Kocamin akrabalardan bu aileye ya da kadina olan zaafi nedir?

Benim evimde benim yatak odamın kapısını annem o evdeyken kilitleyecek olanın alnını karışlarım. Benim evimde sürekli gidip kalın diyip ona o rahatlığı veren kocanın da tabii ki. Annem de orada kalmak durumunda olacaksa herkes 10 adım geri gidecek, annem rahatsız olduğu müddetçe kimsenin annemle aynı anda orada kalmasına müsaade etmem. Bir de annemin dedikodusunu yapacak öyle mi? Tahmin bile edemiyorum olacakları.

Kadın tüm bu cesareti kocanızdan alıyor. Şahsen benim kocam benden başka hiç kimseye evi istediği gibi değiştirmesi hakkını tanıyamaz. Benim evim orası ne münasebet başkasının zevki girecek içine. Neden hafta sonları siz gidip kalmıyorsunuz da evinizi adeta başkasının evine çevirdiniz? Kalın karşınıza konuşun kocanızı bu ne iş böyle ya. Nasıl susup oturabiliyorsunuz böyle durumlarda asla anlamayacağım.

Yani, bu araba lafı ortaya edilmiş, kocasının da haberi var gibi. Bu kadar işareti görememiş olamaz zaten.
Var böyle tipler ya. Müge de çıkıyordu da karısı terk edip başka adamla.gittigi halde dön ne olur sensiz yaşayamam tipler. Cidden bazıları saf da olabiliyor. Adam sadece para mevzusundan dolayıda susmuyor olabilir. Ortada çocuklar falanda var

Ben elektrik hissettim maalesef söylemek o kadar zor ki ama icimden bir ses öyle diyor
Yatak odası kilitlenmesi kadar biseyse eger, belki de o yatak odasında biseyler yaşandı ya da saklanıyor. Kimsenin günahını almayayım ama kapı nedenn kilitlenir? Ya da kendi özel eşyaları var. Ne bileyim...

Önceki konusunda kuzenimin eşi demiş. Aynı kişiyse tabi
Daha öncekinde de kardeşim demiş.
Katibin Ruhu eğer bu konu sahibinin gerçekten ikinci üyeliğiyse bu kadın 2019dan beri problem.
Oyyy, kuzeni kardesi mi yoksa ?Yoksa kuzeni kocasi mi? Yoksa kendisi o kadin, o kadin kardesi mi?

Fazlasiyla sorunlu biri konu sahibi anlasilan, bunlari okuyorsan, lutfen once bilmem kim eve coktu, anneme laf soktu diyecegine, psikolojik olarak destege ihtiyacin oldugunu kabullenip, hayatinin geri kalanini daha verimli gecirmeyi basarirsin

Kocan kadina ev acmis resmen ,kicana soyluyosun o kadin nir daha evinize falan gelmiyor ne munasebet ya ev sahibinin annesini sikayet etmek kendi evi gibi yatak odasini kitlemek falan .hemen soyle anahtari gondersin ,sen bir anneni ziyarete gitsene ya .annen senden akilli eve sahip cikmis postalamis o asalaklari .

Benim bi anlamadığım nokta da anneniz neden ısrarla damadının evini istiyor kalmak için? Nerden tutarsan tut elinde kalan bi olay.
Belki de aralarındaki olaydan iskillenip kendisi de takip de. Ya da konu sahibi annesine citlatti şüphesini
O takip ediyor

Belki de aralarındaki olaydan iskillenip kendisi de takip de. Ya da konu sahibi annesine citlatti şüphesini
O takip ediyor
Ay anca böyle mantıklı olur herhalde yoksa hiç hoş bi şey değil ya

Burnuma hiç iyi kokular gelmedi. Bence vefa borcundan fazlası var. Sizin yerinizde olsam çaktırmadan olayları takip eder varsa delil toplarım.

Kadım esinizi sadece ev konusunda kullanıyor ama esiniz kadını baya yokluyor yani. Bir de erkek yok mu irtibat kuracagi o ailede. kadinla siz konussaniz neyse de esiniz neden bu kadar samimi. Eşiniz hayran falan herhalde ona kkadınışık yaksa gidecek. Nasıl çözersiniz işi bilemedim ama son derece rahatsız edici. Var bir işler

Yaşadıkları aşk gizli saklı arada bir görüştükleri için heyecanlı güzel geliyor onlara. Ayrılsalar evlenseler sorunlar başlar aşkları biter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…