kocamın anlamsız tavırları :((

hımmm

Bu inancından vazgeçersen,önce trip atıp sonra küs kalamıyorum diye yanaşmaya çalışmazsan düzelir.

tartısıp tartısıp kızdıgı icin konusmak istemeyen degil de surekli trip atan bir eşiniz oldugunu düşünün,
hayat sıkıcı gelmez mi?
sürekli onu kovalamaya calısmak falan...

siniriz yatısana kadar konusmayın, ozur bekliyorsanız da bunu belirtin.

trip derken ne yaptıgınız nasıl davrandıgınız onemli bence.

bişeye sinirlendiğim zaman konuşmak istemiyorum.çünkü çok kırıcı olabiliyorum.kendimden korktuğum için konuşmuyorum.bir iki defa da sinirsel ataklar oldu bu sebeplerden dolayı.kendimi tutamıyorum elime ne geçse parçalamak istiyorum.o yüzden istiyorumki beni sinirlendiren bişey olduğunda yardımcı olsun ama dün akşam ki olayda sinirlendiğimi söylememe rağmen kılını kıpırdatmadı.bide üstüne herşeyi çok takıyosun muhabbeti yapınca patlamamk için konuşmamaya çalıştım.sabah bi baktım paşam benle konuşmuyo

Aynı biz. Genelde en fazla 1 gün falan sürerdi, yatmadan gönlünü alırdım onun barisirdik genelde.
Geçenlerde yine bişey oldu, o gönlümü alana kadar bekliyim dedim, konuşmadım, yokmuş gibi davrandım. Bil bakalım ne oldu, yine gittim 3 günün sonunda tıpış tıpış ben gönlünü aldım

onca senede kocan seni tanımış,sen kocanı tanıyamamışsın,herkese trip sökmez

bu durumu aranız iyi oldugu zaman onunla paylassanız, beklentilerinizi anlatsanız daha iyi olmaz mı?
yoksa bugun birseyleri parcalamasanız dahi ilerde doldugunuz da ona da baslayabilrisiniz, sonra da eşinize elinize geleni fırlatmaya dönebilir...
sorunun ve potansiyelinizin farkındayken konusmanız daha iyi olur bence.

hem %100 haklı oldugunu dusundugunuz konularda ufak da olsa bir hatanız olabilir, bunları kabullenmek ve karsınızdaki kisiden de bunu beklediginiz soylemek daha yapıcı bir tavır bence.
sizin kadar onun da kendisini tamamen haklı gordugunu dusunmedigi ne malum?
belki bu yuzden inat ediyordur ve sizin ona haksızlık yaptgıınızı dusundugu icin o da ofkeleniyordur?

Suc sende!
Adam senin onun ayagina gidecegini biliyor , bildigi icinde geri adik atmiyor .
Senden bekliyor adim atmani ..
Ee sende geri cek kendini birak ne hali varsa gorsun ..
Merak etme kendiisi tipis tipis gelecektir..

bizimde aynı.günlerce sürse umru değil.,lg,ye alıştığımdan sanırım görmezden gelinmeye dayanamıyorum.

çok defa konuştuk.ama sanırım benim o raddeye geldiğimi farketmiyor.çünkü normalde çok sakin ve esprili biriyim.bunun rahatlığıyla davranıyor sanırım.

Biz de esimle arada tartistigimizda gider derim hadi benden Özür dile diye sonra beraber kahkaha atariz

Suc sende!
Adam senin onun ayagina gidecegini biliyor , bildigi icinde geri adik atmiyor .
Senden bekliyor adim atmani ..
Ee sende geri cek kendini birak ne hali varsa gorsun ..
Merak etme kendiisi tipis tipis gelecektir..
başarabileydim iyiydi.bu arada bebişiniz hayırlı olsun.Allah hayırlı ömür versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…