Kocamın arkadaşlarından nefret ediyorum

Aşk öyle ama önce kendine aşk duymalı insan , belki evlilik sorunlarınızdan önce buna bakmalısınız .
Inanın kendimize veremediğimiz hic bir duyguyu başka insana veremiyoruz . Veriyoruz sanıyoruz ama amaç hep aslında karsidan sevilmek oluyor, onaylanmak oluyor .
Gerçekten aşkın sevgiyi hissetmenin hazzina biz erişemiyoruz

Demek ki ömür boyu 2., 3. planda kalacaksınız.
Ya katlanacaksınız ya her şeyi göze alıp rest çekeceksiniz.
Çünkü kocanız bekar olarak yaşamaya devam ediyor.
İşte buna karar veremiyorum. Ben ne yapmalıyım eşimin üzerine çok düşüyorum. Umursamamalı mıyım? Gerçekten kaçan kovalanıyor mu? Umursamazsam tamamen ipler kopar mı? Fikir almak için konu açtım. Kocasını değiştirebilen arkadaşlar var mı? Karısı ne derse sözünden çıkmayan adamlar vad nasıl başarıyorlar. İşve cilve yapıyorum tabiki ama anlık işe yarıyor o günü bile kurtarmıyor

Siz evlenmeden önce eşinizin içki içtiğini, arkadaşlarıyla meyhaneye gittigini vs.bilmiyor muydunuz?

Bence tamamen yanlış bir evlilik sizinki. Arkadaş meselesi de değil sadece yani mevzu.

Asla tek taraflı taviz veren olmayın.

Ya siz cok farklisiniz. Görücü usulü falan mi evlendiniz? Icen adamla icmeyen kadin ne alaka?

Bakın unuttuğumuz nokta şu;
İnsanlar elbette değişir ama kendisi isterse.
İstemezse değiştirmeye kimsenin gücü yetmez.
İster evin içine meyhane açın, ister 5 çocuk yapın, isterseniz dünyayı önüne serin. Değişmek istemiyorsa başaramazsınız.

Cunku bizim toplumda evlenmek gerekiyir , evlenmeyene evde kaldin , kiz kurusu gibi asagilamalar yapiyor , erkeklerinde evde hizmetciye ihtiyaci var , yemek , camasir , utu vs , enteresan bir toplumuz gercekten

Siz evlenmeden önce eşinizin içki içtiğini, arkadaşlarıyla meyhaneye gittigini vs.bilmiyor muydunuz?

Bence tamamen yanlış bir evlilik sizinki. Arkadaş meselesi de değil sadece yani mevzu.
Bilmiyordum. Küçük bi yerde yaşıyorduk evlenmeden önce meyhane olayı falan yoktu. Hiç konusu da geçmedi.

Ben öyle çok keskin noktaları olan biri değilim. Sanırım o yüzden değişmek ya da değiştirmek basit geliyor. Ama karşımdaki öyle değil çok net.

Ben öyle çok keskin noktaları olan biri değilim. Sanırım o yüzden değişmek ya da değiştirmek basit geliyor. Ama karşımdaki öyle değil çok net.
O zaman nasıl olacak bu?
Siz hep alttan alan, taviz veren olursanız kısa bir süre sonra eşiniz sizi yok sayarak yaşamaya devam edecek.
O yüzden susmayın derim.

Bilmiyordum. Küçük bi yerde yaşıyorduk evlenmeden önce meyhane olayı falan yoktu. Hiç konusu da geçmedi.
Sevgiliyken, nişanlıyken de aynı hayatı yaşıyordu eşiniz sonuçta, hiç lafının geçmemesi de dürüst bir davranış değil zaten.

Bilseniz yinede evlenir miydiniz?

Hayatını bu şekilde saklasa eşim benden ciddi sorun çıkarırdım.

Evlilik sadece aynı eve taşınmak değil ki böyle hayat mı olur. Beraber zaman geçirmekten keyif almak gerekli. Bence boşanmayı düşünmeye başlayın çünkü zaten beraber zaman geçirmiyorsunuz eşinizin aklı hep arkadaşlarında. Çok üzücü. Böyle arkadaş delisi insanlar evlenmesin. Merak ediyorum sıkılmıyor mu acaba o kadar yol çekmekten.

Bence özellikle gizlemişler.
Evlenirse belki evine bağlanır, kötü alışkanlıklarını bırakır diye bir genç kadını daha harcamışlar.

Birlikte çıktığımızda da elinde telefon genellikle başka alemde. Arkadaşlarıyla mı çıkıyor benimle mi belli değil. Bi de ben yazdığımda hemen cevap vermez onlara iki eli kanda olsa da cevap verir illet oluyorum.

Bence özellikle gizlemişler.
Evlenirse belki evine bağlanır, kötü alışkanlıklarını bırakır diye bir genç kadını daha harcamışlar.
Bana da öyle geldi önceden hergün çıkıyormuş böyle birşey bile bile saklanır ancak.

Konu sahibi kandırıldığını farkında değil sanırım. Orta yol bulmaya çalışıyor hala. Bu durumda yapılacak şey belli rest çekecek ya ayrılacak yada eşi vazgeçecek bu hayatından. Ailesinde sorumlu bu durumdan gizledikleri için onlarada tepki gösterirdi m ben olsaydım.

Benim ablamın eşi de böyleydi. eniştemin şirketi vardı,durumları iyiydi. Onlara yedireceğim diye iflas etti,ev, arabayı sattı. Züğürt kalınca arkadaşları terketti eniştemi. Ablama kaldı bir 20 yıl sonra.

Öyle bi şey olsa giden paraya da hiç acımam. Ama epey 20 yıl geç olmuş. Erkeklerin sağlam bi darbe yemesi gerekiyor sanırım hayattaki önceliklerini fark etmeleri için.

Arkadaslariyla surekli gorusuyorsa iciyorlardir diyecektim ki meyhane yazmissin. Her hafta her hafta oluru yok. Rest cekmen lazim senin. Kendi ailene anlatsana durumu. Bir buyugun esinin kulagini cekmesi lazim. Boyle evlilik mi olur. Yeni evli adamin her hafta meyhanede ne isi var

Mesele arkadaşları olması değil birbirinize uygun değilsiniz siz hayatı yaşama şekliniz farklı. Biz de eşimle her haftasonu gideriz arkadaşlarla içmeye eşli olarak eğleniriz çünkü ikimiz de zevk alıyoruz. Sen o meyhane dediğin yerlere bataklık diyosun ztn bakış açın burdan belli baştan keşke bilseydin kendine uygun biriyle evlenseydin. Bu zıtlıkla hayat geçmez.

Konuyu okurken neden gözümde bir şahinci apaçi kolonisi oluştu. Bu tipler iki elleri kanda olsa da birbiriyle buluşur, zaten evlenirken de söz geçirebileceği ve sosyal olmayan bir hanım bulur, belli periyodik aralıklarla buluşup drift yapar, şahin yanlar, egzoz patlatır, şahinlerini park ettikleri dağ tepelerde gazeteye sardıkları içkilerini kıvrak ve civelek apaçi danslarını sergileyerek anlamsız büyük bir neşeyle yudumlarlar. Gözümde oluşan kocanız bu. İndirin lastiklerini herkes kurtulsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…