Kadının kocası kadına araba alıyor.Konu sahibinin eşinin canı sıkılıyor.Niye bana sormadan aldılar,gerekirse ben üstüne para koyardım diye.
Sayfa 9a bakın.Katibin Ruhu eğer bu konu sahibinin gerçekten ikinci üyeliğiyse bu kadın 2019dan beri problem.
Kuzen değil de erkek kardeşi olabilir.Kuzen ne diyor bu işe peki? Anlamaması için salak ya da çıkarcı olması lazım.
Önceki konusunda kuzenimin eşi demiş. Aynı kişiyse tabiKuzen değil de erkek kardeşi olabilir.
Daha öncekinde de kardeşim demiş.Önceki konusunda kuzenimin eşi demiş. Aynı kişiyse tabi
Var böyle tipler ya. Müge de çıkıyordu da karısı terk edip başka adamla.gittigi halde dön ne olur sensiz yaşayamam tipler. Cidden bazıları saf da olabiliyor. Adam sadece para mevzusundan dolayıda susmuyor olabilir. Ortada çocuklar falanda varYani, bu araba lafı ortaya edilmiş, kocasının da haberi var gibi. Bu kadar işareti görememiş olamaz zaten.
Yatak odası kilitlenmesi kadar biseyse eger, belki de o yatak odasında biseyler yaşandı ya da saklanıyor. Kimsenin günahını almayayım ama kapı nedenn kilitlenir? Ya da kendi özel eşyaları var. Ne bileyim...Ben elektrik hissettim maalesef söylemek o kadar zor ki ama icimden bir ses öyle diyor
Konu sahibi çok sabırlı ben o kocayı boğardımUuu katil olmalik konu
Önceki konusunda kuzenimin eşi demiş. Aynı kişiyse tabi
Daha öncekinde de kardeşim demiş.
Oyyy, kuzeni kardesi mi yoksa ?Yoksa kuzeni kocasi mi? Yoksa kendisi o kadin, o kadin kardesi mi?Katibin Ruhu eğer bu konu sahibinin gerçekten ikinci üyeliğiyse bu kadın 2019dan beri problem.
Belki de aralarındaki olaydan iskillenip kendisi de takip de. Ya da konu sahibi annesine citlatti şüphesiniBenim bi anlamadığım nokta da anneniz neden ısrarla damadının evini istiyor kalmak için? Nerden tutarsan tut elinde kalan bi olay.
Ay anca böyle mantıklı olur herhalde yoksa hiç hoş bi şey değil yaBelki de aralarındaki olaydan iskillenip kendisi de takip de. Ya da konu sahibi annesine citlatti şüphesini
O takip ediyor
Bu olay forumda okuduğum en trajikomik şey sanırım. Akrabaya para hibe etmeye bu kadar meraklı insan zor bulunur.Kadının kocası kadına araba alıyor.Konu sahibinin eşinin canı sıkılıyor.Niye bana sormadan aldılar,gerekirse ben üstüne para koyardım diye.
Tipik erkek işte.Güzel kadın görünce dayanamayan.Evde eşine öküz,dışarıdakilere beyaz atlı prens.Bu olay forumda okuduğum en trajikomik şey sanırım. Akrabaya para hibe etmeye bu kadar meraklı insan zor bulunur.
Kadım esinizi sadece ev konusunda kullanıyor ama esiniz kadını baya yokluyor yani. Bir de erkek yok mu irtibat kuracagi o ailede. kadinla siz konussaniz neyse de esiniz neden bu kadar samimi. Eşiniz hayran falan herhalde ona kkadınışık yaksa gidecek. Nasıl çözersiniz işi bilemedim ama son derece rahatsız edici. Var bir işlerEklemeyi unutmuşum, kadin kendi numarasından yazmamis anneme kızgınlığini, yabancı numaradan yazmis, esim bu numara kimin deyince çocuklar telimi götürdü başkasından yazıyorum demis, arsivlenmis mesajlarda gördüm, esim numaramı ezberlemissin demekki demis, o da( basimizda bazi isler varken) o zamanlar Ezberledim telim bozuluyordu önemli numaraları ezberlemistim yazmis, bir ara esimin basi beladayydi ara buluculuk yaptilar ama ev tahsis edecek kadar degil önemli evet ama bu kadar olmaz
Yaşadıkları aşk gizli saklı arada bir görüştükleri için heyecanlı güzel geliyor onlara. Ayrılsalar evlenseler sorunlar başlar aşkları biter.Bence siz artık üstünüze düşeni yapıp sevenlerin arasından çekilmelisiniz. Sizin yüzünüzden aşklarını böyle gizli saklı yaşamak zorunda kalmış insanlar (çok da gizli saklı değil ama neyse).
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?