- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 36
- Konu Sahibi Mihmandar_34
Anlaşıldığıma sevindim çok teşekkür ederim.. Ben kocam olduğu halde ondan işten gelirken bisey istememeye çalışırım. Markete gidip kendim yaptığım çok oluyor. Yorucu bir işi varken annesi diğer oğlunu dışarı çıkartmıyor ama benim eşime istediğini emrediyor. Kaldı ki bu kadın işi. Beni arayabilirdi. Oğluyla hem iş pişiriyor hem de hala iğne iplik derdine düşmüş. Ben eşimi düşündüğüm gibi o da kocasını düşünüyor. Kp ondan habersiz bize çöp vermiyor adam. Bisey tasinicaksa sen niye tasiyosun oğlan ne güne duruyor diyor. Ama benim kocamı düşünmeme kızıyorlar.canım benim sen eşini düsümüşsün yorgun argın geldi diye..ki o işten yorgun geliyor diye siz kendi ihtiyaçlarını hep kendiniz yapmuşşınız.. sen kıyamazken başkasının kısması seni sinirlendirlen çok iyi anlıyorum ama bu kadar merhametli olmamak gerek sen ne kadar acirsan acınacak duruma düşüyorsun canım benım o yuzden aile konularında bırak ne yapıyorsa yapsın... yorgunluktan geberselerden hatalıktan yatak döşşek yatsalarda aile bireylerinden biri çağırdımı bi bakmışsın kaybolurlar... sen bi şey rica etsen demediğini bırakmazlar...