Kocamin akrabalardan bu aileye ya da kadina olan zaafi nedir?

Boşanıp o kadınla evlensin bence ama büyük ihtimalle şimdiki eşler boşanmaya rıza göstermez.
Kadın boşansa adam da boşanır. Ama gerek duymuyorlardır ki. Konu sahibi ve kardeşi ancak para biterse boşanır. O zaman bu sakinlik olmaz. Ortalığa dökerler

Konu sahibi hayatta boşanmaz ama hadi boşanmaya karar verdi diyelim, vallahi ilk önce o kadının kocası atar kendini konu sahibinin önüne, boşanamazsın diye. Boşanırlarsa adam için de kadın için de sıkıntı yok ki asıl sıkıntı konu sahibi ve kadının kocası için başlar.

Ne diyecek ki konu sahibinin kardeşi?Durun siz boşanamazsınız,siz boşanırsanız benimki de ayrılır benden mi?

Tabi canım mamaları kesilecek. Ultra lüx harcamaya yemeye içmeye kendi paraları yetmez. Bir de kimi insan para seviyor. Gerisi mühim değil diye düşünüyorlar. Ben gelin i merak ettim. Sanırım çok güzel işveli bir kadın. Gözüm de öyle canlandı

devreye siz girin ben görüşeyim benim akrabalarım eşi yanlış anlar bundan sonra hoş olmaz vs..kadınla bağlantıyı kes..Kadına da bir bahaneyle sen msj çek eşimin başı kalabalık evle ilgili ben yardımcı olurum deyip arayı soğut

Neler okuyorum konu sahibi. Bu yorumlar gerçek mi? Gerçek değilse neden hiç birşeye cevap vermiyorsunuz?

Para kazanılır, ama kaybedilen bazı şeyler geri gelmez. İnsanin kendine olan saygısı, zamanı, yeniden Başlama hevesi gibi. Bilmiyorum gerçekten.

Ama annenlerin konusunu bile açma sebebin bu olduğunu düşünür nefret eder

Para için boynuzları takmaya değer mi bir düşünsün bence konu sahibi. Konuya gelince ben zaten eşim akraba olan aileye kalın istediğiniz gibi dediğinde “bir dakika” derdim. Benim samimiyetim ne bu insanlarla, kullandıkları elektriği suyu neden ödüyoruz???

Elektrik su ile kalsa yine iyi, araba alayazmış adam kadına fkflfkkf. Yakında evi üstüne yapar.

Elektrik su ile kalsa yine iyi, araba alayazmış adam kadına fkflfkkf. Yakında evi üstüne yapar.
Kadın çamaşır askılığını kırmış ona bile tamam demiş.Araba nedir bunun yanında?

Son düzenleme:
Kadının kocası haberdar mı araba muhabbetinden?
Yani, bu araba lafı ortaya edilmiş, kocasının da haberi var gibi. Bu kadar işareti görememiş olamaz zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…