Kocamin akrabalardan bu aileye ya da kadina olan zaafi nedir?

iyiliği dokunan akrabamız
Ne iyiliği?Bir de tüm akrabalık ilşkileriizi anlayamadım?Bu aile hem sizin,hem de eşinizin akrabası mı?Siz eşinizle uzaktan akrabamısınız?3 ev varmış.Biri sizin,biri kayınbabanızın,biri eşinizin.Anneniz sizin evinizde neden kalmıyor?

Ben bazen, bazı konuları anlamıyorum. Yani şimdi eşi biz tanımıyoruz. Kadın mı aile mi sorun anlamadım. Eşinizle neden bu konuyu konuşmadınız onu da anlamadım. Nasıl bir iyiliğin karşılığı bu onu da anlamadım. Bundan dolayı ne önersem de bilemiyorum.

Simdi evde bedavaya pasalar gibi kaliyor, ya, birseyi merak ettim. Harcadigi elektrik suyu esin mi oduyor? Yoksa bir zahmet harcadiklarini kendi mi oduyorlar bu akbabalar? (Pardon akraba olacakti!?!?)
Bazen esim bazen onlar, mesela fatura gelmeden ayrıldılarsa kimse ödemiyor,esim unutuyor, diger geldiklerinde elektrik kesilmiş diyorlar esim aa tamam deyip ödeyip actirin diyor, bazende kendileri ödüyorlar, bir de kadin kendi numarasından mesaj atmamis, yabanci no dan atmis esime mesaj,esim bu numara kimin demis, kadinda cocuklar teli goturmus ben baskasindan yazıyorum demis, esim numaramı ezberlemişsin demekki demis, kadinda(basimizda isler var o zaman) ama cok onemli işler degil, o zamandan ezberlemistim telim bozuluyordu önemli kişileri ezberlemiştim demis, diger uyelerde görür inşallah bu yazdıklarımı bunu eklemeyi unutmusum

Eşiniz kadına ev vermiş resmen ,ne karşılığı vermiş bunu siz öğrenebilirsiniz ancak
Ya tamam yardımcı oldular bize, para degil, esimin basini bir beladan kurtardılar, araya girdiler arabulucu gibi, o zamanlar önemli bir konuydu ama ev verecek kadar degil ya.. Acik acik yazamıyorum konu silinmiyor

Ya tamam yardımcı oldular bize, para degil, esimin basini bir beladan kurtardılar, araya girdiler arabulucu gibi, o zamanlar önemli bir konuydu ama ev verecek kadar degil ya.. Acik acik yazamıyorum konu silinmiyor
Evin tapusu kimin üstüne şu an?Siz eşinizle hiç konuştunuz mu?Sizin akrabalarınızla siz konuşsanız eşinizin tepkisi ne olur?

Kadin senin akraban mı?

Evi sahiplenecek, adama kayinvalidesini sikayet edecek üstüne birde geri gelirim diyecek. Aklimda tek soru metresine ev açmiş bir adamdan ne farki var eşinin? Kadin o evde kocasiyla mi kaliyor? Ne cesaret sizin evde sizin annenizi elestirebiliyor? Kadinin elestirilerini size kim soyledi , bunu soyleyebilmekte cesaret ister cunku. Burda dis kapinin mandali o kadin degilde siz gibi geldiniz bana.

O kadar garip bir konu ki.. Yani eşiniz neden bu kadar taviz veriyor. Nasıl bir dertten kurtardılar eşinizi? Ne olursa olsun iyilik yaptıysa başım üstüne ama fazla iyilikten de maraz doğar şekil A'da görüldüğü gibi. Ne gerek var ki? Başka türlü minnetini belli etsin. Eşiniz ilişkiler konusunda duracağı noktayı çoktan kaçırmış, zamanında sizde müdahale etmemişsiniz. Haa ilişkileri olduğunu sanmıyorum çünkü eşiniz açık açık her şeyi size anlatıyor belli ki. Gizlediği bir şey yok. Ama bu ileride olmayacağı veya içinde bir duygular olmayacağı anlamına da gelmez.
Eşinizle sakinle konuşup rahatsız olduğunuzu, annenize ettiği lafların sizi üzdüğünü, onlarında iyi niyeti fazla suistimal ettiğini belirtin. Bir sınırını koysun artık. İişkilerde bu kadar laçkalaşıp, bu kadar verici olunmaz. Olunursa suistimal edilir.

Resmen sizin eve sizi koymuyorlar ama tüm suç eşinizde
Kiracı desen kiracı değil yakın akraba desen değil, borçlu böyle ödüyor desen değil
Bence bir an önce huylanmaya başlayın bu işten

Detay vermiyorsunuz ki. Kadın evli mi? Çocukları var mı? Eşiyle mi kalıyor eşinizin evinde. Yani eşinizin kadınla ilişkisi olabilir mi? Siz bu bakımdan kuşkulanıyor musunuz?

Bu kadar şeye susabildiniz mi ? Ya da susturuldunuz mu ? Annenizden sonra da mi konusmadiniz bir iki bardak kirmadiniz !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…