- 24 Mayıs 2010
- 7.753
- 9.874
- 448
- Konu Sahibi Merve bozkurt
-
Kac aylik oldugunu bilmiyorum ama 5 , 6 falan vardr
çocuk da benim değil arkadaş yapmış ama biz bakacağız derse hiç şaşırma.
Eğer düşündüğünüz gibiyse, kadının kendi kocasındanda olabilir.. Kadın kocasını aldatacak zihniyettemi? Sizden önce olmuş bir durumda da, o sizin insiyatifinizde karar vermek, ama her şekilde aldatılmış oluyorsunuz, yani siz ne zamandır evlisiniz bilmiyorum ama 4-5 aylık evliysenizde, (nişanlıyken olmuştur) 1 yıldan uzun süredir evliysenizde, eğer düşündüğünüz durum ortaya çıkarsa aldatılmış kadın durumuna düşersiniz.Kac aylik oldugunu bilmiyorum ama 5 , 6 falan vardr
Kac aylik oldugunu bilmiyorum ama 5 , 6 falan vardr
Kendisinden vicdan dolmuş taşıyo mübarekHayırlı olsun nur topu gibi sizin olmayan bir çocuğunuz oldu
Bir de çok vicdansızsın demiş dengesize bak
Face de görmüştüm evli oldugunu hamile oldugunu daEvli olduğu eşin mi söyledi? Var mı fotoları falan facesinde vs ? Bir konu daha açmıştın gece yarısı biri yazmıştı o bu kadın mı başka biri mi?
Hayır geçmiyor dukonuşmalarda bi çocuk lafı geçiyor muydu peki?
Kdın konu sahibinden 4 ay sonra evlenmiş, konu sahibi ne zamandır evli anlaşılamayan o :)Dogrumu anladim? Yazistigi kadini biliyorsunuz, kadin 4 aylik evli ve 5-6 aylik hamile... Öylemi? O zaman tebrikler... Kadinin kocasisa süphelenmis heraldeki cocuk ortalikta kalacak ve kalirsa esiniz size baktirma planlarinda... Bu ne bicim bisey yaaaa... Baskasiyla yazismasi bile yeterli, ne aciklamasi yaptida inandiniz? Amaaannn sonu ferah degil söyleyim ben size...
Bence o değildirHemen eski sevgilinin hamileliğini karıştırma.
Kadın 1 yıldır evli, 5-6 aylık hamile, belki senin kocanın adını bile hatırlamıyordur.
Ama gece yarıları mesajlaştıgı eski sevgili buysa evli oldugu halde
bilemiyorum
bu durduk yere sorulacak bı soru degıl...Dün akşam eşimin telefonuna birşey e bakmak için almıştim neyse baktim sonra almışken bakiyim var mi birşey diye daha önce başima gelmiş ti çünkü baktim yine bi kadinla yazışma var di eşime bu kim yine diye sordum esimde ben yazışmadim bi arkadaşn yazışmaları telefonu istedi bende verdim dedi sonra tartışma ya başladık neden telefonu nu bi başkasına veriyorsun böyle aramizın bozulması daha mı iyi dedim neyse sonra gerçeği söyledi barıştık falan bana yıllar sonra benim bi başkasından çocuğum oldugunu öğrenirsen ne yaparsın dedi seni biraKırım dedim peki o çocugun bakima ihtiyacı var mesela bakarmisin dedi bende bakmam dedim bana cok vicdansızsin dedi bnde hayırdır bu soru nerden çıktı dedim soru sadece dedi . sabaha kadar uyku tutmadi soru kafama takildi durdu arkadaşlar kafayı yemek üzereyim
Sen niye kelime kelime cevap yazıyosunHayır geçmiyor du
Ben 15 ay oldu evliyimKdın konu sahibinden 4 ay sonra evlenmiş, konu sahibi ne zamandır evli anlaşılamayan o :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?