kocamın anlamsız tavırları :((

[QUOTE="sismantavuk, post: 39971446, member: 665997".karşılıklı tripleşmenin sonrasında da hep ben onunla konuşmaya çalışıyorum.[/QUOTE]
Bunu yapmayarak...

Bi an konuyu ben actim sandim..al bende de ayni koca..icerde küs iki gündür başka odada kapiyi kapiyo yatiyoo bende paşa oglumla yatak odasinda..sebep saçmalak...ayni bende zeytin dali uzatip duruyrum salak gibi dallar elimde kaldi..ama karr verdim kapadim agzimi bakalim dayanirim inşaallah

Cocuklarda istedigi olana kadar aglamayi birakmaz ama nasilsa istedigi olacak tir bilir seninkide o hesap en iyisi sen onu sole bi surundur

bir çözüm bulursan banada söyle neolur.
gerçi ben konoştuktan sonra bütün günahım senin
boynuna girdi deyip biraz olsun kendimi teselli ediyom

iyiki açmışım bu konuyu meğer ne çok mağdur varmış :) dayanıyorum iki gündür ama sinirim daha çok artıyo bu seferde...offff

günaydın kızlar.
kocamla dün hiç konuşmadık.mesaj yazmıştım napyosun diye cevap bile vermedi.akşam eve gittik ben direk banyoya girdim.yeni bi nevresim takımı almıştım onları serdim yatağıma kendimi kremledim süsledim yatağa uzanıp film izledim.bizimkinin umrunda değil.oturma odasında tv izledi bütün gece.bi ara lavaboya gittim baktım çekyatta yatıyo üstü açılmış.dürttüm "kalk yerine yat " dedim :) bekledimki yanımda yatınca sarılır falan.yok adam ruh.sabaha kadar bi kere bile sarılmadı.normalde dibimden ayrılmazdı....yanlışmı yapıyorum acaba ?

Aynı benimki... Artık alıştım triplerine tıklamıyorum ne olsa geciyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…