- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.370
- 598
- Konu Sahibi kimsinnsen
-
çok sinirliykende oluyormu bu durum?
Ben küstüğümde genelde özür diler haklı da olsa haksız da olsa bir kere benimki de öyle yapmıştı ben ilgi beklerken, ben de dedim konuşma arasında ilgi bekliyorum üzüldüm sen gönlümü almayınca üstüne tripte atıyosun dediğim günden beri hiç yapmadı zaten bir kere yapmıştı, uyardım.arkadaşlar merhaba,
ben kocamın anlam veremediğim huylarından nasıl kurtulabilirim?örneğin bi tartışma oluyor ve %100 haklıyım,tartışıyoruz ben trip atıyorum ilgi bekliyorum bi bakıyorum kocam benle konuşmuyo.ben ondan ilgi beklerken o daha çok kendini geri çekiyo.4 yıllık evliyiz nişanlılık dönemi vs. bu durum hep böyleydi.karşılıklı tripleşmenin sonrasında da hep ben onunla konuşmaya çalışıyorum.çünkü onunla küs olmaya dayanamıyorum.oda bu zaafımı biliyo bunu kullanıyo.bu durum çok canımı sıkıyo.ben kocamın bu hallerinden nasıl kurtulayım?bi akıl verin...
çok kırılıyorum ama nasıl öyle yapabilirim ki?sanırım bu durum bende mümkün değil.ben eğer eşimi sinirlendirmişsem bunu çok rahat yapabilirim ama tam tersi durumda yapamamEvet tabi oluyor.. Ben gergin ortami yumusatan bir tipim genelde. O kizip odaya gitti mi 10 dakika sonra yanina gider "heeey sen, gül gibi karini bırakıp nereye gittin, cabuk gel ve benden Özür dile"diyorum..
Eheehhe konusma tarzim da komik oluyor. Sonra o da ozur diliyor ben de. Gülüyoruz öyle yani.
Cook onemli bir tartismamiz olmuyor cok şükür. Insallah da olmaz.
Siz de deneyin. Ama onu kendinize bagimli yapin bence. Ancak o zaman o da size dokunmadan duramaz..
çok konuştuk.olmadıBen küstüğümde genelde özür diler haklı da olsa haksız da olsa bir kere benimki de öyle yapmıştı ben ilgi beklerken, ben de dedim konuşma arasında ilgi bekliyorum üzüldüm sen gönlümü almayınca üstüne tripte atıyosun dediğim günden beri hiç yapmadı zaten bir kere yapmıştı, uyardım.
Bence siz de güzellikle açıklamalısınız durumu bana uzun uzun özür dilemesi gönlümü alması hoşuma gidiyo bunu ona da söylüyorum.
Çok hoşmuş gerçekten diyalogunuz sevgilimde benden her zaman bunu bekliyor ama ben hemen yumuşayamıyorum malesefEvet tabi oluyor.. Ben gergin ortami yumusatan bir tipim genelde. O kizip odaya gitti mi 10 dakika sonra yanina gider "heeey sen, gül gibi karini bırakıp nereye gittin, cabuk gel ve benden Özür dile"diyorum..
Eheehhe konusma tarzim da komik oluyor. Sonra o da ozur diliyor ben de. Gülüyoruz öyle yani.
Cook onemli bir tartismamiz olmuyor cok şükür. Insallah da olmaz.
Siz de deneyin. Ama onu kendinize bagimli yapin bence. Ancak o zaman o da size dokunmadan duramaz..
çok kırılıyorum ama nasıl öyle yapabilirim ki?sanırım bu durum bende mümkün değil.ben eğer eşimi sinirlendirmişsem bunu çok rahat yapabilirim ama tam tersi durumda yapamam
6 ay boyunca hiç konuşmadınızmıoluyor canım benim odun adamda öyle maalesef..kendi suçlu olduğu halde trip atayım dedim..özür dilesin dedim ..suçluda olsa af dileyen biri değil..ben böyle..o öyle derken 6 ay geçti..mecburen konuşmaya başladım..huyu öyle..tartışma olsa..zor bir durum..
Kusluge dayanamiyorum fikrini aklindan tamamen atsan cozulur aslinda bu durum sadece sen mi kusuyosun ki sadece sen dayanamiyosun . Birak dayanamayan o olsun sabret mutlaka barismak isterarkadaşlar merhaba,
ben kocamın anlam veremediğim huylarından nasıl kurtulabilirim?örneğin bi tartışma oluyor ve %100 haklıyım,tartışıyoruz ben trip atıyorum ilgi bekliyorum bi bakıyorum kocam benle konuşmuyo.ben ondan ilgi beklerken o daha çok kendini geri çekiyo.4 yıllık evliyiz nişanlılık dönemi vs. bu durum hep böyleydi.karşılıklı tripleşmenin sonrasında da hep ben onunla konuşmaya çalışıyorum.çünkü onunla küs olmaya dayanamıyorum.oda bu zaafımı biliyo bunu kullanıyo.bu durum çok canımı sıkıyo.ben kocamın bu hallerinden nasıl kurtulayım?bi akıl verin...
aslında bizimde çok büyük sebeplerimiz yok ama kendimiz büyütüyoruz kendimiz üzülüyoruz.büyüyemedik gitti yav..Ya cok agir bir tartismaysa kimse yapamaz. Hani bizim normal seyler ondan..
duygu sömürüsümü yani :)Tut kendini canım yada ağla :)
zaten dün akşam yorgun olmama rağmen 12ye kadar mutfaktan çıkmadım :)şimdiye kadar ertelediğim ne varsa temizledim.fırın aspiratör :) yok anam tık yokAynı modelden bizim evdede var, erkeğin trip yapanı hiç çekilmiyor :) Eğer ortada bi gerginlik küslük trip durumları varsa kızımla ve kendimle fazla alakalı ve neşeli olmaya çalışıyorum, yemek çamaşır ütü gibi görevlerimi biraz sallıyorum onunla fazla ilgilenmiyorum
zaten dün akşam yorgun olmama rağmen 12ye kadar mutfaktan çıkmadım :)şimdiye kadar ertelediğim ne varsa temizledim.fırın aspiratör :) yok anam tık yok
Evt işe yarıyor benim eşimde sizinkine benziyor biraz az bişi ağlasam herşey benim elimde oluyor :)duygu sömürüsümü yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?