Kocamın Ailesi İblis Kabilesi Çıktı

esiniz %99.9 ailesiyle barısacak zaten.
siz mesafenizi koruyun ve esinizle komusun sizi yüz göz etmesin, dengeyi kursun arada. ne size onları ne onlara sizi kötülettirmesin. kapansın gitsin mevzu bence uzatmaya gerek yok. cünkü aile bu neticede esiniz de atsa atılmaz, satsa satılmaz.

benzer durumlar yasadık. ben “öerhaba, merhaba”yım ama esim arar, görüsür ailesiyle. halbuki bana değil esime yanlışları oldu hep. ama dediğim gibi aile

Siz anlatırken ben gerildim ama size . Maddi durumunuz yokken neden evlendiniz ? Tanımadığınız bir aileye eşinizin bile gücü yokken orda nasıl kalmayı kendinizi ikna ettiniz hayretler içinde şaşırdım .Başınıza az çok bunların geleceğini tahmin etmeniz gerekmez miydi ? Kusura bakmayın siz kimsiniz de eşinizi doğup büyüten insanları silmesini istiyorsunuz ?? Eşiniz sizden bunu isteseydi ne düşünürdünüz ?? Biraz empati yapın aklınızı başınıza alın . Kendiniz görüşmek istemiyorsanız gitmeyin , muhattap da olmayın ….

Ben anlamadım kocanız işsiz mi çalışmıyor mu e o yapsa idi düğünü ailesinden niye bekledi koca adam. Siz çalışmıyor musunuz? Annenize avm ye ne kadar gittiğinizi nereden öğreniyor bunlar. Kocanızın her pasifliğini çocukluğuna bağlamayın lütfen koca adam gram geliştirememiş mi kendini

bastan kabul etmeyecektin bazi seyleri. Kocani sevsen de ailesiyle de evleniyorsun. Sahsi fikrim sen bu kocayla (ve aileyle) mutlu olamayacaksin hic bir zaman.

Esinizi kucukken dovmusler vs madem o yuzden travmatik bi kisiligi var psikologa gitmeli. Esiniz ailesini silmez siz uzak durun.

Kaynana evinden uzak bir yere taşının aynı şehir olsa bile, gözden ırak olan gönülden de ırak olur

Sizi hiç istememişler, evlenmeyin demişler. Buna rağmen evlenmiş bir de evlerine yerleşmişsiniz. Düğün beklemişsiniz. Onların inadına evlendiyseniz kendi hayatınızı kurmalıydınız ve hiçbir beklentiniz olmamalıydı. Gittiğiniz gezdiğiniz yerlerin bilgisini vermezseniz, mesafeli olursanız, görüşmezseniz sorun yaşamazsınız.

Politik olmak nedir bilirsiniz?

İblislik bir şey yok ortada, sınır bilmeyen eş ailesi var, buna da karı-koca siz kapı aralamışsınız.

Keşke siz sınır koymayı başarsaydınız, dayanamayıp biriktirdiklerinizi dökecek bir şey göremedim yazdıklarınızda.

Övünmek gibi olmasın demişsiniz ya neyle övündünüz anlamadım. Para yokken evlenip 7 ay kayinaileye hizmet etmek övünülecek bir şey degil. Madem işiniz vardı neden para yok, ev işi yapmak bence çok övünülecek bir şey değil. Tüm kadınlar yapıyor hatta erkekler eşlerine ev işlerinde yardım ediyor.

Ayrıca düğün olmadı ama size bir gelinlik almayan adamla neden evlendiniz? Kariyer durumunuz ne merak ettim? Madem 7 ayda ayrı eve çıkacak para vardı, az bekleyip ev,eşya ,gelinlik alıp evlenseydiniz.

2 yıllık bu süreçte belki durumu dengeleye çalışabilirdiniz sonuçta eşiniz ile birlikte vakit geçirmek en doğal hakkınız.
Şuanda da eşinizin ailesi ile yollarını ayırmasını bekleyemezsiniz fakat tavır koyar siz görüşmezsiniz.

