Kocamın aklima takılan sorusu

Adam bastan sona kadar mantiksiz. Boyle bir adama mantikli hareketi ben senden beklerim sahsen.

Kac aylik oldugunu bilmiyorum ama 5 , 6 falan vardr
Eğer düşündüğünüz gibiyse, kadının kendi kocasındanda olabilir.. Kadın kocasını aldatacak zihniyettemi? Sizden önce olmuş bir durumda da, o sizin insiyatifinizde karar vermek, ama her şekilde aldatılmış oluyorsunuz, yani siz ne zamandır evlisiniz bilmiyorum ama 4-5 aylık evliysenizde, (nişanlıyken olmuştur) 1 yıldan uzun süredir evliysenizde, eğer düşündüğünüz durum ortaya çıkarsa aldatılmış kadın durumuna düşersiniz.
Ama içinizi ferah tutun, belki biriyle ilgili kendince empati yapmıştır, şimdi burada gaza gelip kendinizi yıpratıp eşinize ters bişey demeyin.. Biraz bekleyin..

Dogrumu anladim? Yazistigi kadini biliyorsunuz, kadin 4 aylik evli ve 5-6 aylik hamile... Öylemi? O zaman tebrikler... Kadinin kocasisa süphelenmis heraldeki cocuk ortalikta kalacak ve kalirsa esiniz size baktirma planlarinda... Bu ne bicim bisey yaaaa... Baskasiyla yazismasi bile yeterli, ne aciklamasi yaptida inandiniz? Amaaannn sonu ferah degil söyleyim ben size...

Vicdanla ne alakasi gurur denen bişey var bende bakmam niye bakiyim yapmasını bilen bakmasinida bilecek kimse enayi değil ayrıca gerçeği söyledi derken aldatmış mi seni o mu konuşmuş kadinla

Hemen eski sevgilinin hamileliğini karıştırma.
Kadın 1 yıldır evli, 5-6 aylık hamile, belki senin kocanın adını bile hatırlamıyordur.
Ama gece yarıları mesajlaştıgı eski sevgili buysa evli oldugu halde
bilemiyorum

Kdın konu sahibinden 4 ay sonra evlenmiş, konu sahibi ne zamandır evli anlaşılamayan o :)

Bence o değildir
Kocası demez mi bizim bebeğe ne oldu diye
Konu sahibine verilse hani
Ne biçim şeyler konuşur olduk, milletçe sapıttığımız resmidir bu forumdaki konular

bu durduk yere sorulacak bı soru degıl...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…