Kocamın aklima takılan sorusu

En kötüsü de ne Biliyormusunuz kocamin eski sevgilisi de hamile ve daha onceki konularimda anlatmıştım onunla esim konusuyor diye ya ne bilim aklima gelmiyor degil ama kocama kendim 5 aylik ogluma bunu yakıştıramyrum bunu

Gerçek o kadar ortada ki ama siz görmemekte israrcisiniz

aklıma lise yıllarım geldi benimde, ne alaka diyeceksiniz cebimde sifara ile eve gidip benim değil anne arkadaşımın dediğim günler, hala geçerli mi bu bahane valla pes.
çocuk meselesine hiç girmiyorum bile

aklıma lise yıllarım geldi benimde, ne alaka diyeceksiniz cebimde sifara ile eve gidip benim değil anne arkadaşımın dediğim günler, hala geçerli mi bu bahane valla pes.
çocuk meselesine hiç girmiyorum bile
Aynen, babam çekmecemde yakalamıştı. Cevabım çoktan hazırdı.; "arkadaşım eve götüremiyor bana verdi"

Çocuğunuz var mı
Varsa çocuğunuz adına nüfus müdürlüğünden vukuatlı nüfus kayıt örneği alın
Kocanızın üstüne kayıtlı baska çocuk var mı ortaya çıkar

Araştır derim ..

Git nüfus Müdürlüğüne öğren için rahat etsin

İlginç normalde sorulacak bir soru değil. Ben olsam başkasından çocuk yapacak kadar bana olan sevgin azaldıysa arkama bakmadan çekip giderim.

hiç te normal bir soru değil bence büyük bir depremin habercisi...
araştır derim ona belli etmeden

yine bir kadınla yazışma var dediğine göre daha önceden de olmuş yani.daha önceden olmuş göz yummuşsun yine olmuş bunu kafana takmamışssın adamın sorusuna kafayı takmışsın.arkadaş neyin kafasını yaşıyorsunuz siz yaa.

Kimsenin eşi böyle bir soru sormaz durup dururken sizi bir süpriz beliyor gibi geldi.Eşinize karşınıza alıp ciddi ciddi sormanızda fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…