kocamın anlam veremediğim halleri...

canım gerçekten sağol keşke herkes senin gibi olsa

birşey diyeyimmi
bir adet erkek çocuğunu alıp sakal ve bıyık çiziyorsun üzerine takım elbise giydirip bir kadının koluna takıyorsun al sana koca.
vücutları büyüyor beyinleri sabit bence bu erkeklerin. o yüzden ben şaşırmadım tekliflere. sadece eşinden gelen topu göğsünde yumuşatman gerek rövaşata çekmen değil :)

yatak odasının ortasına tuvalet yaptıralım salondan koltukları atıp puflarda oturalım öylemi

Gerçekten son derece ilginç.

KK ya enteresan bir koca modeli daha eklendi.

Başka ne tür tuhaf halleri var?

:) çok teşekkürler canım süper tavsiye:)

ya yurtdışında bir kaç otelde denk geldim (yıldızsız oteller ), odanın içine rezervuar koyulmuş. ne işe yaradığını da anlamamıştım aslında, çünkü koridorda da tuvalet vardı.
o tarz bir şey mi istiyormuş eşin?
hakikaten iğrenç.

tatlım direk tuvalet istedi düşündükçe iğreniyorum

banyosu yok muydu o odaların?

banyosu yok muydu o odaların?

banyo var mıydı yok muydu emin değilim, varsa da yine odanın içinde bir duş başlığıdır herhalde, 2. sınıf bile diyemeyeceğim bir yerdi, internetten ayarlamıştım, fotolar öyle değildi elbette
bir gün kaldık zaten. pek bir şeye elimi sürmemeye gayret ettim, sadece uyku amaçlı kullandık odayı, o bile bana afakanlar geçirtti.

Eşinize hayır demeden önce mantıklı sebep sıralayın. Misafir olayında olduğu gibi. Ayrıca eşiniz titiz ama yatak odasında tuvaleti nasıl düşünebiliyor? Duvarla ayrılması lazım yoksa çok koku yapar. Erkekler daha uçuk düşünüyorlar.

işte bende onu diyorum nasıl bir beyin varki yatak odasında tuvalet isteyebiliyor

ay çok güldüm konuyu okurken, benim gibi hasta biri daha var diye Bende her hafta her eşyanın yerini değiştirmezsem temizlik yapılmamış gibi geliyor
Şaka bi yana klozet fikri tipik bir erkek düşüncesi olabilir, aynısını benim eşimde teklif etti. Mutfağada çok karışmasın canım aaaa siz daha çok kullanacaksınız kullanışlı olanı hanımlar bilir nokta!

ay şükür ya biriside diyoki odaları paylaşın yarısını sen döşe yarısını sen döşe diyo. he he yatak odasına klozet koyalım salondanda koltukları atıp pufta oturalım:)

ay şükür ya biriside diyoki odaları paylaşın yarısını sen döşe yarısını sen döşe diyo. he he yatak odasına klozet koyalım salondanda koltukları atıp pufta oturalım:)

şu puf olayı da rahatlarına düşkünlüğünden bence aynı teklifi benim kocamda yaptı. Ama bu kadar düşünüyorlar, misafir gelince ne olacak gram akıllarına gelmez. ya ben banyoya tv koyma fikrini (canı sıkılıyomuş tuvaletteyken izlemek çok güzel olurmuş) bile duyduğum için artık garip gelmiyor bunlar

Yani erkek bunlar yüzeysel düşünüyor. Mutfak için bahane bulursun ama o daha rahat bence

Bence evi kadin dosemeli
Ama belliki esinizde bu konuda pimpirikli
Ben herseyi kendim alirim doserim
Iyiki esim karismiyor bu konuda yoksa eminim zitlasirdik erkekler ne anlar ev dosemeden
Tartismadan herkes isteklerini soylesin birden fazla fikir sunun tercih edin mantikli Olani yoksa zevkler ve renkler tartisilmaz denir tartisirsaniz icinden cikilmaz

Adam; yaratıcı, yeniliklerden hoşlanan dışa dönük bir insan.
Kadın; klasik evli kadın kafasında ve sıkıcı.

İnşallah adamın yaratıcılığı körelmez de öğrencilerine daha faydalı bir öğretmen olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…