Adamdaki mide domuzlarda yokeğer aynı kişiyse adam o kadına boşanırsan da arkandayım demiş.Adam ve o kadın samimi konuşuyor diye kadın küsmüş gelinlerine 9 ay.Farkında olduğunun farkındadırlar
Bi ara şey düşündü, ben bu gelini boşatırım rahat ederim.Konu sahibinin eşinin de işine gelmiyor boşanmak.Çift taraflı çıkar.Adam konu sahibinden boşansa gelini nasıl görecek?Herşey duyulursa rezil olur.Kayınbiraderinin karısına göz koymuş diye.Kardeşinin eşi kocasından ayrılırsa konu sahibinin eşi de bir aksiyon alır heralde.
Gelini boşatsa kocası bırakır mı?O gelin ikisinden de vazgeçmez.Bi ara şey düşündü, ben bu gelini boşatırım rahat ederim.
SwingerBurada okuduğum en saçma konulardan ilk 10a rahat girer.
Ne münasebet diyorum daha bişey diyemiyorum.
Eşiniz neyin peşinde
Ben daha çok o kadının kocası neyin peşinde onu merak ediyorum.Burada okuduğum en saçma konulardan ilk 10a rahat girer.
Ne münasebet diyorum daha bişey diyemiyorum.
Eşiniz neyin peşinde
Karısının peşinde olmadığı kesin.Niye göz yumuyor?Para için mi?Hangi erkek kabullenir?Karısını seviyordur belki.Ben daha çok o kadının kocası neyin peşinde onu merak ediyorum.
Zengin enişte seviyor demekki.Ben daha çok o kadının kocası neyin peşinde onu merak ediyorum.
Konu sahibi kadın da göz yumuyor sonuçta. O yürüyorsa karşı taraftaki erkek neden göz yummasın.Karısının peşinde olmadığı kesin.Niye göz yumuyor?Para için mi?Hangi erkek kabullenir?Karısını seviyordur belki.
Genetik mi diyorsunuz?Konu sahibi kadın da göz yumuyor sonuçta. O yürüyorsa karşı taraftaki erkek neden göz yummasın.
Genetik mi diyorsunuz?
Muhtemelen. Ama benim kast ettiğim erkek neden sadakatsizlige göz yumuyor salak mı diyip konu sahibi kadını normal bulmak. O da farkında olanların uzun zamandır farkındaymis hala kocasının yanında duruyor.Genetik mi diyorsunuz?
Muhtemelen. Ama benim kast ettiğim erkek neden sadakatsizlige göz yumuyor salak mı diyip konu sahibi kadını normal bulmak. O da farkında olanların uzun zamandır farkındaymis hala kocasının yanında duruyor.
Paradan,çıkardan başka neden aklıma gelmiyor ki.Muhtemelen. Ama benim kast ettiğim erkek neden sadakatsizlige göz yumuyor salak mı diyip konu sahibi kadını normal bulmak. O da farkında olanların uzun zamandır farkındaymis hala kocasının yanında duruyor.
İkisi de aynı ailede kültürle büyümüşler. Yokluk çekmişlerdir. Ana baba hep para para muhabbeti yapmıştır. Para olsun da önemli olan o. Para getirirsen iyisin. Getirmezsen köyüsün. Belli ki kendilerinin de para kazanma yetisi yok. Ben gördüm böyle bir aile ne yazıkki. Kızı verdik zengin kocaya. Oğlana da paralı ya da gurbetçi bir kız bulmak lazım diyorlardı. Biz de sebepleniriz. Adamı gram sevmezler ama "Aslan damadımız" diyip duruyorlardı. yokluk çekip kendi kazanan demiyorum bakın. Bunu yapmaktansa asalak gibi yapışmak kastetdiğim.Muhtemelen. Ama benim kast ettiğim erkek neden sadakatsizlige göz yumuyor salak mı diyip konu sahibi kadını normal bulmak. O da farkında olanların uzun zamandır farkındaymis hala kocasının yanında duruyor.
+1Ay ne kadar sakinsiniz o kocayı yolarım , kadının da ağzına mıçar kovarım
Konuşmuyorlardır bu konuları. Sadece para mevzusu döndürüyorlardır kendi aralarında. Anasının tek derdi o evde kalmak. Bunu konuşurlar olan biteni konuşmazlar.İkisi de normal değil. İkisi de çıkarları için yıllardır susmuş. Düşününce korkunç bir durum. Aile toplantılarında filan bir araya gelindiğinde nasıl bir ortam oluyor acaba? Herkes her şeyi biliyordur sonuçta.
Konuşmuyorlardır bu konuları. Sadece para mevzusu döndürüyorlardır kendi aralarında. Anasının tek derdi o evde kalmak. Bunu konuşurlar olan biteni konuşmazlar.
Adam kadının kocasını her akşam dışarda rakılı, mezeli, janjanlı mekanlarda yedirip içirip gezdirmiyorsa. İş ayarlamıyorsa. Tatile götürmüyorsa. Evin erzağına kadar almıyorsa ben de bir şey bilmiyorum.
Kardeşi eşinden ayrılsa,konu sahibinin eşi durur mu sizce?Boşanıp o kadınla evlensin bence ama büyük ihtimalle şimdiki eşler boşanmaya rıza göstermez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?