- 23 Şubat 2016
- 2.043
- 1.789
- 83
- Konu Sahibi kedi annesi fundy
-
onuda yaptım canım ama yok yani koltuk yerine pufta oturalım diyor her odayı değiştirmek istiyorAdam ne dese hayır diyorsunuz, ee sonuçta sizin lafınıza da geliyor. Sorun yok yani, sadece kendinizi açıklamaya üşenmeyin, 2 çift fazla laf edin.
Saçma sapan fikirleri var, her halta karışıyor diye de sinirlenmeyin. Belli ki adamın içinde "bir gün kendi evim" hevesi varmış. Huyuna gidin azıcık. Hiç mi boş oda yok, varsa verin ona bir odayı da istediği gibi döşesin, kendine alan yapsın.
hayır direk klozet dedi. bende sordum ebeveyn banyosumu istiyosun olsun tatlı olur dedim yok direk klozet dedi. yani anlam veremiyorumAdam mantıklı açıklama yaptığınızda tamam diyormuş zaten bence ortada büyük bir sorun yok.
Elbette zevkler uymayabilir ama bir orta yol bulunur.
Yatak odasında klozeti anlayamadım.
Zaten yatak odasında ebeveyn banyosu oluyor haliyle klozet de oluyor.
Eşinizin anlatmak istediği o muydu?
Eğer oysa gayet makul bence.
sağol canım çok zekisin çok yardımcı olduntamamını okuyamadım.
oyuncağı elinden alınmış çocuk gibisiniz.
ev eşyası yüzünden kavga mı edilirmiş..
orta yolu bulun koskoca insanlarsınız.
hayır direk klozet dedi. bende sordum ebeveyn banyosumu istiyosun olsun tatlı olur dedim yok direk klozet dedi. yani anlam veremiyorum
canım ben sadece benim dediğim olsun demiyorum aksine ikimizin isteği olsun akşam eve geldiğimizde evde rahat olmak istiyorum. eşimin isteklerini kabul etmeye çalışıyorum ama koltukları atıp pufta oturmak nedir ya. yatak odasında klozet fikri ne demektir. ebeveyn banyosu falan değil yani yatak odasının ortasında tuvalet istemek. yazarken sinirlendimBence eşin kadar sen de sıkıntılı bir insansın bu konuda.
Sen nasıl düşüncelerini dile getiriyorsan eşinin dile getirmesine bile tahammül edemiyorsun.
Aslında ortak yaşam alanınız ve sadece senin istediğin şekilde de olmaz.
Senin yerinde olsam akşam çocuk yok oturur internetten mobilya firmalarının sayfalarına bakar ve ortak bir zevk çıkarmaya çalışırdım.
Bu şekilde sen de kendi zevkini diretirsen hem de sinirlenerek çok anlamsız olur.
dimi yani eşimi anlamaya çalışıyorum ama anlayamıyorumO da çok enteresanmış
cevap vermeyeceğim size..sağol canım çok zekisin çok yardımcı oldun
canım ben sadece benim dediğim olsun demiyorum aksine ikimizin isteği olsun akşam eve geldiğimizde evde rahat olmak istiyorum. eşimin isteklerini kabul etmeye çalışıyorum ama koltukları atıp pufta oturmak nedir ya. yatak odasında klozet fikri ne demektir. ebeveyn banyosu falan değil yani yatak odasının ortasında tuvalet istemek. yazarken sinirlendim
kible canım kiblecevap vermeyeceğim size..
kib.liyorum
Al bir puf koy salona, işte senin köşen de. Görelim kaç gün oturacakonuda yaptım canım ama yok yani koltuk yerine pufta oturalım diyor her odayı değiştirmek istiyor
canım bak sende farkındasın isteğin mantıksızlığının. sordum yani neden dedim. üşeniyorum tuvalete gitmeye gecenin bir yarısı dedi. o zaman lavabonun hemen yanındaki odayı yatak odası yaparız dedim hayır ben farklılık istiyorum dedi. tiksinirim deyince o zaman başka yapmayız diyorYatak odasında klozet fikrinde ciddi mi acaba?
Seni sinir etmek için söylüyor olabilir mi?
Yoksa mantığı ne bunun?
yarısına kadar okudum.
sen çok inatçısın belli ki. adam ne dese hayır istemiyorum diyorsun.
evlilik senin istemediğin şeylerin yapılmaması değil sadece.
ikinizind e ayrı ayrı kararları uygulanmalı.
anladığım kadarıyla biraz şımarmışsın.
ahaaa evet ya hiç aklıma gelmedi:) ay gerçekten puf alayım al sana puf sen hep bunda otur deyim iki saate kalmaz beli tutulurAl bir puf koy salona, işte senin köşen de. Görelim kaç gün oturacak
canım gerçekten sağol keşke herkes senin gibi olsabence devamını da oku. salondaki koltukları atalım puf alalım yatak odasına klozet yaptıralım gibi über teklifler geliyor
çok sağol canım tavsiyeniz içinEşiniz biraz farklı zevklere sahip sanırım. Yani klasik ev dekorasyonların hoşlanmıyor anladığım kadarıyla. Radikal şeyler olsun peşinde. Bu tarz dekorasyon fikirlerini inceleyin beraber, biraz sizden biraz ondan ortak bir karar verebilirsiniz. Pembiş pembiş barbie evi gibi bir ev hayali kurmayın bence, eşiniz farklı tarza sahip.
amin canımOrtada sorun yok rutin kararsizliklar.umarim tek sorununuz bu olur evliliginizde.mutluluklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?