Kocamın aldatmaya meyili mi var ?

Sen şaka mısın? Konuların başlarda acıklıydı artık komik olmaya başladı.

Eşşegin aklına karpuz kabugu sokmussun ne diyelim . Erkek adı üstünde

Köpekler bile bunu yapmıyor ne pis bi eşin var senin. Kocam basımda olsunda ne yaparsa yapsın havasında mısın? Nedir bu abukluk

Sanırım kulak zarınızı da eşiniz patlatmış zaten. Psikolojik destek alın lütfen. Çünkü sağlıklı bir ruh halinin dert edeceği şey bu olmamalıydı şuan.

Adam kulak zarını patlattı ne aldatmasından bahsediyosun.aldatsa nolcak tek derdin bu mu.he bide o adamla nasıl aynı yatağa girip böyle şeyler yapmasına iZin veriyorsun kendine değer veemeklw başla bence işe.

Kulagını patlatması takılmadın da arkadaşıyla muhabbetine mi takıldın yorumsuz

Ne kadar laçka bir evliliğiniz var Allah aşkına arkadaşını sizin yanınızda arayıp birini ayarla demek falan evli biri arkadaşına öyle rahatça birini ayarla diyemez. Gerçekten aradığını nereden biliyorsunuz siz öyle deyince yapmıştır ama ikinizde ilginçsiniz yani sen cinsel ihtiyaçlarını gider demek ne demek yahu öyle derseniz adama adamda öyle ayar verir size.

Garip bir evlilik velhasıl ayrıca kulak ameliyatı olduğunuz diye 1 ay ilişki neden yasak abdest alırken su vermiyorsunuz ki kulağınızın içine hiç mi duş almayacaksınız. Parmağınızı abdest alırken tamamen kulağınıza sokmanıza gerek yok regl olsanız ne olacak abdest alacağınız zaman ilginç

tencere kapak olmuşsunuz eşinle bence aldatsada senin için farketmeyecek gercekmisin cidden

Şu kk'da neler okuyorum ama hala senin evliliğine akıl sır erdiremedim.
Ne tuhaf insanlarsınız ikiniz de..

Ayrıca bilmiyorsundur belki söylüyeyim, gusül abdestine karışmam da 1 ay banyo yapmamak diye bir şey olamaz. Kulağına tıkaç takman gerekiyor sadece doktor onu demiş..

Adam kulak zarını patlatıyor
Isırıp uyutmuyor
Sen ihtiyacını gider bir ay kafama su değmicek diyosun
O arkadaşını arayıp bana birini ayarla diyo
...
Ne okudum ben ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…