- 23 Mart 2014
- 6.461
- 12.327
- 198
- Konu Sahibi Merve bozkurt
-
Kocası acaba çocuk başkasından babasına ver mi dedi?Yani bilerekmi evlendi acaba? Konuyu bilmiyoruz, Gerçekten gıybete doğru gidiyoruzBence o değildir
Kocası demez mi bizim bebeğe ne oldu diye
Konu sahibine verilse hani
Ne biçim şeyler konuşur olduk, milletçe sapıttığımız resmidir bu forumdaki konular
Bence o değildir
Kocası demez mi bizim bebeğe ne oldu diye
Konu sahibine verilse h
Ne biçim şeyler konuşur olduk, milletçe sapıttığımız resmidir bu forumdaki konular
Evleneli 14 ay oldu ama ben kocama olan güvenimi kaybettim çokmu abartiyorum kiskanmayi bilmiyorum yaklasik 2 ay once onun telefonunda eski sevgilisine msj attigini gördüm ona kızdım neden konuşuyorsun diye sordum sadece konusuyoruz aramizda birsey yok o yazdi bende cevap verdim dedi ondan oncede zaten konusup görüştüklerini bildigimi ve bundanda emin oldugumu soyledim oda inkar etmedi sadece konustuk aramizda birsey yok diye tekrar soyledi bende onu sevdigim için onu affettim ve birdaha olmayacagini soyledim suan gorusmuyorlar bundan yine eminim ama simdi ise bi baskasindan supheleniyorum o yok diyor ama yinede icimde bi endişe var soylesenize ben mi abartiyorum kiskanmayi yoksa haklimiyim ?
Eski sevgilisi bir yilik evli biz bir bucuk yıldır evliyiz önce den de konusmala ri olmuştu o yüzden benimde şüphe lerim var tabi ama emin degilim git geller yasiyorumSen niye kelime kelime cevap yazıyosun
Sen ne kadarlık evlisin
Eski sevgilisi 5-6 aylık hamiledir diyosun, o ne kadarlık evli
Bi kerede yaz , eşinin bahsettiği bebeğin bu olduğundan mı şüpheleniyorsun
Ama evli biri hamileyken çocuğunu nasıl başka adama ( senin eşine yani ) versinUle
Eski sevgilisi bir yilik evli biz bir bucuk yıldır evliyiz önce den de konusmala ri olmuştu o yüzden benimde şüphe lerim var tabi ama emin degilim git geller yasiyorum
Dün akşam eşimin telefonuna birşey e bakmak için almıştim neyse baktim sonra almışken bakiyim var mi birşey diye daha önce başima gelmiş ti çünkü baktim yine bi kadinla yazışma var di eşime bu kim yine diye sordum esimde ben yazışmadim bi arkadaşn yazışmaları telefonu istedi bende verdim dedi sonra tartışma ya başladık neden telefonu nu bi başkasına veriyorsun böyle aramizın bozulması daha mı iyi dedim neyse sonra gerçeği söyledi barıştık falan bana yıllar sonra benim bi başkasından çocuğum oldugunu öğrenirsen ne yaparsın dedi seni biraKırım dedim peki o çocugun bakima ihtiyacı var mesela bakarmisin dedi bende bakmam dedim bana cok vicdansızsin dedi bnde hayırdır bu soru nerden çıktı dedim soru sadece dedi . sabaha kadar uyku tutmadi soru kafama takildi durdu arkadaşlar kafayı yemek üzereyim
Benim de çocuğum çıkarsa sen neyaparsin deyin kapak olsun
Eşinin eski sevgilisinden mi yoksa başka birinden mi bir çocuğu olacak anlayamadım. Konuda anladığım tek şey eşinin bir başkasından çocuğu var ya da olacak. Kimse durup dururken karısının ağzını bu şekilde aramaz. 14 yıldır evliyim eşimle aramızda hiç böyle bir ağız araması geçmedi oradan biliyorum. Normal bir durum değil yani.
aynen ve utanmadan sana bakarmısın dıye soruyor durup duruken bir eş bunu sormazKocanın bir başkasından çocuğu var...ya da olmak üzere...
sen bunları bıle bıle nıye evlendın bu adamla...En kötüsü de ne Biliyormusunuz kocamin eski sevgilisi de hamile ve daha onceki konularimda anlatmıştım onunla esim konusuyor diye ya ne bilim aklima gelmiyor degil ama kocama kendim 5 aylik ogluma bunu yakıştıramyrum bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?