- 11 Nisan 2019
- 1.350
- 3.701
- 133
Kadın boşansa adam da boşanır. Ama gerek duymuyorlardır ki. Konu sahibi ve kardeşi ancak para biterse boşanır. O zaman bu sakinlik olmaz. Ortalığa dökerlerBoşanıp o kadınla evlensin bence ama büyük ihtimalle şimdiki eşler boşanmaya rıza göstermez.
Kardeşi eşinden ayrılsa,konu sahibinin eşi durur mu sizce?
Anam maşallah ne hafıza ne analitik zeka var sizde tebrik ederim hatunlar olayı çözmüşsünüz..@Angel2222 isimli üye misin konu sahibi?
Konu sahibi hayatta boşanmaz ama hadi boşanmaya karar verdi diyelim, vallahi ilk önce o kadının kocası atar kendini konu sahibinin önüne, boşanamazsın diye.Konuşmuyorlardır bu konuları. Sadece para mevzusu döndürüyorlardır kendi aralarında. Anasının tek derdi o evde kalmak. Bunu konuşurlar olan biteni konuşmazlar.
Adam kadının kocasını her akşam dışarda rakılı, mezeli, janjanlı mekanlarda yedirip içirip gezdirmiyorsa. İş ayarlamıyorsa. Tatile götürmüyorsa. Evin erzağına kadar almıyorsa ben de bir şey bilmiyorum.
Ne diyecek ki konu sahibinin kardeşi?Durun siz boşanamazsınız,siz boşanırsanız benimki de ayrılır benden mi?Konu sahibi hayatta boşanmaz ama hadi boşanmaya karar verdi diyelim, vallahi ilk önce o kadının kocası atar kendini konu sahibinin önüne, boşanamazsın diye.Boşanırlarsa adam için de kadın için de sıkıntı yok ki asıl sıkıntı konu sahibi ve kadının kocası için başlar.
Tabi canım mamaları kesilecek. Ultra lüx harcamaya yemeye içmeye kendi paraları yetmez. Bir de kimi insan para seviyor. Gerisi mühim değil diye düşünüyorlar. Ben gelin i merak ettim. Sanırım çok güzel işveli bir kadın. Gözüm de öyle canlandıKonu sahibi hayatta boşanmaz ama hadi boşanmaya karar verdi diyelim, vallahi ilk önce o kadının kocası atar kendini konu sahibinin önüne, boşanamazsın diye.Boşanırlarsa adam için de kadın için de sıkıntı yok ki asıl sıkıntı konu sahibi ve kadının kocası için başlar.
Bilemiyorum artıkın. Bi şekilde boşatmaz ahahahahahsh.Ne diyecek ki konu sahibinin kardeşi?Durun siz boşanamazsınız,siz boşanırsanız benimki de ayrılır benden mi?
Ama annenlerin konusunu bile açma sebebin bu olduğunu düşünür nefret ederdevreye siz girin ben görüşeyim benim akrabalarım eşi yanlış anlar bundan sonra hoş olmaz vs..kadınla bağlantıyı kes..Kadına da bir bahaneyle sen msj çek eşimin başı kalabalık evle ilgili ben yardımcı olurum deyip arayı soğut
Sinsi sinsi bakıp gidiyo.Kız okuyup okuyup gitme cevap yazsan ya 12 sayfa olmuş konu, geceden bu zamana cevap yok
Bizi gerdi gerdi cevap da vermiyo. Merak ettim naptı kocasıyla konuştu mu neler oldu diyeSinsi sinsi bakıp gidiyo.
Para için boynuzları takmaya değer mi bir düşünsün bence konu sahibi. Konuya gelince ben zaten eşim akraba olan aileye kalın istediğiniz gibi dediğinde “bir dakika” derdim. Benim samimiyetim ne bu insanlarla, kullandıkları elektriği suyu neden ödüyoruz???Anam maşallah ne hafıza ne analitik zeka var sizde tebrik ederim hatunlar olayı çözmüşsünüz..konu sahibi sen de parasını yiyeceğim diye boşanmadığın kocan yüzünden yakında ruh ve beden sağlığından olacaksın haberin ola..
Elektrik su ile kalsa yine iyi, araba alayazmış adam kadına fkflfkkf. Yakında evi üstüne yapar.Para için boynuzları takmaya değer mi bir düşünsün bence konu sahibi. Konuya gelince ben zaten eşim akraba olan aileye kalın istediğiniz gibi dediğinde “bir dakika” derdim. Benim samimiyetim ne bu insanlarla, kullandıkları elektriği suyu neden ödüyoruz???
Kadının kocası haberdar mı araba muhabbetinden?Elektrik su ile kalsa yine iyi, araba alayazmış adam kadına fkflfkkf. Yakında evi üstüne yapar.
Kadın çamaşır askılığını kırmış ona bile tamam demiş.Araba nedir bunun yanında?Elektrik su ile kalsa yine iyi, araba alayazmış adam kadına fkflfkkf. Yakında evi üstüne yapar.
Kadının kocası haberdar mı araba muhabbetinden?
Yani, bu araba lafı ortaya edilmiş, kocasının da haberi var gibi. Bu kadar işareti görememiş olamaz zaten.Evli çocukları var esim akrabalarimdan daha cok bu adamla iyi anlaşıyor, mesela dikkatimi ceken bir sey var adam karisina araba aldi bizimki hic sevinmedi belli etmedi ama kiskandi sanki.. Sonra neden benim haberim olmadi olsaydı bende maddi acidan yardımcı olurdum dedi, kadina hep bir kahramanlık yapmak istiyor sanki..
Kadının kocası kadına araba alıyor.Konu sahibinin eşinin canı sıkılıyor.Niye bana sormadan aldılar,gerekirse ben üstüne para koyardım diye.Kadının kocası haberdar mı araba muhabbetinden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?