Kocamin akrabalardan bu aileye ya da kadina olan zaafi nedir?

Ben çilingir bulup anahtarları değiştirip,eşyaları poşetleyip göndermiştim yengeye.

Yanliş mı anladım diye bekledim ama baya baya konudaki kadın sizin akrabanızmiş. Teşekkür anlamında bi kaç kere eve gidip dinlensinler ama bunlar eve yerleşmiş. Ve annenize istenmeyen misafir gibi davranilip, birde eşinize (?) şikayet etmisler.
Siz niye bu kadar sakinsiniz? Ne hadle benim akrabam, benim annemi eşime sikayet eder? Esinizin surekli git kal diye aramasi, telefon ezberlemeler, yatak odasini kilitlemeler fln coktan hepsine haddini bildirmiştim. Iyi seyler hissetmiyorum, gözlemleyin ve kadini arayip evin anahtarini isteyin bahanesiz.

Off yazlık eve misafir illaki kabul edilir. Biz de ediyoruz veya anahtar verilir ama bir bilemedin iki haftalığına. Akrabanızın evi sahiplenmesi çok tuhaf. Sizi saymayıp direkt eşinizle iletişime geçmesi ayrı tuhaf. Kadının kocası da mı yok illa elimiz mahkum diyorsanız o bari iletişime geçsin ne alaka yani numara ezberlemelere kadar gitmiş olay.

Eklemeyi unutmuşum, kadin kendi numarasından yazmamis anneme kızgınlığini, yabancı numaradan yazmis, esim bu numara kimin deyince çocuklar telimi götürdü başkasından yazıyorum demis, arsivlenmis mesajlarda gördüm, esim numaramı ezberlemissin demekki demis, o da( basimizda bazi isler varken) o zamanlar Ezberledim telim bozuluyordu önemli numaraları ezberlemistim yazmis, bir ara esimin basi beladayydi ara buluculuk yaptilar ama ev tahsis edecek kadar degil önemli evet ama bu kadar olmaz

Resmen sizin eve sizi koymuyorlar ama tüm suç eşinizde
Kiracı desen kiracı değil yakın akraba desen değil, borçlu böyle ödüyor desen değil
Bence bir an önce huylanmaya başlayın bu işten
Tamam ayni yerlerde bana ait evim var, esimin babasinin var, bir de burası vardi hatta 1 ev daha var aslinda orasida bos, ben bu evde yaşamıyor olsam bile kiracilar cikinca yaz mevsimi olmamasina ragmen neden geri gelin diye hemen cagirmasi ve sanki suçlanmasi.. Kiracilar varken resmen suclandi

Detay vermiyorsunuz ki. Kadın evli mi? Çocukları var mı? Eşiyle mi kalıyor eşinizin evinde. Yani eşinizin kadınla ilişkisi olabilir mi? Siz bu bakımdan kuşkulanıyor musunuz?
Evli çocukları var esim akrabalarimdan daha cok bu adamla iyi anlaşıyor, mesela dikkatimi ceken bir sey var adam karisina araba aldi bizimki hic sevinmedi belli etmedi ama kiskandi sanki.. Sonra neden benim haberim olmadi olsaydı bende maddi acidan yardımcı olurdum dedi, kadina hep bir kahramanlık yapmak istiyor sanki..

Sizin tam olarak neyiniz oluyor bu aile?

Kadın sizin akrabanız, annenizin de akrabası yani. Kendi akrabası olan annenizi sizin eşinize kötülüyor farkında mısınız? Neden hala sakinsiniz ki? Neden kadına sen kimsin eşime annemi kötüleyip yatak odasını kitliyorsun, demiyorsunuz? Eşinize neden senin bunla aranda ne var bu ne samimiyet diye cıngar çıkarmıyorsunuz? Valla iyi dayanıyorsunuz. Buradaki çoğu kadın ben dahil çoktan ortalığı birbirine katmıştı. Kadının eşinin olması hiçbir şeyi değiştirmez, belki onun da işine geliyordur. Burada ne konular okuduk. Neler duyduk. Karısını kendi çıkarı için başkasının koynuna sokanlar bile var. Sizi ayakta uyutuyorlar daha sakin kalıyorsunuz valla pes

Kadın, eşinizin zafinin farkında.
Yada kadın eşinizin başka zaaflarinin farkında.
Öyle böyle normal bir akraba ilişkisi değil.
Allah yardımcınız olsun.

Şu yüzden sordum;araba almaları için maddi yardım yapacak kadar yakın mı bu aile?

Ben biri sizi olan 3 ev varken anneniz niye ısrarla damadının evine gitmek istiyor,sizin eviniz dururken,onu anlayamadım.

Bihter mi?
Dedim benim eve git dedim orada tadilat vardi deprem olacağını bilmedik ki,bir de banyosunu falan anneme sorup yaptırmıştik onun zevkine gore biz aslinda ona ayarlıyorduk orayi

Nereye imzaliyoruz..

O anlatmadi arşivlenmis mesajlarda yabancı nodan gördüm

Dedim benim eve git dedim orada tadilat vardi deprem olacağını bilmedik ki,bir de banyosunu falan anneme sorup yaptırmıştik onun zevkine gore biz aslinda ona ayarlıyorduk orayi
Eşinizle hiç konuşmadınız mı bu konuyu?Çok sakinsiniz.Belli ki yanlış giden birşeyler var.Deprem dolayısıyla gelmelerini anlıyorum ama bunun öncesi de var.Sizin akrabanız olan birine eşiniz size sormadan niye oturma izni veriyor durduk yere?Evleri mi yok?Durumlarımı kötü?

Eşiniz o evi onların üstüne mi yaptı? Belki başına başka bir bela açıp, size söylemeden bunu yapmıştır.

Bu aile eşinizin ya bı ciddi açığını biliyo "aldatma" gibi yada kadınla aralarında bı elektrik var.

Siz bu konuda ne hissediyorsunuz tam olarak? Sizin hissettiğiniz doğrudur çünkü
Ben elektrik hissettim maalesef söylemek o kadar zor ki ama icimden bir ses öyle diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…