Ne iyiliği?Bir de tüm akrabalık ilşkileriizi anlayamadım?Bu aile hem sizin,hem de eşinizin akrabası mı?Siz eşinizle uzaktan akrabamısınız?3 ev varmış.Biri sizin,biri kayınbabanızın,biri eşinizin.Anneniz sizin evinizde neden kalmıyor?iyiliği dokunan akrabamız
Onun akrabalığı yok benim tarafımdan akrabameşinizin kadınla akrabalık bağı ne tam olarak?
Neyiniz oluyorlar?Onun akrabalığı yok benim tarafımdan akrabam
Bazen esim bazen onlar, mesela fatura gelmeden ayrıldılarsa kimse ödemiyor,esim unutuyor, diger geldiklerinde elektrik kesilmiş diyorlar esim aa tamam deyip ödeyip actirin diyor, bazende kendileri ödüyorlar, bir de kadin kendi numarasından mesaj atmamis, yabanci no dan atmis esime mesaj,esim bu numara kimin demis, kadinda cocuklar teli goturmus ben baskasindan yazıyorum demis, esim numaramı ezberlemişsin demekki demis, kadinda(basimizda isler var o zaman) ama cok onemli işler degil, o zamandan ezberlemistim telim bozuluyordu önemli kişileri ezberlemiştim demis, diger uyelerde görür inşallah bu yazdıklarımı bunu eklemeyi unutmusumSimdi evde bedavaya pasalar gibi kaliyor, ya, birseyi merak ettim. Harcadigi elektrik suyu esin mi oduyor? Yoksa bir zahmet harcadiklarini kendi mi oduyorlar bu akbabalar? (Pardon akraba olacakti!?!?)
Ya tamam yardımcı oldular bize, para degil, esimin basini bir beladan kurtardılar, araya girdiler arabulucu gibi, o zamanlar önemli bir konuydu ama ev verecek kadar degil ya.. Acik acik yazamıyorum konu silinmiyorEşiniz kadına ev vermiş resmen ,ne karşılığı vermiş bunu siz öğrenebilirsiniz ancak
Evin tapusu kimin üstüne şu an?Siz eşinizle hiç konuştunuz mu?Sizin akrabalarınızla siz konuşsanız eşinizin tepkisi ne olur?Ya tamam yardımcı oldular bize, para degil, esimin basini bir beladan kurtardılar, araya girdiler arabulucu gibi, o zamanlar önemli bir konuydu ama ev verecek kadar degil ya.. Acik acik yazamıyorum konu silinmiyor
Yaptıkları dağdan gelip bağdakini kovmak.Kim olursa olsun arsız insana tahammülüm yok
Resmen sizin eve sizi koymuyorlar ama tüm suç eşinizdeEsimin durumu iyidir daha bekarken kullanmadığı bir yayla evi vardi, senelerdir benim annem o evi ister ben oraya geleceğim derdi, banyosun yoktu banyo yapıldı, banyo bitince bize bir iyiliği dokunan akrabamız bir aile bu eve gelip yazin kaldılar, ben de rahatsızdim cocuklar esimle yayladaydi, bu ailenin çocuklariyla samimi oldular, sonra kış geldi, ama esim haftasonlari gidin kalin dememe gerek yok diye hep adami aradi, onlarda bazen gittiler bazen gitmediler, kadin oralardan sürekli faceden foto paylaşıyordu, kadina bir ara tamam ya sen artık orayı kendi zevkine göre yap ben senin zevkine güveniyorum demis, kadin tablo getirmiş takmış falan.. Ben tabi yuh oldum.. Ama kadini bozmak istememiştir nasil olsa tapusunumu verdi diye geçiştirdim
sonra esim burayı yurtdisindan hastahan icin gelen bir aileye dayalı dayalı doseli kiraya verdi,o sure icinde sanki suçlandı hissettim, akrabamizi arayip eşyalarınız varsa icinde ufak tefek babamin evine goturun koyun temelli götürmeyin demis, ama onlar ufak tefek esyalarini tamamen toplayıp götürdüler
yurtsdisindan gelen aile 1 ay durdu cikti, esim hemen akrabamizi arayip ciktilar hadi gelin diye haber verdi hemen.. Simdi deprem oldu bu aile yine geldi, ama benim annemde gelmek zorunda, bu akrabamizlada uzaktan akraba annem, annemde geldi yanlarında kaldi, ama akrabalar birsure durmus gitmis, akraba kadin yatak odasını kitleyip geri evi anneme birakmis, ayni evde yapamamışlar, kadin esime mesaj atip butun herseyi kusmus, elektrik su kullanmamiza kizdi, pis, mutfagi surekli pis bırakıyor soyle böyle annemi şikayet etmiş, biz geri geliriz yatak odasının kapısını kitledim bir sorun olmaz dimi demis, esimde yok geri gelin canim demis, arkadaşlar ne oluyor, esimin farkli bir zaafi var sanki hissettim bu aile karsi.. Yatak odasini kitleyip gitmek bu ev simdilik bize ait demek degil mi?
Bu kadar şeye susabildiniz mi ?Esimin durumu iyidir daha bekarken kullanmadığı bir yayla evi vardi, senelerdir benim annem o evi ister ben oraya geleceğim derdi, banyosun yoktu banyo yapıldı, banyo bitince bize bir iyiliği dokunan akrabamız bir aile bu eve gelip yazin kaldılar, ben de rahatsızdim cocuklar esimle yayladaydi, bu ailenin çocuklariyla samimi oldular, sonra kış geldi, ama esim haftasonlari gidin kalin dememe gerek yok diye hep adami aradi, onlarda bazen gittiler bazen gitmediler, kadin oralardan sürekli faceden foto paylaşıyordu, kadina bir ara tamam ya sen artık orayı kendi zevkine göre yap ben senin zevkine güveniyorum demis, kadin tablo getirmiş takmış falan.. Ben tabi yuh oldum.. Ama kadini bozmak istememiştir nasil olsa tapusunumu verdi diye geçiştirdim
sonra esim burayı yurtdisindan hastahan icin gelen bir aileye dayalı dayalı doseli kiraya verdi,o sure icinde sanki suçlandı hissettim, akrabamizi arayip eşyalarınız varsa icinde ufak tefek babamin evine goturun koyun temelli götürmeyin demis, ama onlar ufak tefek esyalarini tamamen toplayıp götürdüler
yurtsdisindan gelen aile 1 ay durdu cikti, esim hemen akrabamizi arayip ciktilar hadi gelin diye haber verdi hemen.. Simdi deprem oldu bu aile yine geldi, ama benim annemde gelmek zorunda, bu akrabamizlada uzaktan akraba annem, annemde geldi yanlarında kaldi, ama akrabalar birsure durmus gitmis, akraba kadin yatak odasını kitleyip geri evi anneme birakmis, ayni evde yapamamışlar, kadin esime mesaj atip butun herseyi kusmus, elektrik su kullanmamiza kizdi, pis, mutfagi surekli pis bırakıyor soyle böyle annemi şikayet etmiş, biz geri geliriz yatak odasının kapısını kitledim bir sorun olmaz dimi demis, esimde yok geri gelin canim demis, arkadaşlar ne oluyor, esimin farkli bir zaafi var sanki hissettim bu aile karsi.. Yatak odasini kitleyip gitmek bu ev simdilik bize ait demek degil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?