kocamın aldığım hediyeyi beğenmeyip üzerine canımı sıkması normal mi ?

başak burcu sanırsam

Kişiye özel hediye istemesi için önce kişilik sahibi kişi olsun.
Hediye için bir hafta konuşulur mu ya.bulmus da hediye beğenmiyor. Ben hiç hediye almam ama kendime aldiririm en iyi yöntem bu.

Kendini neden bu kadar onemsiyor ki acaba cocugluguna inilmesi gereken bir vaka

Allah yardimcin olsun ben.yerinde olsam asla bir cop dahi almam ona ya da cok ozel bi sey istiyorsa yilin ruhsuzu diye bi odul hazirlat ver eline

Sahi ya eve niye herkes borcam alır? Sonra da o borcamlar başkasına hediye götürülür. Bir borcam kaç elden geçiyor acaba

Bana da hic borcam gelmedi 1 tane bile.
Tupper geldi zibilyon tane kahve fincanı ve ev tekstili geldi ama borcam yok.
O yuzden gidip boy boy aldim.
Her halde nasilsa cok getirirler diye millet birbirine guvenip kimse getirmiyor artik.

Acaba ilk doğumgünü diye sizden süprizli eğlenceli özel bişeyler mi hazirlamanizi bekledi?kişiye özel olmalı derken unutamatacagi bişey mi bekledi?Belki hediye değildi demek istediği!ilk doğum gününde bir kazak alıp eşime günler öncesinden vermedim.bunu asla da yapmazdim. Evde unutamayacagi süprizler hazırlamıştım.masa tabii,birde ufak tefek hediyeler alıp evin heryerine saklamistim.neyse uzatmayim çünkü daha çok şey yapmıştım, bence de ilk doğum günü olduğu için basit olmuş.hayalkirikligi yaşamış.notlar evi süslemeler güller mumlar müzik filan bekledi herhalde. Hani hazır alıp getirmissin den kastı odur.

Son düzenleme:
ben senin yerinde bir daha ona almam ki almıyorum benim eşim de öyle ne alsam söylenir beğenmezdi.sen de onun sana aldığı bir hediye hakkında aynı şeyi yap bakalım nasıl oluyormuş.hiç kendini üzme değmez anacım bu erkek milletine

Böylesini de gördük tam oldu

Tövbe yarabbim.
Ben olsam bir dahakine eve hediye gelen borcamlardan veririm kucağına.
Al sana çok bile diye.

borcam puhahaha
dur ben de borcam vereyim benim eşimde aldığım hediyeleri ya kaybediyor ya bozuyor ona bir daha bişey yok... ya da borcam var

almayın sızde , ben almıyorum mesela, arada ozel gun harıcı alıyorum ne alırsam ama onu da ne aldıysam gıyer , kullanır, baskasının aldıgı hedıyelerı de begenmese bıle tesekkur eder, sonra ya degıstırır ya kullanabılecek bırıne verır-dogrusu da bu..,
sızın esınız çok afedersınız kendını bısı sanıyor bence..

hiç normal değil. eşiniz oldukça kaba,kırıcı ve saygısızmış.. ben de olsam alınırdım. bir daha da hediye işine sanırım kalkışamazdım. evde ona özel bir pasta yap, otursun yesin.

Size ne alıyor çok merak ettim
inanın hiçç ama hiç üzülmeyin ve tınlamayın bile
hı hı deyin geçiştirin. Nasıl bir insan ya.
Daha hayatında unutsun hediyeyi!

Kaba herif ,nezaketsiz !!!
Ne istiyordu acaba altından kaplı ARABA mı kendini tatmin ederdi,

oha erkegin triplisi ne gicik Yarabbim
hic muhattap almayin yasli teyzeler gibi dirdir etsin,sizde diyin senin magrifetini gorelim bakalim ne alacaksin bana ozel.
yaptigi tabiki normal degil.
dogumgunume sadece cicek ve kucuk bi parfum alabilmis esim,dusunmesi yeter bence.

bende en kalitelisinden mont alacaktim, ihtiyaci vardi çünkü. kendin sec dedim tavir yapti mont alacagina cep telefonu al dedi. telefonuda yeni ve iyi yani. hicbirsey almadim, kutlama yapacaktim iptal ettim, gününü bile kutlamadim.

Valla diyeceklerime kelimeler yetmez.
Allah size kolaylık versin.
Elilik yıl dönümünüzde size özel aldığı hediyeyi paylaşın bizimle.
Erkeklerin bu beklentisi öldürüyor beni.
Ne yani elinde patik örsen onu versen beğenecek mi?
Hani ona özel ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…