kocamın anlam veremediğim halleri...

onuda yaptım canım ama yok yani koltuk yerine pufta oturalım diyor her odayı değiştirmek istiyor

hayır direk klozet dedi. bende sordum ebeveyn banyosumu istiyosun olsun tatlı olur dedim yok direk klozet dedi. yani anlam veremiyorum

canım ben sadece benim dediğim olsun demiyorum aksine ikimizin isteği olsun akşam eve geldiğimizde evde rahat olmak istiyorum. eşimin isteklerini kabul etmeye çalışıyorum ama koltukları atıp pufta oturmak nedir ya. yatak odasında klozet fikri ne demektir. ebeveyn banyosu falan değil yani yatak odasının ortasında tuvalet istemek. yazarken sinirlendim

Yatak odasında klozet fikrinde ciddi mi acaba?

Seni sinir etmek için söylüyor olabilir mi?

Yoksa mantığı ne bunun?

"Kocamın anlam veremediğim" halleri dediğiniz bu muydu? Ben ortada sorun falan göremiyorum.
"Bir derdim var" sayfalarını gezip anlam verilemeyen hareketler görün ve şükredin insanlar öyle dertlerle uğraşıyorlar kii...

Yatak odasında klozet fikrinde ciddi mi acaba?

Seni sinir etmek için söylüyor olabilir mi?

Yoksa mantığı ne bunun?
canım bak sende farkındasın isteğin mantıksızlığının. sordum yani neden dedim. üşeniyorum tuvalete gitmeye gecenin bir yarısı dedi. o zaman lavabonun hemen yanındaki odayı yatak odası yaparız dedim hayır ben farklılık istiyorum dedi. tiksinirim deyince o zaman başka yapmayız diyor

bence devamını da oku. salondaki koltukları atalım puf alalım yatak odasına klozet yaptıralım gibi über teklifler geliyor

Eşiniz biraz farklı zevklere sahip sanırım. Yani klasik ev dekorasyonların hoşlanmıyor anladığım kadarıyla. Radikal şeyler olsun peşinde. Bu tarz dekorasyon fikirlerini inceleyin beraber, biraz sizden biraz ondan ortak bir karar verebilirsiniz. Pembiş pembiş barbie evi gibi bir ev hayali kurmayın bence, eşiniz farklı tarza sahip.

O evde tek siz yaşamıyorsunuz. Eşinizin zevkleri sizin zevkinize uymasa da eşinizde o evde yaşıyor. Bölüm yapın örneğin mutfak benim salon senin gibi herkes zevkine göre yapsın o zaman. Ben de hiç bir açıklama getirmeden verilen hayır cevabını kabul etmem. Ayrıca eşiniz sizin evinize sömestır tatilini geçirmeye gelen uzaktan akraba değil. Müsaade edin onunda istediği bir şeyler kabul görsün.

çok sağol canım tavsiyeniz için

Ortada sorun yok rutin kararsizliklar.umarim tek sorununuz bu olur evliliginizde.mutluluklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…