Kocamin akrabalardan bu aileye ya da kadina olan zaafi nedir?

Son güncellemenizden anladığım kadarıyla,

* Eşiniz daha önce başını belaya sokmuşsa bir daha sokma ihtimali var. Kendisi farkında değil ama bu kadının kocasıyla başının belaya girme ihtimali de çok uzak gelmedi bana. Kadının kendi telefonu kocası tarafından kontrol edildiği için yabancı numaradan mesaj atmış olabilir eşinize. "Numaramı ezberlemişsin demek ki" sözünün alt metnini açık açık yazmayayım ama mide bulandırmaya yeter.

*Önce eş kişisini ikna ederek karşı taraftan evin anahtarını bir şekilde bahane bularak alın. Artık o evi kullandırtmayacağınızı açıkça söyleyin, o evi başkasına kiraya mı verdik dersiniz, mantıklı ya da mantıksız herhangi bir bahane mi bulursunuz, size kalmış.

*Anahtar meselesini hallettikten hemen sonra, vefa borcundan kurtulmak için bütçeniz dahilinde çok büyük bir eşya alıp hediye edin evlerine. Ve eşinizi kurtardıkları o olaya istinaden hediye ettiğinizi, aklınıza geldikçe duacı olduğunuzu, o olay sebebiyle nasıl da vefa borcunuz olduğunu hissettiğinizi, bu hediyeye de artık bakıp bakıp(plazma tv) ya da içip içip(son model kettle çaydanlık) sizi ve yaptıkları iyiliği hatırlama temennilerinizi, komşunun komşusunun külüne muhtaçlığı ve umarım olmaz ama olur ya insanlık hali eğer olursa ileride sizin de onların kötü gününde yardımına mutlaka koşacağınızı, vb vb istiklal marşı ve kapanış konuşmasını yapın(kadına ve adama aynı anda yapın).

Bunlar benim önerebileceğim yöntemler. Olayın iç yüzünü ve detayları bilmediğim için başka bir şey öneremiyorum.

eşiniz demekki numaramı ezberlemişsin demiş,büyük bir göz parlamasıyla muhtemelen, yani flört ediyor gibi,kadında başıma iş aldım diyerek eşinize yürüyor gibi, yani kaç yaşında insanlarız anlamicak bişey yokta,korkarım yarın öbür gün oturduğunuz evede veda edersiniz gibi geliyor bana,sonuçta adam eşinin annesine ayar veren kadına evini vermiş olağan üstü bir durum,lütfen alınmayın kinaye yapıcam ama aradan çekilinde gençler mutlu olsun dicem,olay bu derece diym araştırın cidden tanımadığım bir kaç kişinin yorumunumu ciddiye alacam demeyin harbiden araştırın...

Kız sen kocanla bağı olmayan kendi akrabana niye bu kadar yüz verdin ? Sen musallat etmişsin bunları kocana iki sinir krizine bakar kocanın da değil senin akraban senin akraban senin öz ananı kocana kotuluyor ve sakinsin ?

İşkillenirdim hastane işi için gelen aile gittikten sonra hemen gelin diye mesaj atmak ne biliyim oraya gitme imkanınız varsa bir güzel ses kayıt cihazları gizli bikaç kamera koyun fena işkillendim kayınvalide yazlık eve damadın evine kalmaya gidecek uzak bilmem ne akraba yatak odasının kapısını kitleyecek o kocaya o evin anahtarını yuttururum

Bu kadının kocası yok mu? Kocasının adı sanı yok, kadın sürekli eşinizle irtibat halinde. Hem bu kadın sizin akrabanız değil mi? Ev kocanızın da olsa kadın sizin akrabanız. Kadın ile açıkça konuşun. Annem ile ilgili bir sıkıntın varsa bana söyleyeceksin, hiç mi usul adap bilmiyorsun. Yüz verdik deliye geldi s..tı halıya. Bundan sonra muhatabın benim, haddini bil diyeceksin. Kocanın da karşısına geçip bu, bu, bu konulardan rahatsızım, artık geri duracaksın, herkes haddini yerini bilecek, höst geri dur diyeceksin. Kadının senin kocanın numarasını ezbere bilme konusuna da değineceksin, bi arkadaşın yorumda yazdığını da özellikle söyle, kocası telefonunu kontrol mu ediyor, o yüzden mi başka numaradan ulaşıyor sana diyeceksin. Dinsizin hakkından imansız gelir.

Valla çok haklısınız. Konu sahibesi bak yukarıdaki yorumu iyi oku. Hemen insiyatifi alıp kadına bir "sen hayırdır? " demezsen koca da ev de elden gidiyor demedi deme.

Kadının yaptığı gerçekten terbiyesizlik. Eşinize tavırda rahatsız olduğunuzu söyleyin. Ama eşinizin bekarlıktan kalma malı istediğini yapma tasarrufuna sahip. Vereceği karara karışamazsın.

Kadın kadına dert yanmalı senin annenle ilgili bir durumu eşinizle paylaşması ne kadar doğru? Demekki aralarında samimiyet ileri derecede herkes haddini bilsin ne anneme laf ettiririm nede elin kadınını kocamla muhatap ettiririm beğenmiyorsa gelmesin bu kadar basit.

Esimin durumu iyidir daha bekarken kullanmadığı bir yayla evi vardi, senelerdir benim annem o evi ister ben oraya geleceğim derdi

Benimde evim var ayri olarak o evde, esiminde babasinin evi var ayrica, bir de bu ev toplam 3 ev var.
Ben biri sizi olan 3 ev varken anneniz niye ısrarla damadının evine gitmek istiyor,sizin eviniz dururken,onu anlayamadım.
Yenge olduğu belli de, kimden dolayı yenge o lazım hdhdh
Bihter mi?

Evin sahibi onlar , siz degilsiniz bence :)) Surekli gelin ,kalın denirse olacağı budur . ( Depremi ayrı tutuyorum )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…