Aileye cimri diyorsunuz ama diğer ogluna herşeyi yapıyorlarmış.Adamına göre muamele yani.
Mesela diğer kardeşin ekstra ne özelliği var??
Ben söyleyeyim hakkını savunuyor,kendini ve eş adayını ezdirmiyor.
Sessiz,hakkını savunmayan insanları ailesinin bile ezebildiği bir örnek görüyoruz.Yaşadığı travmaları psikolojik destek ile çözmeli kendi kendine düzelmez ki..
Travmam var diyip sineye çekmeye ve sizi ezdirmeye ne kadar daha devam edecek böyle?
Önce bunun üzerine gidin.Eşinizin gözleri bir açılsın,gerçekleri görsün sonra ailesiyle olan ilişkileri nasıl istiyorsa öyle sürdürsün.
Travma yaşatan,saygı göstermeyen,değer vermeyen aile bireylerini hayatında tutmaya devam edecek motivasyonları nasıl buluyor bu insanlar,orası da başka bir tartışma konusu.
Sizin sinir hastası olmanızı gerektirecek bir durum yok eşiniz katlansın ailesine şuan,sizin zorunluluğunuz yok.Uzak durun,yediğiniz içtiğiniz gittiğiniz sizin olsun,dışarı çıkmasın.
Cidden üzülüyorum insanların bazı sorunların üstesinden gelebilme gücü varken çaresiz duruma düşmesine.
Milat olsun bugün sizin için olur mu.Üzülmek ağlamak sinirlenmek yerine sizin için ne,nasıl iyi olur bunlara kafa yorun.
Dilerim işiniz rast gider.

Kocana açıkça diyeceksin. Biryere giderken davet etmek zorunda değilim. Bana karışmaya hakları yok çat çat ver cevabını. Eşinde madem seni korumuyo onlara karşı sen cevap verdiğinde veya kavga ettiğinde sana saygı duyup karışmasın.

Canım benim sen mesafeni koruyacaksın. Eşinde eninde sonunda buna alışacak. Banada yapılan çok sey oldu sustukça dert etmiyorsun sanıyorlar ve yapmaya devam ediyorlar. Ayrıca sen sustukça eşinde dert etmiyorsun sanıyor sesini çıkarmıyor. O yüzden senin içinde kalıp dert olacağına onlara dert olsun. Eşin seni seviyorsa zaten üzüldüğün mutsuz olduğun yerde olmana, mutsuz olduğun kişilerle birlikte vakit geçirmene göz yummaz,yummamalı diye düşünüyorum

Sorun eşinizde.
Hem sizi hem kendini ezdirmiş diğer kardeşe niye düğün yapmayız diyemiyorlar? sırf size inat olsun diye değil tabiki de. Siz de bile bile lades demişsiniz. Bu saatten sonra kendi adınıza yapılacak tek şey mesafeyi korumak.

Ayy şu her şeye karışan kv nedir ya. Ne ćekiyor bu gelinler. Bazi insanlar görüyorum maaş kartını bile kv ye veriyorlar. Eşinizden bu konuda bir destek yoksa. Kendin yol bul. Yüz verme konuşma. Bırak sen kötü ol. İnsanlar zaten böyle birisine inanmaz önünde sonunda kimin ne olduğu ortaya çıkıyor.

Esin tabiki onlari affedecek ailesi sonucta. Onemli olan seni gorusmeye zorlamamasi. Sen aynen boyle devam et mesafeni koru esin de seni gercekten seviyorsa arada kalmasina gerek yok kendi gitsin gorsun ailesini.

e elde yok, avuçta yok, tonla hevesiniz varken neden gelinlik bile giymeden adamin ailesinin evine düz nikahla gidip yerlestiniz? 6 ayda toparlamissiniz iste kendinizi, bekleseydiniz 6 ay hem depremden sonra siz ve cevreniz de toparlanirdi bir nebze daha normale donerdi, hem paraniz birikirdi. sonra rahat rahat evlenseydiniz. istediginiz gelinligi de esinizle alsaydiniz . adam askere giden oglunun cebine para koymamış, oglunun koynuna girecegi kadinin altinini alip düğününü mü yapacaklar? ne gereksiz bir beklentiye girmissiniz

Kocanı seviyorsan, onların elinden kurtar. Dayak yemiş, horlanmış, pasif kalmış. O da çok sevmiyordur ailesini zaten. Gerekirse başka bir şehre taşınıp, tüm ipleri koparın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…