- 20 Haziran 2015
- 796
- 448
- 103
- 32
- Konu Sahibi Merve bozkurt
-
Git nüfus Müdürlüğüne oDün akşam eşimin telefonuna birşey e bakmak için almıştim neyse baktim sonra almışken bakiyim var mi birşey diye daha önce başima gelmiş ti çünkü baktim yine bi kadinla yazışma var di eşime bu kim yine diye sordum esimde ben yazışmadim bi arkadaşn yazışmaları telefonu istedi bende verdim dedi sonra tartışma ya başladık neden telefonu nu bi başkasına veriyorsun böyle aramizın bozulması daha mı iyi dedim neyse sonra gerçeği söyledi barıştık falan bana yıllar sonra benim bi başkasından çocuğum oldugunu öğrenirsen ne yaparsın dedi seni biraKırım dedim peki o çocugun bakima ihtiyacı var mesela bakarmisin dedi bende bakmam dedim bana cok vicdansızsin dedi bnde hayırdır bu soru nerden çıktı dedim soru sadece dedi . sabaha kadar uyku tutmadi soru kafama takildi durdu arkadaşlar kafayı yemek üzereyim
Ya kayitliysa gitmeden bilemezÇocuk kendi adına kayıtlı değilse ?
Dün akşam eşimin telefonuna birşey e bakmak için almıştim neyse baktim sonra almışken bakiyim var mi birşey diye daha önce başima gelmiş ti çünkü baktim yine bi kadinla yazışma var di eşime bu kim yine diye sordum esimde ben yazışmadim bi arkadaşn yazışmaları telefonu istedi bende verdim dedi sonra tartışma ya başladık neden telefonu nu bi başkasına veriyorsun böyle aramizın bozulması daha mı iyi dedim neyse sonra gerçeği söyledi barıştık falan bana yıllar sonra benim bi başkasından çocuğum oldugunu öğrenirsen ne yaparsın dedi seni biraKırım dedim peki o çocugun bakima ihtiyacı var mesela bakarmisin dedi bende bakmam dedim bana cok vicdansızsin dedi bnde hayırdır bu soru nerden çıktı dedim soru sadece dedi . sabaha kadar uyku tutmadi soru kafama takildi durdu arkadaşlar kafayı yemek üzereyim
Canım eşinin böyle yanlış tutumları varsa, soruyu kafana takmalısınnnn vukuatlı nüfus kaydında üstüne kayıtlı çocuğu varsa çıkar,. Bu konu. İrdelenirse mutlaka başka gerçeklerle yüzleşirsin. Bu çocuk olmayabilir belki ama hiç hoş tutumlar değil.Dün akşam eşimin telefonuna birşey e bakmak için almıştim neyse baktim sonra almışken bakiyim var mi birşey diye daha önce başima gelmiş ti çünkü baktim yine bi kadinla yazışma var di eşime bu kim yine diye sordum esimde ben yazışmadim bi arkadaşn yazışmaları telefonu istedi bende verdim dedi sonra tartışma ya başladık neden telefonu nu bi başkasına veriyorsun böyle aramizın bozulması daha mı iyi dedim neyse sonra gerçeği söyledi barıştık falan bana yıllar sonra benim bi başkasından çocuğum oldugunu öğrenirsen ne yaparsın dedi seni biraKırım dedim peki o çocugun bakima ihtiyacı var mesela bakarmisin dedi bende bakmam dedim bana cok vicdansızsin dedi bnde hayırdır bu soru nerden çıktı dedim soru sadece dedi . sabaha kadar uyku tutmadi soru kafama takildi durdu arkadaşlar kafayı yemek üzereyim
aynen dedigin gibi sordum benim bi çocuğum olsa ne yaparsın diye lafimı bitirmeden bagirip çağırmaya başladı öyle birşey olamaz diyecanım sen de eşine bir soru sor. benim başkasından bir çocuğum olsa naparsın diye!! soru mu bu şimdi napcaksınız yani gayet normal bi olay gibi gelmiş bi de sormuş pes!
Bende onu diyorum işte öyle birşey olamaz diyelim ki oldu o zaman dünya yi başınıza yıkar oglumuda alir giderim oglumun tırnagini dahi göstermem sana dedimPeki naptınız merak ettim sizi.
Olayı tam öğrenmek için keşke adamın suyuna gitseydin bakarım falan deseydin oda saf saf herşeyi anlatınca adama tüm işkenceleri uygulasaydınDün akşam eşimin telefonuna birşey e bakmak için almıştim neyse baktim sonra almışken bakiyim var mi birşey diye daha önce başima gelmiş ti çünkü baktim yine bi kadinla yazışma var di eşime bu kim yine diye sordum esimde ben yazışmadim bi arkadaşn yazışmaları telefonu istedi bende verdim dedi sonra tartışma ya başladık neden telefonu nu bi başkasına veriyorsun böyle aramizın bozulması daha mı iyi dedim neyse sonra gerçeği söyledi barıştık falan bana yıllar sonra benim bi başkasından çocuğum oldugunu öğrenirsen ne yaparsın dedi seni biraKırım dedim peki o çocugun bakima ihtiyacı var mesela bakarmisin dedi bende bakmam dedim bana cok vicdansızsin dedi bnde hayırdır bu soru nerden çıktı dedim soru sadece dedi . sabaha kadar uyku tutmadi soru kafama takildi durdu arkadaşlar kafayı yemek üzereyim
Bence bir araştırın derim.Bende onu diyorum işte öyle birşey olamaz diyelim ki oldu o zaman dünya yi başınıza yıkar oglumuda alir giderim oglumun tırnagini dahi göstermem sana dedim
Yoksa sen zipzip misin
Ne alakaa yaa. Zip zip nedir yhaaYoksa sen zipzip misin
Ne alakaa yaa. Zip zip nedir yhaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?