Kocamın Ailesi İblis Kabilesi Çıktı

dreamsky

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2024
26
0
1
32
Arkadaşlar çok uzatmayacağım okurken sıkılmayın diye .Yoksa detaylı yazsam roman olur .Eşim 3 çocuğu bir ailenin ortanca çocuğu ne okurken ne askerde babası gilden hiçbir fayda görmemiş.Ailesi okadar cimri ki 8 yıllık tarihi geçmiş mercimeği falan yiyorlar .Neyse biz depremden sonra sade bir nikahla evlendik daha sonra düğün yaparız dendi ama yapılmadı çünkü evliliğimizi masraf çıkacak diye desteklemediler .Ne bir gelinlik ne bir alışveriş ne bir düğünümüz oldu.Aylarca bekledik ama yapmadılar .Evlendikten sonra 6-7 ay bunlarla yaşamak zorunda kaldık maddi durumumuz yüzünden.Evde hizmetçi gibiydim ve beni kontrol edebiliyorlardı .Her şeyime karışıyordu kaynanam.Çamaşır asmama bile öyle olmaz diyip laf ediyordu övünmek gibi olmasın ama hem kariyer yapıp hem ev işlerini öğrendim .Sonra biz evi ayırdık her hafta ziyaret ettik ama hep daha fazlasını istedi ,zamanla benim gözüm açıldı mesafe koydum kötü oldum,fitne oldum vs vs .Kaynanam gilin beklentileri şöyle :kocamla gezmeye,pikniğe ,avmye gidiyorum onları da davet etmek zorundaymışım .Anneme kaç defa gittiğimi sayıyor.Sürekli benle kocamı kıskanıyor.Kayınbaba da aynı çok fitne iki yüzlü birisi.Diyeceğim şu ben 2 yılın sonunda artık bana sokulan lafları ve saygısızlıklara dayanamayıp ne varsa söyledim suratlarına .Pişman değilim çok fesatlat ve kardeşler arası ayrım yapıyprlar bize düğün dernek yapmayanlar şuan diğer oğullarına yapıyor.Ve sizin zıttınıza değil mi kaynına eltine herşeyin en iyisi yapacaz diyorlar.Malda mülkte değilim.Kocam çok içine kapanık 2 yıl onun hattına sustum ama artık ipleri kopardım kocam arada kaldı .Bir süre sonra bu büyük kavgaya rağmen onları affetmesinden korkuyorum.Ne yapmam gerekiyor.Artık sürekli kabus görüyorum,depresyona girdim sinir hastası oldum zaten kronik rahatsızlığım da var .Kocamı çok seviyorum o da beni seviyor ama o iblisleri silemiyor.Etkilenmesinden ve yuvamızın dağılmasından korkuyorum

Zaten kocanız pasif biri ki ona böyle davranmışlar ve davranıyorlar. Siz neden corona dönemi durumunuz bile olmadan koşarak evlendiniz ki? Keşke baştan böyle yapmasaydınız. Eşinizden de silme falan beklemeyin bence yapmaz o. Sadece siz artık mesafeyi açmaya çalışın. Ailenize gidip gelmenizi nasıl sayıyorlar, avmye parka gittiğinizi kim söylüyor? Bilmezlerse birşey diyemezler

Size düğün yapmak zorunda değiller bunu içinizde yumuşatın affedin kendı başınızdan bu düşünceyi atın seneler gecmıs bununla dolup taşmayın. size belliki bir faydası yok bunu içinizde alevlendirip durmanın .

Çıktığınızı şükür bilip kurtuldum die mutlu olun .

Eşinizin ailesidir atamaz satamaz anca mesafe koyar sınırlarınızı çizer görüşmek istemediğinizi söylersiniz eşiniz kendi gider görür gelir .. hiç birini sevmezsiniz ayrı ama eşinize saygı duymalısınız görüşmek isterse de sonuçta ailesi

kocamla gezmeye,pikniğe ,avmye gidiyorum onları da davet etmek zorundaymışım .Anneme kaç defa gittiğimi sayıyor.
Bunları nerden haber alıyorlar ?

