- 23 Şubat 2016
- 2.043
- 1.789
- 83
- Konu Sahibi kedi annesi fundy
-
evet sadece bu konudasadece bu konularda mı bu kadar zıtsınız
ay şükür yani demekki bende sorun yok. tamam canım sağolher mantıklı açıklamanızda tamam demiş adam. evet garip fikirleri var ama siz açıklama yapınca kabul etmiş. he he deyin geçin.
o zaman mobilya katalogları toplayın ve birlikte ne istediğinize karar verin. çeşit çok olunca aynı zevkte buluşmak da kolay olurevet sadece bu konuda
ne alaka anlamadım. konunun hepsini okursan anlarsın. okumak istemezsende yorum yapmayarısına kadar okudum.
sen çok inatçısın belli ki. adam ne dese hayır istemiyorum diyorsun.
evlilik senin istemediğin şeylerin yapılmaması değil sadece.
ikinizind e ayrı ayrı kararları uygulanmalı.
anladığım kadarıyla biraz şımarmışsın.
aslında eşinizde de sorun yok. zevkleriniz farklı o kadar. bu da normal bişey yaniay şükür yani demekki bende sorun yok. tamam canım sağol
evet gerçekten güzel fikir... çok teşekkür ederim canımo zaman mobilya katalogları toplayın ve birlikte ne istediğinize karar verin. çeşit çok olunca aynı zevkte buluşmak da kolay olur
ne alaka anlamadım. konunun hepsini okursan anlarsın. okumak istemezsende yorum yapma
sonuçta aynı evde yaşıyoruz ve ben eşiminde istediğinin olmasını istiyorum. ama onun herşeyine hayır deyince üzülüyorum. dediklerini kabul etsem bu kezde istemiyorum. ne yapacağımı şaşırdımOrta yol niye bulmuyorsunuz klozet meselesindeki gibi?
Ebeveyn banyosu tarzi bir sey istiyorsa buna niye hayir mesela?
Siz direk hayir diyorsunuz o direk boyle yapalim falan diyor.
Ikiniz de birbirinizi dinlemiyorsunuz.
Ev 1+1 mi olacak ki her şeyi tikistirdiniz birbirine soktunuz?
Mantikli ne ise onu yapin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?