Kocamin arkadasinin karisiyla laubali mesajlasmasi

İkiside gayet ciddiyetsiz laubalı valla esimin tl cnm istedğmde acarım hebanıda sorarım...sende sor

Aldatma gibi sormuyorum zaten oyle bi suphem yok simdilik.
Lakayitlik sinirimi bozan.
Simdi anlamadigim bır konu var arkadasım, sen neden bu mesajları gördugune eşine söylemiyorsun? Eşine hatta kadına ayar cekmıyorsun? Senın yerinde olsam o kadını cok fena benzetirim hatta bununla kalmam hani eşini arkadaslarıyla arasını bozmak ıcın alttan tehdıt etmis ya sende onu arkadas ortamında adını çıkarmakla tehdit etsene hatta yapsana selam vereni bile olmaz, kadın saglam pabuç degil cünkü... O kadar laubali seviyesiz ve basitki böyle bir kadına nasıl selam sabah yapıyorsunuz sizde karı kocalı bır garıpsınız, boyle bır kadınla esım ne kendı konusur ne beni muhattap eder...

Aralarında samimiyet var kadin az degil esin de oyle..bence biraz daha takip et kesin birsey bulacaksin korkarim ama oyle gibi.

Kusura bakmayin ama kocaniz çok itici.
Kocan bir sey yapmamış diyenler icin, daha ne yapsin ya desdursuz muhabbete dalmis.
O oyle yapinca kadin da buna gore davranmis.
Aldatma vs degil bu ama fazlasiyla sinir bozucu.

lakayt, gevşek, evli bi erkek ve evli bi kadin arasinda gecmemesi gereken basit bi konusma. burdan bi sonuca varamayiz ama normal mesafe olsaydi arada boyle bi konusma olmazdi diye dusunuyorum. ama yine de aldatma verisi değil bu tabi ki. takibe alın

Bana direk ''x in numarasını ver'' demesi çok garip geldi. Yani canını sıkmak istemem ama devamlı görüşme var ki direk konuya girmiş. Yani benim başıma gelse kesin aralarında bişey var diye düşünürdüm.
Çok lakayt,gevşek ve basit muhabbet aralarındaki.Kadın herkese karşı böyle demişsin,peki ya kocan da mı herkese karşı böyle?
Eşine söylememek ile çok iyi yapmışsın. Biraz bekle ve takip de kal.Çünkü elinde çok bişey yok.Direk inkar eder bişey varsada.
Ama benim burnuma kötü kokular gelmeye başladı.
Malesef burda neler okuyoruz.
Ve hep en yakınlarımızdan çıkıyor bu 'o kadın'lar.

Kadından once,kocasına bi ayar vermesi lazım bence

Reactions: anu
Katiliyorum kesin birsey var.Zaten kadinin kocasi da yok başında o yuzden rahat hareket ediyor

flört etmişler bariz...

Kocam erkek arkadaslarina karsi boyle. Cok itici konusur. Sacma sapan sakalar yapar. Ama kadin olarak kiz kardeslerine bana boyledir baska samimi oldugu kadin yok. Gerci mudurune (kadin)de izin verdi diye sen bi starsin yazmis.

Ne kadar sıklıkla görüşüyorlar ki?
Konuşmanın içeriğini çok anlamadım, gereksiz uzunca bir muhabbet.
Ama neden böyle gereksiz bir muhabbete bu kadar zaman harcamış eşiniz, insanı kıllandırıyor hakikaten. Yani direk selamsız sabahsız konuya dalması da ayrıca soru işareti bırakıyor.
Her şekilde fazla samimiyet tez ayrılık getirir diye düşünüyorum, ben olsam eşimi güzel bir dürterim.

Kocam erkek arkadaslarina karsi boyle. Cok itici konusur. Sacma sapan sakalar yapar. Ama kadin olarak kiz kardeslerine bana boyledir baska samimi oldugu kadin yok. Gerci mudurune (kadin)de izin verdi diye sen bi starsin yazmis.
Ayy bu ne yaaaa sen evliliğini bi gözden gecir bence.ne demek sen bi starsin Allahım yarabbim

Mudurune mi garip samimiyetler vallahi sasirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…