Kocamın aklima takılan sorusu

Bu kon
Kocası acaba çocuk başkasından babasına ver mi dedi?Yani bilerekmi evlendi acaba? Konuyu bilmiyoruz, Gerçekten gıybete doğru gidiyoruz
Bu konuya da söyle açıklık getireyim simdi bu eski sevgilisi bir yıl önce evlendi biz im dugunden 4 ay sonra daha sonra face s inde hamile oldugunu ogrendim ve esimle konuşmalarını da tabi öğrendim iki ay önce de kocasiyla aralarinin bozuk oldugunu öğrendim ayrılmışlar mı orası ni bilmiyorum işte dün gece de esim bana o soruyu sordu

Yine gir yine bak kocasıyla fotosu var mı yok mu anlarsın herhalde
Ya sen çok kibarcıksın ya ben sinirliyim bilmiyorum

Eşini yokluyor yüzsüzce. Konu sahibinin 5 aylık çocuğu varmış yanlış anlamadıysam. Sonuçta bir anne karşısındaki diye acitasyon yapmış bir de utanmadan ya zor durumda bakıma muhtaçsa gibi. Ve yüksek ihtimalle kadın çocuğu doğurup eşine vermek istiyor eşide işin içinde çıkamıyor. Eşinin bakmam lafından sonra bu gibi adamlardan her şey beklenir yakında bir bebekle eve gelip yolda buldum bak ne kadar çaresiz biz bakalım mı buna diye de gelirse şaşırmam yani.

Sen niye kelime kelime cevap yazıyosun
Sen ne kadarlık evlisin
Eski sevgilisi 5-6 aylık hamiledir diyosun, o ne kadarlık evli
Bi kerede yaz , eşinin bahsettiği bebeğin bu olduğundan mı şüpheleniyorsun
Sanmam.. eşinin bahsettiği bebek bu olsa kadın kolay kolay verir mi ki ayrıca kadının kocası demez mi sen ne ara hamile kaldın. Aslında adam kendinden oldugundan da süphelenebilir. Bilmiyorum kafam karıştı

durduk yere sorsa belki dalga tutuyo dersin ama o tartışmanın üstüne bunu sormuş olması düşündürücü üstünü hemen kapatma derim. En azından hatırlat yani bana dün böyle dedin ya eger öyle bişey varsa ya da ben öyle bişey öğrenirsem beni tamamen kaybedeceğinden emin ol diceksin ki öyle bi halt yediyse bile sana söylemeye yüzü olmasın cesaret edemesin yani

En mantikli yol bu konu sahibi dikkate almalisin .

Korkunuzda haklısınız.. Ama şimdilik bekleyin derim.. Belki kadın emin değil.. Eşiniz bi halt etmiş gibi gözüküyor, ama burada oturduğumuz yerden buna kesin yapmıştır diyemeyiz. Siz face ve telfon konuşmalarını fotoğraflayın yada kopyalayın ve bekleyin. Eğer bir şey yaparsanız ve eşi de olaya dahil olursa.. İşler daha sarpa sarar.. Delil arayın..

Öncelikle kızla konuştuğu konu ve konuşma tarzı nasıldı?Önemli olan nokta burası.Çocuk mevzusuna gelince kafanı budaklandırıp diğer mesaj konusunu unutturmaya çalışmış olabilir.Dediğim gibi önemli olan mesajın içeriği.Samimi mi konuşmuşlar yoksa gayet saygı çerçevesinde seviyeli bi şekilde mi konuşmuşlar.Peki ilk önce sana neden yalan söyledi.Hepsi çok çelişkili.Kafana takıp kendi kendini yiyeceğine kesinlikle eşini karşına alıp detaylı bi şekilde konuşmanız gerekiyor

Gerçek neymiş?
Eşin bir tuhaf sen terkederim diyorsun o çocuğa bakar mısın diyo

Belki de varsa böyle bir çocuk daha öncesinden var. O yüzden ayrıldılar onunla.
Belki de öylesine sordu. Yani öylesine sorulacak bir soru da değil ama.

aşkolsun kocişim nolcak.
benim başkasından olan çocuğumla senin başkasından olan çocuğun gül gibigeçinir giderler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…