- 11 Mart 2015
- 301
- 179
- 103
- 36
- Konu Sahibi kimsinnsen
-
arkadaşlar merhaba,
ben kocamın anlam veremediğim huylarından nasıl kurtulabilirim?örneğin bi tartışma oluyor ve %100 haklıyım,tartışıyoruz ben trip atıyorum ilgi bekliyorum bi bakıyorum kocam benle konuşmuyo.ben ondan ilgi beklerken o daha çok kendini geri çekiyo.4 yıllık evliyiz nişanlılık dönemi vs. bu durum hep böyleydi.karşılıklı tripleşmenin sonrasında da hep ben onunla konuşmaya çalışıyorum.çünkü onunla küs olmaya dayanamıyorum.oda bu zaafımı biliyo bunu kullanıyo.bu durum çok canımı sıkıyo.ben kocamın bu hallerinden nasıl kurtulayım?bi akıl verin...
Bilmen gerekmiyor ki...böyle işleri hiç bilmemki.biraz safçanayım ben
kesinlikle öyle.bende sadece bizimki böyle sanıyodum böyle bi tür varmış demekki.Evet erkekler bunu cok iyi kullaniyor,haksiz bile olsa,küsüp,hakliymiscasina gonullerinin alinmasini bekliyorlar,senin gibi benim gibi küslüge tahammulu olmayanlarda,yeri geliyor haksiz bile olsalar,küs kalmamak icin peslerinden kosuyorlar.tabi onlardada ego tavann.
bunu yapmayı okadar çok istedimki.kaç defa şartladım kendimi .ama yok dayanamıyorum.bide benle konuşsun diye uğraşıyorum hatta.offftut kendini canım,
o konuşmadan konuşma.
ters köşeye yatırırsan konuşmaya çalışan o olacaktır.bunu yapmayı okadar çok istedimki.kaç defa şartladım kendimi .ama yok dayanamıyorum.bide benle konuşsun diye uğraşıyorum hatta.offf
bu sefer bunu gerçekten başarmak istiyorum.benimde sabrımın sınırının olduğunu anlaması gerek...ters köşeye yatırırsan konuşmaya çalışan o olacaktır.
aynen öyle.bu sefer bunu gerçekten başarmak istiyorum.benimde sabrımın sınırının olduğunu anlaması gerek...
Ya çok şekersin valla. Ne gibi şeylerden bu kadar triplere geliyorsunuz ikiniz de? Demek sizin durumunuzda trip bir çare değil, beyimiz daha inat. Siz de o zaman hiç tribe girmeyin derim ben. Haklı olduğunuz konuda ya bildiğinizi yapın, ona küsmeden darılmadan, yada o sizin istediğiniz bişeyi yapmıyor mu, siz de onun istediği başka bişeyi yapmazsınız.bunu yapmayı okadar çok istedimki.kaç defa şartladım kendimi .ama yok dayanamıyorum.bide benle konuşsun diye uğraşıyorum hatta.offf
Ya çok şekersin valla. Ne gibi şeylerden bu kadar triplere geliyorsunuz ikiniz de? Demek sizin durumunuzda trip bir çare değil, beyimiz daha inat. Siz de o zaman hiç tribe girmeyin derim ben. Haklı olduğunuz konuda ya bildiğinizi yapın, ona küsmeden darılmadan, yada o sizin istediğiniz bişeyi yapmıyor mu, siz de onun istediği başka bişeyi yapmazsınız.
vaaoovv süpermiş gerçekten.şimdi düşündümde bende bazen öyle yapıyorum mesela işteyken ikimizde ona mesaj yazıyorum.böyle yapınca beni çok üzüyosun ben sensizliğe dayanamıyorum diye.akşam hiçbişey olmamış gibi konuşuyoruz.tamamdır doğru yöntem buBen hic trip atmam atamam beceremiyorum
hakliyken haksizlik ettiyse aksine ortami yumusatip mesela kahve icerken falan uzuldugumu soyluyorum
yada durduk yere sarilip sen beni uzdun diyorum :)
5.yilimiz evlilikte
8yildir beraberiz %95 hakli cikarim :) :)
Ben birisi trip atinca hic takmam belki esinizde hoslanmiyordur
kuserse kussun derim mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?