Kocamın aklima takılan sorusu

Bence o değildir
Kocası demez mi bizim bebeğe ne oldu diye
Konu sahibine verilse hani
Ne biçim şeyler konuşur olduk, milletçe sapıttığımız resmidir bu forumdaki konular
Kocası acaba çocuk başkasından babasına ver mi dedi?Yani bilerekmi evlendi acaba? Konuyu bilmiyoruz, Gerçekten gıybete doğru gidiyoruz

Bence o değildir
Konu sahibine verilse h
Ne biçim şeyler konuşur olduk, milletçe sapıttığımız resmidir bu forumdaki konular

bende inanmıyorum o olduğuna,
onun için dedim zaten eski sevgiliyi hemen karıştırma diye.
Bu forum daki bir çok konu bana akıl tutulması yaşatıyor zaten,
çoguna inanmıyorum ama sonra *nerden biliyosun shapes bilmedigin şeyler var* diye kendimi ikna ediyorum

bu konunda şüphelendiğim başka biri var demişsin.
Kim o?
Koca da maşallah yol geçen hanı gibi, biri bitip diğeri başlıyor.
her yakalanma sonunda
sende tamam deyip barışıyorsun.
diğer hatunu yakalayana kadar da bir öncekiyle görüşmediğine eminsin :))

Ule
Sen niye kelime kelime cevap yazıyosun
Sen ne kadarlık evlisin
Eski sevgilisi 5-6 aylık hamiledir diyosun, o ne kadarlık evli
Bi kerede yaz , eşinin bahsettiği bebeğin bu olduğundan mı şüpheleniyorsun
Eski sevgilisi bir yilik evli biz bir bucuk yıldır evliyiz önce den de konusmala ri olmuştu o yüzden benimde şüphe lerim var tabi ama emin degilim git geller yasiyorum

Bizim bir erkek arkadaş anlattı ofisten. Arkadaşı bir gün bunu arıyor, "Şu gün benden kredi kartımı aldın, o gün X semtte otelde kaldın, ertesi gün de o semtte kahvaltı yaptın, tamam mı?" diyor. Birkaç gün sonra adamın karısı bizim arkadaşa "Senin yüzünden yuvam yıkılıyordu, kocamın kredi kartını sen kullanmışsın meğer" diyor. Kadın kocasının kredi kartı dökümüne bakcak kadar açıkgöz ama kocası "Arkdşm ypmş " deyince inanacak kadar da saf, şok olmuştum. Sene olmuş 2015, 10 senedir çalışan ve bekâr adam neden senin kocanın kredi kartıyla tek gecelik ilişki yaşasın?

Şimdi size soruyorum konu sahibi, nasıl inanıyorsunuz böyle şeylere? Başkası konuşsa kocanızın telefonundan, en azından konuşmanın başında "Selam, ben Ahmet, arkadaşın telefonundan yazıyorum" demez mi?

Son düzenleme:
Denge falan kalmadı tamamen gitti bende. Konuları okudukça her seferinde tamam işte bunu aşabilen çıkmaz diyorum, sonra arkasından pat yeni bir konu Yuh bu daha betermis diyorum.
Sen en iyisi şimdiden boşanırdım ne yapacağım diye planını yapmaya başla. Yolun sonu gorunuyor gibi.

Ule

Eski sevgilisi bir yilik evli biz bir bucuk yıldır evliyiz önce den de konusmala ri olmuştu o yüzden benimde şüphe lerim var tabi ama emin degilim git geller yasiyorum
Ama evli biri hamileyken çocuğunu nasıl başka adama ( senin eşine yani ) versin
Boşanacaklar desem yine de aklım almıyo ama
Aldatan insanlar ne anlar annelik babalıktan değil mi ?
Bu ikisi kaçabilir de belki bebek mi işlerine gelmiyo
Dizi gibi oldu ama eldeki veriler bunlar
Daha düzgün bişey yazmak isterdim..

hic mantikli degil birde daha once yakalamissiniz yazismasini boyle hemen ustunu kapatmayin bu konunun hic normal degil bu soru

Eşinin eski sevgilisinden mi yoksa başka birinden mi bir çocuğu olacak anlayamadım. Konuda anladığım tek şey eşinin bir başkasından çocuğu var ya da olacak. Kimse durup dururken karısının ağzını bu şekilde aramaz. 14 yıldır evliyim eşimle aramızda hiç böyle bir ağız araması geçmedi oradan biliyorum. Normal bir durum değil yani.

Hayır adamdaki pişkinliğe bakar mısınız
Aldattım ne yüzle demeden çocuğum çıksa meydana ne olur, bakar mısın diyo utanmadan
Nane yemeyi biliyosunuz çocuğa mı bakamıyosunuz yani kadını aldatmamışçasına rahat tek dert bebek gibi davranıyo

eskiden yakaladığınız bir durum + telefonunda arkadaşım konuştu dediği ama inandırıcı gelmeyen msjlaşmalar + 3.bir kişiden çocuk olursa diye sorular = durum kritik.
kocanızla konuşmanız lazım bana başkası var gibi geldi bariz.

Çok safsın ya da eşine inanmak istiyorsun. Yahutta kaldıramayacağın için gerçekleri, eşinin cevaplarını mantıklı bulmasan da inanmak istiyorsun.
O yazışmaları yapan bence eşiniz. Kimse kimsenin telefonundan böyle bir yazışma yapmaz. Kiminle yazıştı ise muhtemelen de okişiden ya bir çocuğu olacak ya da çocuğu var. Hatta bence var, çünkü sorunlu bir çocuk olsa bakar mısın dediğine göre böyle bir çocuk var.

bir de böyle bir durumu direk kendi itiraf etmeyebilir.
sizin iyice bir araştırma yapmanız gerek diye düşünüyorum.
mesela telefon dökümlerini inceleyin.
devamlı görüştüğü ve sizin bilmediğiniz bir numara varsa onun kime ait olduğunu bulun kim bilir belki bu eski sevgiliye çıkar yollar.
başka hattı varsa diye şüpheleniyorsanız e-devlette adına kayıtlı olan hatlar tamamen çıkıyor oradan da bakabilirsiniz. ben böyle bir durumda baya baya araştırma yapardım yani bence sizin de acil yapmanız lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…