- 11 Mart 2015
- 301
- 179
- 103
- 36
- Konu Sahibi kimsinnsen
-
ben haksızken konuşarak aşıyorum durumu.küsemiyorumki ....bence sen haksızken aynısını ona yap
hımmmBenim eşimde öyle
İyiyken çok iyi, kötüyken resmen düşman kesilir, trip atar vs
İlk bi sene hep gidip ben konuşmaya çalıştım, ben konuşmaya çalıştıkça yeni gelin gibi nazlandı.
Şimdi kavga ettiğimizde hiç ne konuşalım ne de ne oldu demiyorum ya yatak odasına geçiyorum ya da kulaklığı takıp ilgilenmiyorum onunla.
Gelip konuşuyor kendi yanıma veya ortamı konuşmaya zorluyor soru soruyor ciddi ciddi sonra ortamı yumuşatıyor.
Sen gitme bi kere dayan sonrası gelir
Bu inancından vazgeçersen,önce trip atıp sonra küs kalamıyorum diye yanaşmaya çalışmazsan düzelir.arkadaşlar merhaba,
ben kocamın anlam veremediğim huylarından nasıl kurtulabilirim?örneğin bi tartışma oluyor ve %100 haklıyım,tartışıyoruz ben trip atıyorum ilgi bekliyorum bi bakıyorum kocam benle konuşmuyo.ben ondan ilgi beklerken o daha çok kendini geri çekiyo.4 yıllık evliyiz nişanlılık dönemi vs. bu durum hep böyleydi.karşılıklı tripleşmenin sonrasında da hep ben onunla konuşmaya çalışıyorum.çünkü onunla küs olmaya dayanamıyorum.oda bu zaafımı biliyo bunu kullanıyo.bu durum çok canımı sıkıyo.ben kocamın bu hallerinden nasıl kurtulayım?bi akıl verin...
bu biraz ağır oldu sankiBu inancından vazgeçersen,önce trip atıp sonra küs kalamıyorum diye yanaşmaya çalışmazsan düzelir.
Ağır mı ?bu biraz ağır oldu sanki
bişeye sinirlendiğim zaman konuşmak istemiyorum.çünkü çok kırıcı olabiliyorum.kendimden korktuğum için konuşmuyorum.bir iki defa da sinirsel ataklar oldu bu sebeplerden dolayı.kendimi tutamıyorum elime ne geçse parçalamak istiyorum.o yüzden istiyorumki beni sinirlendiren bişey olduğunda yardımcı olsun ama dün akşam ki olayda sinirlendiğimi söylememe rağmen kılını kıpırdatmadı.bide üstüne herşeyi çok takıyosun muhabbeti yapınca patlamamk için konuşmamaya çalıştım.sabah bi baktım paşam benle konuşmuyotartısıp tartısıp kızdıgı icin konusmak istemeyen degil de surekli trip atan bir eşiniz oldugunu düşünün,
hayat sıkıcı gelmez mi?
sürekli onu kovalamaya calısmak falan...
siniriz yatısana kadar konusmayın, ozur bekliyorsanız da bunu belirtin.
trip derken ne yaptıgınız nasıl davrandıgınız onemli bence.
Huy değişmez sanırım, eşim de aynı. 14 senedir değişmeyen tek şey :)
bişeye sinirlendiğim zaman konuşmak istemiyorum.çünkü çok kırıcı olabiliyorum.kendimden korktuğum için konuşmuyorum.bir iki defa da sinirsel ataklar oldu bu sebeplerden dolayı.kendimi tutamıyorum elime ne geçse parçalamak istiyorum.o yüzden istiyorumki beni sinirlendiren bişey olduğunda yardımcı olsun ama dün akşam ki olayda sinirlendiğimi söylememe rağmen kılını kıpırdatmadı.bide üstüne herşeyi çok takıyosun muhabbeti yapınca patlamamk için konuşmamaya çalıştım.sabah bi baktım paşam benle konuşmuyo
bizimde aynı.günlerce sürse umru değil.,lg,ye alıştığımdan sanırım görmezden gelinmeye dayanamıyorum.Aynı biz. Genelde en fazla 1 gün falan sürerdi, yatmadan gönlünü alırdım onun barisirdik genelde.
Geçenlerde yine bişey oldu, o gönlümü alana kadar bekliyim dedim, konuşmadım, yokmuş gibi davrandım. Bil bakalım ne oldu, yine gittim 3 günün sonunda tıpış tıpış ben gönlünü aldım
onca senede kocan seni tanımış,sen kocanı tanıyamamışsın,herkese trip sökmez
çok defa konuştuk.ama sanırım benim o raddeye geldiğimi farketmiyor.çünkü normalde çok sakin ve esprili biriyim.bunun rahatlığıyla davranıyor sanırım.bu durumu aranız iyi oldugu zaman onunla paylassanız, beklentilerinizi anlatsanız daha iyi olmaz mı?
yoksa bugun birseyleri parcalamasanız dahi ilerde doldugunuz da ona da baslayabilrisiniz, sonra da eşinize elinize geleni fırlatmaya dönebilir...
sorunun ve potansiyelinizin farkındayken konusmanız daha iyi olur bence.
hem %100 haklı oldugunu dusundugunuz konularda ufak da olsa bir hatanız olabilir, bunları kabullenmek ve karsınızdaki kisiden de bunu beklediginiz soylemek daha yapıcı bir tavır bence.
sizin kadar onun da kendisini tamamen haklı gordugunu dusunmedigi ne malum?
belki bu yuzden inat ediyordur ve sizin ona haksızlık yaptgıınızı dusundugu icin o da ofkeleniyordur?
başarabileydim iyiydi.bu arada bebişiniz hayırlı olsun.Allah hayırlı ömür versinSuc sende!
Adam senin onun ayagina gidecegini biliyor , bildigi icinde geri adik atmiyor .
Senden bekliyor adim atmani ..
Ee sende geri cek kendini birak ne hali varsa gorsun ..
Merak etme kendiisi tipis tipis gelecektir..
çok sinirliykende oluyormu bu durum?Biz de esimle arada tartistigimizda gider derim hadi benden Özür dile diye sonra beraber kahkaha atariz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?