- 5 Temmuz 2015
- 2.245
- 5.854
- 158
- Konu Sahibi kedi annesi fundy
-
canım gerçekten sağol keşke herkes senin gibi olsa
yatak odasının ortasına tuvalet yaptıralım salondan koltukları atıp puflarda oturalım öylemiO evde tek siz yaşamıyorsunuz. Eşinizin zevkleri sizin zevkinize uymasa da eşinizde o evde yaşıyor. Bölüm yapın örneğin mutfak benim salon senin gibi herkes zevkine göre yapsın o zaman. Ben de hiç bir açıklama getirmeden verilen hayır cevabını kabul etmem. Ayrıca eşiniz sizin evinize sömestır tatilini geçirmeye gelen uzaktan akraba değil. Müsaade edin onunda istediği bir şeyler kabul görsün.
ne alaka yaTamam çok iyi kocan var anladık. Bunu söylemek için mi sorun yaratıyosunuz?
hayır direk klozet dedi. bende sordum ebeveyn banyosumu istiyosun olsun tatlı olur dedim yok direk klozet dedi. yani anlam veremiyorum[/QUO
Buna ben de bir anlam veremedim
canım bak sende farkındasın isteğin mantıksızlığının. sordum yani neden dedim. üşeniyorum tuvalete gitmeye gecenin bir yarısı dedi. o zaman lavabonun hemen yanındaki odayı yatak odası yaparız dedim hayır ben farklılık istiyorum dedi. tiksinirim deyince o zaman başka yapmayız diyor
:) çok teşekkürler canım süper tavsiye:)birşey diyeyimmi
bir adet erkek çocuğunu alıp sakal ve bıyık çiziyorsun üzerine takım elbise giydirip bir kadının koluna takıyorsun al sana koca.
vücutları büyüyor beyinleri sabit bence bu erkeklerin. o yüzden ben şaşırmadım tekliflere. sadece eşinden gelen topu göğsünde yumuşatman gerek rövaşata çekmen değil :)
şimdilik bu kadar canım aman Allah başka istek vermesinGerçekten son derece ilginç.
KK ya enteresan bir koca modeli daha eklendi.
Başka ne tür tuhaf halleri var?
tatlım direk tuvalet istedi düşündükçe iğreniyorumya yurtdışında bir kaç otelde denk geldim (yıldızsız oteller), odanın içine rezervuar koyulmuş. ne işe yaradığını da anlamamıştım aslında, çünkü koridorda da tuvalet vardı.
o tarz bir şey mi istiyormuş eşin?
hakikaten iğrenç.
banyosu yok muydu o odaların?ya yurtdışında bir kaç otelde denk geldim (yıldızsız oteller), odanın içine rezervuar koyulmuş. ne işe yaradığını da anlamamıştım aslında, çünkü koridorda da tuvalet vardı.
o tarz bir şey mi istiyormuş eşin?
hakikaten iğrenç.
banyosu yok muydu o odaların?
işte bende onu diyorum nasıl bir beyin varki yatak odasında tuvalet isteyebiliyorEşinize hayır demeden önce mantıklı sebep sıralayın. Misafir olayında olduğu gibi. Ayrıca eşiniz titiz ama yatak odasında tuvaleti nasıl düşünebiliyor? Duvarla ayrılması lazım yoksa çok koku yapar. Erkekler daha uçuk düşünüyorlar.
ay şükür ya biriside diyoki odaları paylaşın yarısını sen döşe yarısını sen döşe diyo. he he yatak odasına klozet koyalım salondanda koltukları atıp pufta oturalım:)ay çok güldüm konuyu okurken, benim gibi hasta biri daha var diyeBende her hafta her eşyanın yerini değiştirmezsem temizlik yapılmamış gibi geliyor
Şaka bi yana klozet fikri tipik bir erkek düşüncesi olabilir, aynısını benim eşimde teklif etti. Mutfağada çok karışmasın canım aaaa siz daha çok kullanacaksınız kullanışlı olanı hanımlar bilir nokta!
ay şükür ya biriside diyoki odaları paylaşın yarısını sen döşe yarısını sen döşe diyo. he he yatak odasına klozet koyalım salondanda koltukları atıp pufta oturalım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?