kocamın aldığım hediyeyi beğenmeyip üzerine canımı sıkması normal mi ?

Hediyenin buyugu kucugu olur mu deniyoda bence bal gibi de olur. Bende kiyafet filan sevmem hediye olarak. Ozel bise isterim. Taki saat pirlanta vs. Esimde bunu bildiginden hepsini aldi sagolsun. E sonra alcak bise kalmayinca bi araba aldi. Daha da 5sene hediye yok dedi. Ben sok

Sizde ona özel uçak alın , 10 sene hediye yok deyin. O şok..

Bu nasil bir odunluk nasil bir simarikliktir. Hediye icten gelen birseydir insan begenmese dahi nezaketen karsindakini kirmamak icin bir tesekür eder öyle iki gün laf etmez. Ben olsam - ki hediye almasini, vermesini asiri seven biriyim - birdahakine Hediye falan almazdim. Esiniz nasilsa alsanizda, almasanizda laf edecek gibi duruyor. Memnun etmesi zor biri gibi.

Böylesi birine hediye almayacaksın alma hediye yaa boş ver üzüldüğüne değmez..

Eşiniz , ihtiyaçlarının görülmesini istemiş ancak ifade biçimi ve zamanı çok yanlış.

Birer kutu yapın. Her ikinizde ihtiyaçlarınızı , beğendiklerinizi v.s işte her neyse yazın , o kutuya atın. Hediye zamanlarında seçip alırsınız. :)
Ya da çok iyi gözlemci olacaksınız. Ağzından laf almaya çalışacaksınız.

Uzulme canim takma .. Ben esime sevgiliyken yeniyil hediyesi kazak almisdim ayri sehirlerde oldugumuzdan kargoyla gonderdim esim gorunce srvindi tesekkur falan etti . ayni gun arkadasi gelmis hediyemi gormus benim canim kocamda babasina goturmesini istemis .. Kullanmiycagi icin ise yarasin diye dusunmus ve bu disunceden benim mutlu olacagimi da disunmus bana anlattiginda sok yasadim ve tirip attim sonra dusundum giyinmiycegi seyi dolapta bekletmesi yerine vermesi iyi olmus diye ... Bir defasindada saat aldim bi dunya para verdim begenmedi hatrim icin 1 kez takti koydu kenara .. Bende hediye almaktan vazgectim. Simdi alisverise ciktigimizda begenip aldigi seye bu senin d.gunu hediyen. Yilbasi hediyen vs. Diyorum.. Isimede geliyor ne alicam diye dusunmuyorum...

Hediye olarak ona ihtiyaci olan seyi almak zorunda degilim, hediye benim hediyem ustunde gormek istedigim birseyi alirim hediye ederim.. ihtiyac baska birsey.. takiya tukuya ihtiyacimiz mi var da hediye ediliyor bize? Heleki niye suna ihtiyacim varken bunu aldin ne kadar dusuncesizsin gibi bir yaklasim beni sinirden catlatir heralde.. Kazagi verip yerine kendinize birsey almak cok mantikli bence de..

bide cüzdan alsaydın demiş bu kadar mı zor cüzdan alması kendine kalp kırmaya değer mi ama odun ne anlar hediyeden

Örgüden cüzdan yapın ,yaptırın. El emeği ve ihtiyacı olan birşey.
Tamamen tepki amaçlı elbette :) Bakalım ne diyecek ?

Eşinde biraz öküzlük var mı ? O size ne alıyor? Kendimi üretiyor aldığı hediyeleri?

Acaba esiniz diğer pek çok erkek gibi kadina hediye alma işinden pek hazzetmiyor mu?
Çünkü söyle düşünmüş olabilir ben bunun hediyesini begenmiyim oda artık bana hediye almaz e ben de zamanla ona almam. OHH MİS
Erkek aklı olabildigince sığ olabildiğince düz

Özür dilerim ama eşin tam bir "mööö"

Bu ne böyle ya saka gibi... Gözünün önünde yirt parcala kes at cöpe ya giymesin ,degmezzzzz...

Boyle adama bir cop bile alinmaz yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…