Kocamın aklima takılan sorusu

Bugunki durumunuzdan bahs etmek istermisin Canim?
Nasilsin bu konu ne durumda esinizle ?

Vallahi burdaki herkesin cevabına tezat olacak belki ama kocama can sıkıntısından öyle sorular sorarım ki birinin bile gerçek olduğunu düşünse ya tımarhaneye ya hapishaneye tıkardı beni. Mesela geçen gün "Ben birini öldürsem sonra gelip sana söylesem beni polise şikayet eder miydin, yoksa beraber kaçar Bonnie & Clyde gibi bişey mi olurduk?" diye sordum. Vermezmiş beni polise canım benim..:oops: Bikeresinde "Mesela ben hamileymişim, senden habersiz gidip çocuğu aldırsam sende bunu bi şekilde öğrensen bana kızar mısın ?" gibi saçma bi soru bile sormuştum. Bu tip tuhaf tuhaf sorular sorduğum çok olur yani. Hani belki kocanda benim kafadandır, sırf soru sorup ortaya bi muhabbet atmak için bile sormuş olabilir. Olamaz mı, olabilir. o_O

Bu konunun ne haber değeri varmış ki hiç bişey anlayamadım.

Şu biz kadınların "eşimin telefonuna birşey bakmak için almıştım"bahanesi ile erkeklerin "bir arkadaşım benim telefonumdan mesaj attı o kadını tanimiyorum"yalanı var ya..beni artık deli ediyor..neyse konuya dönelim. .
Eşiniz bir hanımdan çocuk yapmış büyük ihtimalle size verecek..inşallah yaniliyorumdur ..

Bu ara yine "hayat şarkısı" dizisinde böyle bir olay var.Dizide görünce eşim ne yapardın diye bana sordu.Hatta şakalaştık bedavadan çocuğum olur diye.Bazen dizilerden veya başkalarının yaşadıklarından çağrışım yapar,böyle sorular sorulur.
Durduk yere sorsa şüphelenir miydim bilemedim.

Vallahi burdaki herkesin cevabına tezat olacak belki ama kocama can sıkıntısından öyle sorular sorarım ki birinin bile gerçek olduğunu düşünse ya tımarhaneye ya hapishaneye tıkardı beni. Mesela geçen gün "Ben birini öldürsem sonra gelip sana söylesem beni polise şikayet eder miydin, yoksa beraber kaçar Bonnie & Clyde gibi bişey mi olurduk?" diye sordum. Vermezmiş beni polise canım benim..:oops: Bikeresinde "Mesela ben hamileymişim, senden habersiz gidip çocuğu aldırsam sende bunu bi şekilde öğrensen bana kızar mısın ?" gibi saçma bi soru bile sormuştum. Bu tip tuhaf tuhaf sorular sorduğum çok olur yani. Hani belki kocanda benim kafadandır, sırf soru sorup ortaya bi muhabbet atmak için bile sormuş olabilir. Olamaz mı, olabilir. o_O
Ayyy çok sirinsin yaa :KK68:tam benim kafadan bende esimi böyle sorularla bunaltiyorum keşke gerçek hayatta da kafa dengi bi arkadaşım olsa :KK33::KK72:

Back
X