- 1 Mart 2016
- 8
- 1
- 1
- 26
- Konu Sahibi Merve bozkurt
bu haberi yayınlayan kişiler kim oluyor tam olarak bilen var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o günde sonra birşey çıkmadı şimdilik iyiyiz tabi o durumun peşindeyim hala kafamı kurcalıyorBugunki durumunuzdan bahs etmek istermisin Canim?
Nasilsin bu konu ne durumda esinizle ?
aynen neler olmuşta haberim yeni oldu facede gördüm yuhh bu kadarsa olamaz dedim yayınlamalarınaŞey ünlü olmak için geçmi kaldım![]()
allah razı olsun Canım benim sagolasınRabbim yardimcin olsun insaAllah Canim.Hakkinda Her seyin hayirlisi...
A.s.ünlü olan konu bu mu buradan anneme teyzeme beni sevenlere selam yolluyorum![]()
bu haberi yayınlayan kişiler kim oluyor tam olarak bilen var mı
hayır 2 gün önce Facebook'ta gördüm haberim yoktuSiz haberi görmediniz mi yani![]()
ne haberi ya merak ettim.hayır 2 gün önce Facebook'ta gördüm haberim yoktu
ya benim burada paylaştığım konuyu haber yapmışlar gazeteye bile çıkmış diyorlarne haberi ya merak ettim.
Önceki sayfaları okumadım da..
Ayyy çok sirinsin yaaVallahi burdaki herkesin cevabına tezat olacak belki ama kocama can sıkıntısından öyle sorular sorarım ki birinin bile gerçek olduğunu düşünse ya tımarhaneye ya hapishaneye tıkardı beni. Mesela geçen gün "Ben birini öldürsem sonra gelip sana söylesem beni polise şikayet eder miydin, yoksa beraber kaçar Bonnie & Clyde gibi bişey mi olurduk?" diye sordum. Vermezmiş beni polise canım benim..Bikeresinde "Mesela ben hamileymişim, senden habersiz gidip çocuğu aldırsam sende bunu bi şekilde öğrensen bana kızar mısın ?" gibi saçma bi soru bile sormuştum. Bu tip tuhaf tuhaf sorular sorduğum çok olur yani. Hani belki kocanda benim kafadandır, sırf soru sorup ortaya bi muhabbet atmak için bile sormuş olabilir. Olamaz mı, olabilir.
![]()
kim yapıyor bunları yaSadece sizin konunuz değil bir konu daha var .
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?members/mune.11473/