- 18 Ekim 2022
- 122
- 394
- 23
- 35
Bazen esim bazen onlar, mesela fatura gelmeden ayrıldılarsa kimse ödemiyor,esim unutuyor, diger geldiklerinde elektrik kesilmiş diyorlar esim aa tamam deyip ödeyip actirin diyor, bazende kendileri ödüyorlar, bir de kadin kendi numarasından mesaj atmamis, yabanci no dan atmis esime mesaj,esim bu numara kimin demis, kadinda cocuklar teli goturmus ben baskasindan yazıyorum demis, esim numaramı ezberlemişsin demekki demis, kadinda(basimizda isler var o zaman) ama cok onemli işler degil, o zamandan ezberlemistim telim bozuluyordu önemli kişileri ezberlemiştim demis, diger uyelerde görür inşallah bu yazdıklarımı bunu eklemeyi unutmusum
eşiniz demekki numaramı ezberlemişsin demiş,büyük bir göz parlamasıyla muhtemelen, yani flört ediyor gibi,kadında başıma iş aldım diyerek eşinize yürüyor gibi, yani kaç yaşında insanlarız anlamicak bişey yokta,korkarım yarın öbür gün oturduğunuz evede veda edersiniz gibi geliyor bana,sonuçta adam eşinin annesine ayar veren kadına evini vermiş olağan üstü bir durum,lütfen alınmayın kinaye yapıcam ama aradan çekilinde gençler mutlu olsun dicem,olay bu derece diym araştırın cidden tanımadığım bir kaç kişinin yorumunumu ciddiye alacam demeyin harbiden araştırın...Bazen esim bazen onlar, mesela fatura gelmeden ayrıldılarsa kimse ödemiyor,esim unutuyor, diger geldiklerinde elektrik kesilmiş diyorlar esim aa tamam deyip ödeyip actirin diyor, bazende kendileri ödüyorlar, bir de kadin kendi numarasından mesaj atmamis, yabanci no dan atmis esime mesaj,esim bu numara kimin demis, kadinda cocuklar teli goturmus ben baskasindan yazıyorum demis, esim numaramı ezberlemişsin demekki demis, kadinda(basimizda isler var o zaman) ama cok onemli işler degil, o zamandan ezberlemistim telim bozuluyordu önemli kişileri ezberlemiştim demis, diger uyelerde görür inşallah bu yazdıklarımı bunu eklemeyi unutmusum
Kız sen kocanla bağı olmayan kendi akrabana niye bu kadar yüz verdin ? Sen musallat etmişsin bunları kocana iki sinir krizine bakar kocanın da değil senin akraban senin akraban senin öz ananı kocana kotuluyor ve sakinsin ?Bazen esim bazen onlar, mesela fatura gelmeden ayrıldılarsa kimse ödemiyor,esim unutuyor, diger geldiklerinde elektrik kesilmiş diyorlar esim aa tamam deyip ödeyip actirin diyor, bazende kendileri ödüyorlar, bir de kadin kendi numarasından mesaj atmamis, yabanci no dan atmis esime mesaj,esim bu numara kimin demis, kadinda cocuklar teli goturmus ben baskasindan yazıyorum demis, esim numaramı ezberlemişsin demekki demis, kadinda(basimizda isler var o zaman) ama cok onemli işler degil, o zamandan ezberlemistim telim bozuluyordu önemli kişileri ezberlemiştim demis, diger uyelerde görür inşallah bu yazdıklarımı bunu eklemeyi unutmusum
Valla çok haklısınız. Konu sahibesi bak yukarıdaki yorumu iyi oku. Hemen insiyatifi alıp kadına bir "sen hayırdır? " demezsen koca da ev de elden gidiyor demedi deme.Bu kadının kocası yok mu? Kocasının adı sanı yok, kadın sürekli eşinizle irtibat halinde. Hem bu kadın sizin akrabanız değil mi? Ev kocanızın da olsa kadın sizin akrabanız. Kadın ile açıkça konuşun. Annem ile ilgili bir sıkıntın varsa bana söyleyeceksin, hiç mi usul adap bilmiyorsun. Yüz verdik deliye geldi s..tı halıya. Bundan sonra muhatabın benim, haddini bil diyeceksin. Kocanın da karşısına geçip bu, bu, bu konulardan rahatsızım, artık geri duracaksın, herkes haddini yerini bilecek, höst geri dur diyeceksin. Kadının senin kocanın numarasını ezbere bilme konusuna da değineceksin, bi arkadaşın yorumda yazdığını da özellikle söyle, kocası telefonunu kontrol mu ediyor, o yüzden mi başka numaradan ulaşıyor sana diyeceksin. Dinsizin hakkından imansız gelir.
