- 8 Temmuz 2019
- 273
- 264
- 53
- Konu Sahibi strawberry111
-
Taki taksalardı verırdim ama takmadılar. Ona ragmen dugun ertesi sabahı 9 da arayıp bızım tarafın taktıgı altınları ıstedıler.Kendi kartınızı, eşinizin kartını ve varsa takıları verirseniz bir ihtimal. Deneyin bakalım.
Kart verme soz konusu degıl zaten kinaye amaclı atılmıs bir baslık. Ama versen emin ol yok demezler. Eşimden cok kabahatli benim kabul ediyorum. Ailesıne mahcup olmasın diye alttan al al ıyıce alıstırdık. Simdi sınır koysan da anlamıyorlar ve yaptıgımiz azımsanmaya basladı. Gec oldu ama taviz vermeyecem artık.Bu tarz problemlerin sebebi kv kp degil. Sorunlari sanki sadece kv kp cikariyormus gibi yaklasirsaniz hicbiseyi cozemezsiniz. Eşinizin anlamasi ve bunu bitirmesi gerekiyor.
Sizin deger gormemeniz eş ailesinin para harcamamasi degil, bizzat eşinizin size deger vermemesi.
Ben de kv ve kpden bisey gormedim, istemedim evlenirken ama gayet degerliyim ve icimde kalan birsey olmadi.
Kartinizi da verin tüy dikin.
Ben şaşıyorum vallahi bu tarz konular görünce burada, "Alttan aldım, aramız bozulmasın diye her şeye evet dedim feragat ettim, hiçbir şey beklemedim, hiçbir şey yapmadılar, eşim de hayır diyemiyor"...cocuklarımı bakıcıya bırakıp ıse gidiyorum.
resmen ac gözlüler ne yüzle istediler altinlari?Taki taksalardı verırdim ama takmadılar. Ona ragmen dugun ertesi sabahı 9 da arayıp bızım tarafın taktıgı altınları ıstedıler.
Taki taksalardı verırdim ama takmadılar. Ona ragmen dugun ertesi sabahı 9 da arayıp bızım tarafın taktıgı altınları ıstedıler.Kendi kartınızı, eşinizin kartını ve varsa takıları verirseniz bir ihtimal. Deneyin bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?