kocamın anlamsız tavırları :((

çok sinirliykende oluyormu bu durum?

Evet tabi oluyor.. Ben gergin ortami yumusatan bir tipim genelde. O kizip odaya gitti mi 10 dakika sonra yanina gider "heeey sen, gül gibi karini bırakıp nereye gittin, cabuk gel ve benden Özür dile" diyorum..
Eheehhe konusma tarzim da komik oluyor. Sonra o da ozur diliyor ben de. Gülüyoruz öyle yani.
Cook onemli bir tartismamiz olmuyor cok şükür. Insallah da olmaz.
Siz de deneyin. Ama onu kendinize bagimli yapin bence. Ancak o zaman o da size dokunmadan duramaz..

Ben küstüğümde genelde özür diler haklı da olsa haksız da olsa bir kere benimki de öyle yapmıştı ben ilgi beklerken, ben de dedim konuşma arasında ilgi bekliyorum üzüldüm sen gönlümü almayınca üstüne tripte atıyosun dediğim günden beri hiç yapmadı zaten bir kere yapmıştı, uyardım.
Bence siz de güzellikle açıklamalısınız durumu bana uzun uzun özür dilemesi gönlümü alması hoşuma gidiyo bunu ona da söylüyorum.

çok kırılıyorum ama nasıl öyle yapabilirim ki?sanırım bu durum bende mümkün değil.ben eğer eşimi sinirlendirmişsem bunu çok rahat yapabilirim ama tam tersi durumda yapamam

çok konuştuk.olmadı

Çok hoşmuş gerçekten diyalogunuz sevgilimde benden her zaman bunu bekliyor ama ben hemen yumuşayamıyorum malesef
Gönlümü biraz alınca ancak ben de daha çok özür dile diyorum

çok kırılıyorum ama nasıl öyle yapabilirim ki?sanırım bu durum bende mümkün değil.ben eğer eşimi sinirlendirmişsem bunu çok rahat yapabilirim ama tam tersi durumda yapamam

Ya cok agir bir tartismaysa kimse yapamaz. Hani bizim normal seyler ondan..

oluyor canım benim odun adamda öyle maalesef..kendi suçlu olduğu halde trip atayım dedim..özür dilesin dedim ..suçluda olsa af dileyen biri değil..ben böyle..o öyle derken 6 ay geçti..mecburen konuşmaya başladım..huyu öyle..tartışma olsa..zor bir durum..

6 ay boyunca hiç konuşmadınızmı

Kusluge dayanamiyorum fikrini aklindan tamamen atsan cozulur aslinda bu durum sadece sen mi kusuyosun ki sadece sen dayanamiyosun . Birak dayanamayan o olsun sabret mutlaka barismak ister

Aynı modelden bizim evdede var, erkeğin trip yapanı hiç çekilmiyor :) Eğer ortada bi gerginlik küslük trip durumları varsa kızımla ve kendimle fazla alakalı ve neşeli olmaya çalışıyorum, yemek çamaşır ütü gibi görevlerimi biraz sallıyorum onunla fazla ilgilenmiyorum

zaten dün akşam yorgun olmama rağmen 12ye kadar mutfaktan çıkmadım :)şimdiye kadar ertelediğim ne varsa temizledim.fırın aspiratör :) yok anam tık yok

zaten dün akşam yorgun olmama rağmen 12ye kadar mutfaktan çıkmadım :)şimdiye kadar ertelediğim ne varsa temizledim.fırın aspiratör :) yok anam tık yok

Adam alışmış sizin bi adım atacağınızı düşünüp bekliyor, sende bu sefer ona onun adım atması gerektiğini öğreteceksin :) Birazcık zaman

onu kendı sılahıyla vuracaksınız.. Duygularınızdan emın.. Gerı donusunuzu de bıldıgı ıcın mutlaka bu sekılde barısacagınızı bılıyor.. Sızde onu kendı sılahıyla vurun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…