- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.797
- 598
- Konu Sahibi minnie mouse
Sütümü içir yatır gibi ne o anneeeeem yahu 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anne hasreti falan mı çekiyor eşiniz bu ne tuhaf bir şeyİyi akşamlar kızlar
Benim ki çokta dert değil ama biraz garibime gitmeye başladı artık...
4 sene önce eşim başka bi şehire gitti 1 hafta görüşemedik telefon dışında ilk defa ayrılmıştık bende çok özledim gelince istemsiz bi şekilde anneeeeemm diye sarıldım
Kısaca bana 4 yıldır o günden beri annem diyo aşkım bebeğim bitanem çiçeğim diyo ama annem i daha çok kullanıyo
Hoşuma gidiyor bi yandan da garibime gitmeye başladı
söyleme demekte istemiyorum yanlış anlar bidaha hiç bişy demezse bide
Normal mi sizce karısına annem demesi
Ayy çok tatlısın.Ne diyorsun kız söyleseneBabam de sendeama bence şirin, ben eşime neler neler diyorum aklınız durur
![]()
Yaaaaa çok şekerrrrrr bence garip felan değil ben de en yakın erkek arkadaslarıma annemmmmm derim mesela ben eve dalin sabun alıp kutusunu koklayarak öpen insanım çok ponçik çünküİyi akşamlar kızlar
4 sene önce eşim başka bi şehire gitti 1 hafta görüşemedik telefon dışında ilk defa ayrılmıştık bende çok özledim gelince istemsiz bi şekilde anneeeeemm diye sarıldım
Kısaca bana 4 yıldır o günden beri annem diyo aşkım bebeğim bitanem çiçeğim diyo ama annem i daha çok kullanıyo
Neler diyosunBabam de sendeama bence şirin, ben eşime neler neler diyorum aklınız durur
![]()
ÇekmiyoAnne hasreti falan mı çekiyor eşiniz bu ne tuhaf bir şey![]()
Sizinkide iyiymişBen sevimli bir yanini bulamadim yahu. Soylerdim kirmadan, bunun icin küsüp guzel seyler soylemeyi birakmaz insan. Annem, eşe soylenecek guzel bisey degil zaten.
Ben de bazen asiri sacma sevgi pitiricigi
hitaplar kullanirim esime ama bu "anne, yavru" olaylari yok bizde.
Ben kedime "annem, annoş, yavruş" derim eşime degil.![]()
Sizdeki de istemem ama yan cebime koy olmuşİyi akşamlar kızlar![]()
Sormayın vallahi rezil oluruzBir bu eksikti onu da sizden öğrenmiş oldukAğız alışkanlığı diyeceğim ama kazara insanların yanında söylerse dillerine dolanırsınız.
Maalesef nikah konusu derin böyle hitap etmek uygun değil . Hemen söyleyin eşinize birde diyanet fetva hattıni arayıp sorun isterseniz nikahı zedelermi diyeGerçekten nikahı zedeler mi ki![]()
Bizim nikah çoktan gitti ozaman söyleyim en iyisiEğer dini nikah varsa böyle demesi tehlikeli bilin isterim
Tamm söyleyecem kesinlikle hiç böyle düşünmemiştimMaalesef nikah konusu derin böyle hitap etmek uygun değil . Hemen söyleyin eşinize birde diyanet fetva hattıni arayıp sorun isterseniz nikahı zedelermi diye