,eşimden memnunum ama ailesine karşı çok sessiz bu da onlara bahane oluyor ve sürekli bizi huzursuz ediyorlar
Ayrım yapmalarının sebebi belli oldu. Zor ya beni istemeyen aileyi ben istemezdim. Oğullarına saygıları olsa seçimlerine de saygı duyarlardı. İşiniz zor.Korono değil 2023 depreminden önce nişanlıydık depremden sonra evlendik eğer evlenmeseydik ayrılın diyorlardı istemiyorlardı bizi
SağolunO halde bu şekilde devam.
Benim yazabilecek başka önerim yok.
İyi sabırlar.
Bunlar olurken ne yapıyordu mesela? Alın tepe tepe kullanın mı dedi? Eşime böyle davranamazsın böyle konuşamazsın niye demedi annesine? Siz bir de üstüne bu adamdan çocuk yapma peşindesiniz. Size çok sahip çıkmış ezdirmemiş çocuğu hak etmiş.Evde hizmetçi gibiydim ve beni kontrol edebiliyorlardı .Her şeyime karışıyordu kaynanam.Çamaşır asmama bile öyle olmaz diyip laf ediyordu
Laflarınıza dikkat edin eşim elinden ne geldiyse içimde kalmasın diye kendi yapıyor.Kimseye hizmetçi de yapmıyor beni başta melek gibi davrandılar aynı evde yaşamak zorunda kaldım mecburduk ev temizliği yemek vs yapmaya ama sonra yapmadığım için kötü oldum .Eşimin çok tavöası var çocukken şiddet görüp içine kapanmış özünde çok merhametli ve iyi kalpli olduğundan annesi ağlıyıp acıtasyon yapında affediyorAilesinin lafından çıkamayan bir sünepeyle evlenmeseydiniz hiç bu dertleriniz olmayacaktı. Düğün yok gelinlik yok takı yok ev yok eşya yok ama ne var bunlara mık demeyen bir koca var. Sizi istemeyen eş ailesi var. Ailesi yapmadı, eşim dediğiniz adam da mı layık görmedi bunları size? Gel anama hizmet edeceksin demiş siz de koşa koşa gitmişsiniz. Kendi ailenizin evine gitseydiniz de kocanız biraz iş görseydi.
Bunlar olurken ne yapıyordu mesela? Alın tepe tepe kullanın mı dedi? Eşime böyle davranamazsın böyle konuşamazsın niye demedi annesine? Siz bir de üstüne bu adamdan çocuk yapma peşindesiniz. Size çok sahip çıkmış ezdirmemiş çocuğu hak etmiş.
Evde hizmetçi gibiydim yazan sizsiniz. Kim sizi hizmetçi yaptı kim buna ses etmedi işine geldi? Aynı evde yaşamak zorunda kaldıysanız niye kendi ailenize gitmediniz, mecbur kalacaksam kendi anne babamın işini yaparım. Niye eşiniz sana burada hizmetçi gibi davranıyorlar çıkıp senin ailene gidelim demedi? İblis ailenin melek oğlu ilginç. Çocukken şiddet görmüş ama artık çocuk değil değil mi? Sizi de aynı çukura çekmiş ama farkında değilsiniz. Çocuğunuz olunca bitecek mi o travmaları, annesine babasına durun yapmayın diyecek mi? Eşiniz hakkındaki fikrim gram değişmedi. Maddiyatı parası pulu olmayan manevi yönüyle korusun kollasın karısını. Benim eşime böyle davranamazsınız diyip çekip çıkarmamış sizi o ortamdan. Sinik sinik yaşatmış. Kocam iyi ama çevresi kötü kafasına devam edin.Laflarınıza dikkat edin eşim elinden ne geldiyse içimde kalmasın diye kendi yapıyor.Kimseye hizmetçi de yapmıyor beni başta melek gibi davrandılar aynı evde yaşamak zorunda kaldım mecburduk ev temizliği yemek vs yapmaya ama sonra yapmadığım için kötü oldum .Eşimin çok tavöası var çocukken şiddet görüp içine kapanmış özünde çok merhametli ve iyi kalpli olduğundan annesi ağlıyıp acıtasyon yapında affediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?