Kadının yaptığı gerçekten terbiyesizlik. Eşinize tavırda rahatsız olduğunuzu söyleyin. Ama eşinizin bekarlıktan kalma malı istediğini yapma tasarrufuna sahip. Vereceği karara karışamazsın.Esimin durumu iyidir daha bekarken kullanmadığı bir yayla evi vardi, senelerdir benim annem o evi ister ben oraya geleceğim derdi, banyosun yoktu banyo yapıldı, banyo bitince bize bir iyiliği dokunan akrabamız bir aile bu eve gelip yazin kaldılar, ben de rahatsızdim cocuklar esimle yayladaydi, bu ailenin çocuklariyla samimi oldular, sonra kış geldi, ama esim haftasonlari gidin kalin dememe gerek yok diye hep adami aradi, onlarda bazen gittiler bazen gitmediler, kadin oralardan sürekli faceden foto paylaşıyordu, kadina bir ara tamam ya sen artık orayı kendi zevkine göre yap ben senin zevkine güveniyorum demis, kadin tablo getirmiş takmış falan.. Ben tabi yuh oldum.. Ama kadini bozmak istememiştir nasil olsa tapusunumu verdi diye geçiştirdim
sonra esim burayı yurtdisindan hastahan icin gelen bir aileye dayalı dayalı doseli kiraya verdi,o sure icinde sanki suçlandı hissettim, akrabamizi arayip eşyalarınız varsa icinde ufak tefek babamin evine goturun koyun temelli götürmeyin demis, ama onlar ufak tefek esyalarini tamamen toplayıp götürdüler
yurtsdisindan gelen aile 1 ay durdu cikti, esim hemen akrabamizi arayip ciktilar hadi gelin diye haber verdi hemen.. Simdi deprem oldu bu aile yine geldi, ama benim annemde gelmek zorunda, bu akrabamizlada uzaktan akraba annem, annemde geldi yanlarında kaldi, ama akrabalar birsure durmus gitmis, akraba kadin yatak odasını kitleyip geri evi anneme birakmis, ayni evde yapamamışlar, kadin esime mesaj atip butun herseyi kusmus, elektrik su kullanmamiza kizdi, pis, mutfagi surekli pis bırakıyor soyle böyle annemi şikayet etmiş, biz geri geliriz yatak odasının kapısını kitledim bir sorun olmaz dimi demis, esimde yok geri gelin canim demis, arkadaşlar ne oluyor, esimin farkli bir zaafi var sanki hissettim bu aile karsi.. Yatak odasini kitleyip gitmek bu ev simdilik bize ait demek degil mi?
sana ne lazımBu akrabalarınız tam olarak neyiniz oluyor?
Merak ettim ya bi dur ahhahdhdhfhfhhffhfhfhsana ne lazımneyi olursa olsun bu neymiş ya güncellemeden sonra tezim çürüdü
kesin yengesiMerak ettim ya bi dur ahhahdhdhfhfhhffhfhfh
sana ne lazımneyi olursa olsun bu neymiş ya güncellemeden sonra tezim çürüdü
Yenge olduğu belli de, kimden dolayı yenge o lazım hdhdhkesin yengesi
Esimin durumu iyidir daha bekarken kullanmadığı bir yayla evi vardi, senelerdir benim annem o evi ister ben oraya geleceğim derdi
Ben biri sizi olan 3 ev varken anneniz niye ısrarla damadının evine gitmek istiyor,sizin eviniz dururken,onu anlayamadım.Benimde evim var ayri olarak o evde, esiminde babasinin evi var ayrica, bir de bu ev toplam 3 ev var.
Bihter mi?Yenge olduğu belli de, kimden dolayı yenge o lazım hdhdh
Katip sizce de ayni yenge miYenge olduğu belli de, kimden dolayı yenge o lazım hdhdh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?