- 16 Nisan 2011
- 7.819
- 1.534
- 248
- Konu Sahibi minnie mouse
Ciddi bir sekilde sorun niye boyle dedigini garip geldi bana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HayattaEşinizin annesi hayatta mı?
Ben bikere ona söylemiştim ondan sonra söylemeye başladıAnnem mi?
Hayal bile edemedim bir an eşimin bana "annem" dediğini.
Yani mesela kedi severken bir kadının "annem" diye sevmesini normal bulabilirim.
Ama bir erkeğin bu hitabı eşine kullanması
Sordunuz mu hiç neden böyle diyor?
Onları da söylüyo annemide laf aralarında söylüyo karıcım falan diyo yaniNasıl hoşunuza gitti anlayamadım doğrusu?! Eşler arasındaki tutkuyu bile yok edecek cinsten bi kelime bence. Benim kocam bana sürekli karımm sevgilim falan der ama tüm kelimelerden ziyade karım kelimesi beni daha çok etkiler cezbeder. Kadınlığınızı dişiliğinizi hatırlatacak kelimeler söylese daha iyi olur bence. Açık açık söyleyin annem aşırı saçma geldi bana aranızdaki ilişkiye karışılmaz elbet ama kime sorsanız saçma der.
Acaba annesinden alamadığı sevgiyi sizden aldı sahiplenilmek hoşuna mı gitti ki??Hayatta![]()
ANneside çok düşkündür oğluna ama bilemiyorum kiAcaba annesinden alamadığı sevgiyi sizden aldı sahiplenilmek hoşuna mı gitti ki??
Başkalarının yanında yavrum derOlmaz ama ya
Ben istemezdim
Birde ya başkalarının yanında da ağzından kaçırırsa
Nasıl içten söylediyseniz hoşuna gitmiş demek ki.Ben bikere ona söylemiştim ondan sonra söylemeye başladı
İlk defa ayrılmıştık çok özlemiştim hoşuna giti bencedeNasıl içten söylediyseniz hoşuna gitmiş demek ki.
Siz mutluysanız ne güzel.
Ama bana cidden cok tuhaf geldi.
Yavrum gene neyse hadi o kadar tuhafıma gitmezdi de :)Başkalarının yanında yavrum der
Annem dese utanırım![]()
Ya bi de şu aklıma geldi bizim üni de 6 7 kişilik kızlı erkekli bir grup arakadaş vardı. Onlar da sürekli birbirlerine anneemmm derdi. Bi ara bi replik gibi bişeyden türedi sanırım bu iş. Belki siiznki de öyledir. O arakadaşların bazıları evlendi arada bir araya geliriz hala onlar annemmmm modunda devamlar.ANneside çok düşkündür oğluna ama bilemiyorum ki
Soranadım hiç ters teper die
Öylede olabilir ben söyledikten sonra söylemeye başladı çünkü ondan önce hiç öyle bişy duymamıştım ondanYa bi de şu aklıma geldi bizim üni de 6 7 kişilik kızlı erkekli bir grup arakadaş vardı. Onlar da sürekli birbirlerine anneemmm derdi. Bi ara bi replik gibi bişeyden türedi sanırım bu iş. Belki siiznki de öyledir. O arakadaşların bazıları evlendi arada bir araya geliriz hala onlar annemmmm modunda devamlar.
AynenÇock gibiler dimi![]()