- 1 Haziran 2019
- 2.148
- 7.468
- 73
- 33
- Konu Sahibi Marskedisi
-
Aşk öyle ama önce kendine aşk duymalı insan , belki evlilik sorunlarınızdan önce buna bakmalısınız .Ben aşkı çiçek böcek güneş bulut sanmışım. Ama değilmiş. Daha çok yeniyiz. Çabalamak istiyorum. Ne kendimi bulabiliyorum ne de yanıma baktığımda kocamı buluyorum. Öyle sosyal bi insan hiç değilim. Kocamın benim gibi olmadığını göremedim.
İşte buna karar veremiyorum. Ben ne yapmalıyım eşimin üzerine çok düşüyorum. Umursamamalı mıyım? Gerçekten kaçan kovalanıyor mu? Umursamazsam tamamen ipler kopar mı? Fikir almak için konu açtım. Kocasını değiştirebilen arkadaşlar var mı? Karısı ne derse sözünden çıkmayan adamlar vad nasıl başarıyorlar. İşve cilve yapıyorum tabiki ama anlık işe yarıyor o günü bile kurtarmıyorDemek ki ömür boyu 2., 3. planda kalacaksınız.
Ya katlanacaksınız ya her şeyi göze alıp rest çekeceksiniz.
Çünkü kocanız bekar olarak yaşamaya devam ediyor.
Siz evlenmeden önce eşinizin içki içtiğini, arkadaşlarıyla meyhaneye gittigini vs.bilmiyor muydunuz?Kesinlikle. Bu yüzden ben içkiyi eve taşımıyorum. Baştan söyledim buzdolabımda içki istemiyorum diye. Ama bi ara düşünmedim değil evde izin versem dışarı çıkmaktan vazgeçer mi diye. İçki kabul etmeyince dar görüşlü geri kafalı oluyoruz bi de
Asla tek taraflı taviz veren olmayın.Kesinlikle. Bu yüzden ben içkiyi eve taşımıyorum. Baştan söyledim buzdolabımda içki istemiyorum diye. Ama bi ara düşünmedim değil evde izin versem dışarı çıkmaktan vazgeçer mi diye. İçki kabul etmeyince dar görüşlü geri kafalı oluyoruz bi de
Kesinlikle. Bu yüzden ben içkiyi eve taşımıyorum. Baştan söyledim buzdolabımda içki istemiyorum diye. Ama bi ara düşünmedim değil evde izin versem dışarı çıkmaktan vazgeçer mi diye. İçki kabul etmeyince dar görüşlü geri kafalı oluyoruz bi de
Bakın unuttuğumuz nokta şu;İşte buna karar veremiyorum. Ben ne yapmalıyım eşimin üzerine çok düşüyorum. Umursamamalı mıyım? Gerçekten kaçan kovalanıyor mu? Umursamazsam tamamen ipler kopar mı? Fikir almak için konu açtım. Kocasını değiştirebilen arkadaşlar var mı? Karısı ne derse sözünden çıkmayan adamlar vad nasıl başarıyorlar. İşve cilve yapıyorum tabiki ama anlık işe yarıyor o günü bile kurtarmıyor
Ne kadar doğru yazmışsınız. İlişkiyi ayakta tutan uzun vadede tek şey yakın arkadaşlık bence (ve cinsellik)
Buradaki bir çok konu beni bu yüzden şok ediyor . Ben bir adamı hayatima kalbime aldığımda o direkt en yakın arkadaşlığıma terfi ediyor :) buradaki konularda genelde hic bir arkadaşlık vs yok sadece evlenmek için evleniyor insanlar .. özellikle kadınlar .
Ilişki dediğimiz şey hayatı daha derin ve mutlu yaşamak için olan bir şey, millet resmen sürünmek için kullanıyor gibi bu ülkede.
Bilmiyordum. Küçük bi yerde yaşıyorduk evlenmeden önce meyhane olayı falan yoktu. Hiç konusu da geçmedi.Siz evlenmeden önce eşinizin içki içtiğini, arkadaşlarıyla meyhaneye gittigini vs.bilmiyor muydunuz?
Bence tamamen yanlış bir evlilik sizinki. Arkadaş meselesi de değil sadece yani mevzu.
Ben öyle çok keskin noktaları olan biri değilim. Sanırım o yüzden değişmek ya da değiştirmek basit geliyor. Ama karşımdaki öyle değil çok net.Bakın unuttuğumuz nokta şu;
İnsanlar elbette değişir ama kendisi isterse.
İstemezse değiştirmeye kimsenin gücü yetmez.
İster evin içine meyhane açın, ister 5 çocuk yapın, isterseniz dünyayı önüne serin. Değişmek istemiyorsa başaramazsınız.
O zaman nasıl olacak bu?Ben öyle çok keskin noktaları olan biri değilim. Sanırım o yüzden değişmek ya da değiştirmek basit geliyor. Ama karşımdaki öyle değil çok net.
Sevgiliyken, nişanlıyken de aynı hayatı yaşıyordu eşiniz sonuçta, hiç lafının geçmemesi de dürüst bir davranış değil zaten.Bilmiyordum. Küçük bi yerde yaşıyorduk evlenmeden önce meyhane olayı falan yoktu. Hiç konusu da geçmedi.
Bence özellikle gizlemişler.Sevgiliyken, nişanlıyken de aynı hayatı yaşıyordu eşiniz sonuçta, hiç lafının geçmemesi de dürüst bir davranış değil zaten.
Bilseniz yinede evlenir miydiniz?
Hayatını bu şekilde saklasa eşim benden ciddi sorun çıkarırdım.
Birlikte çıktığımızda da elinde telefon genellikle başka alemde. Arkadaşlarıyla mı çıkıyor benimle mi belli değil. Bi de ben yazdığımda hemen cevap vermez onlara iki eli kanda olsa da cevap verir illet oluyorum.Evlilik sadece aynı eve taşınmak değil ki böyle hayat mı olur. Beraber zaman geçirmekten keyif almak gerekli. Bence boşanmayı düşünmeye başlayın çünkü zaten beraber zaman geçirmiyorsunuz eşinizin aklı hep arkadaşlarında. Çok üzücü. Böyle arkadaş delisi insanlar evlenmesin. Merak ediyorum sıkılmıyor mu acaba o kadar yol çekmekten.
Bana da öyle geldi önceden hergün çıkıyormuş böyle birşey bile bile saklanır ancak.Bence özellikle gizlemişler.
Evlenirse belki evine bağlanır, kötü alışkanlıklarını bırakır diye bir genç kadını daha harcamışlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?