Eşiniz elbet affeder, iblis kabilesi de olsa ailesi işte.Siz görüşmeyeceksiniz, mesafeyi koruyacaksınız.İblisin oğluyla evlendiniz artık ne gelir elden
Ya işte ben arkamı dönsem fitneyip bizi ayırmaya çalışıyorlar.Gitme o kıza diyorlar eşim çok seviyor beni ama çocukken çok ezmişler dövmüşler onlara beni savunamıyor zaten de çok içine kapanık hassas birisi ,yoksa ben istermiyim küsmelerini

Korono değil 2023 depreminden önce nişanlıydık depremden sonra evlendik eğer evlenmeseydik ayrılın diyorlardı istemiyorlardı bizi

Çok seviyoruz birbirimizi depremde gene beni kocam kurtardı korudu kolladı bir damla su içemezken bana yemek su buldu çoraplarını bile bana giydirdi günlerce bana baktı,eşimden memnunum ama ailesine karşı çok sessiz bu da onlara bahane oluyor ve sürekli bizi huzursuz ediyorlar

Korono değil 2023 depreminden önce nişanlıydık depremden sonra evlendik eğer evlenmeseydik ayrılın diyorlardı istemiyorlardı bizi
Ayrım yapmalarının sebebi belli oldu. Zor ya beni istemeyen aileyi ben istemezdim. Oğullarına saygıları olsa seçimlerine de saygı duyarlardı. İşiniz zor.

Zaten çok kotulermis bu olaydan sonra gidip gelmezsiniz mesafeli olursunuz bu sayede sizin gezmenize vs karismazlar. Eşiniz illa ki onlarla barışacak hep küs olsa yine mutsuz olacak aile bu ama siz bu olay sayesinde mesafeli olacaksınız hizmetcilik yapmayacaksınız her yere çağırmak zorunda kalmayacaksıniz iyi tarafından bakın üzülmeyin depresyona girmeyin

Ailesinin lafından çıkamayan bir sünepeyle evlenmeseydiniz hiç bu dertleriniz olmayacaktı. Düğün yok gelinlik yok takı yok ev yok eşya yok ama ne var bunlara mık demeyen bir koca var. Sizi istemeyen eş ailesi var. Ailesi yapmadı, eşim dediğiniz adam da mı layık görmedi bunları size? Gel anama hizmet edeceksin demiş siz de koşa koşa gitmişsiniz. Kendi ailenizin evine gitseydiniz de kocanız biraz iş görseydi.
Evde hizmetçi gibiydim ve beni kontrol edebiliyorlardı .Her şeyime karışıyordu kaynanam.Çamaşır asmama bile öyle olmaz diyip laf ediyordu
Bunlar olurken ne yapıyordu mesela? Alın tepe tepe kullanın mı dedi? Eşime böyle davranamazsın böyle konuşamazsın niye demedi annesine? Siz bir de üstüne bu adamdan çocuk yapma peşindesiniz. Size çok sahip çıkmış ezdirmemiş çocuğu hak etmiş.

Kocandan ailesini silmesini bekleme. Ne olursa olsun anne babası onlar, gitsin görsün. Onların bırak bu kadını demesiyle senden bosanacaksa da boşansın zaten, öyle kocamı olur?
Senin yerinde olsam sürekli kavga dövüş ortamında yaşamam. İlerde çocuğun olsa o da etkilenecek çünkü. Mesafeli ol, isteklerini kibarca reddet ama kimseyle kavga etme. Önemli olan kocanla birlik olmanız. Eğer kocan gerçekten senin arkandaysa o iblis kabilesi hiçbir şey yapamaz merak etme.

Laflarınıza dikkat edin eşim elinden ne geldiyse içimde kalmasın diye kendi yapıyor.Kimseye hizmetçi de yapmıyor beni başta melek gibi davrandılar aynı evde yaşamak zorunda kaldım mecburduk ev temizliği yemek vs yapmaya ama sonra yapmadığım için kötü oldum .Eşimin çok tavöası var çocukken şiddet görüp içine kapanmış özünde çok merhametli ve iyi kalpli olduğundan annesi ağlıyıp acıtasyon yapında affediyor

Evde hizmetçi gibiydim yazan sizsiniz. Kim sizi hizmetçi yaptı kim buna ses etmedi işine geldi? Aynı evde yaşamak zorunda kaldıysanız niye kendi ailenize gitmediniz, mecbur kalacaksam kendi anne babamın işini yaparım. Niye eşiniz sana burada hizmetçi gibi davranıyorlar çıkıp senin ailene gidelim demedi? İblis ailenin melek oğlu ilginç. Çocukken şiddet görmüş ama artık çocuk değil değil mi? Sizi de aynı çukura çekmiş ama farkında değilsiniz. Çocuğunuz olunca bitecek mi o travmaları, annesine babasına durun yapmayın diyecek mi? Eşiniz hakkındaki fikrim gram değişmedi. Maddiyatı parası pulu olmayan manevi yönüyle korusun kollasın karısını. Benim eşime böyle davranamazsınız diyip çekip çıkarmamış sizi o ortamdan. Sinik sinik yaşatmış. Kocam iyi ama çevresi kötü kafasına devam edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…