Kocamın bana orospı deyip bogazıma sarılması

geçmişi irdelemeyin önünüze bakın derim ☺ bende aynısını yaptım senin annen böyle babam böyle yaptı sen böyle yaptın diye diye hiç geçimimiz kalmamıştı. geçmişi irdelemeyi bıraktım işime gücüme baktım sadece evliliğim cidden düzeldi ilişkide toksik olan taraf meğersem benmişim. sizde 2 sene önceki olayları açmayın (küfür dayak olaylarını tabiki onaylamıyorum ama konu sahibi boşanmak istemediğini söylüyor bir aile terapistine gidebilirler bence)
 
Yorumunuz çok mantıklı, herkese göre sığınma evine git denek kolay tabi, bebeğim olmasını çok istiyorum ama bu adam bana böyle davranıyor
Herkes burda size yardım etmek istiyor,ama hâlâ yanlış şeyleri sorguluyorsunuz.Adamı boşasanız ,pişman olup " sizin yüzünüzden boşandım,beni doldurunuz,dilimi tutsam aslında çok mutluydum,çocukta yapardım diye" bizi suçlayacak potansiyel var sizde Bizi dinlemeyin nasıl istiyorsanız öyle yaşayın.......
 
Annen ne mükemmel anneymiş!
Lafın b.kunu çıkarmışsınız durduk yere. İkinizde kaşınıyorsunuz
 
Linc etmeye hazırsınız , ne diyim ki , burda ne yazsam beni kötüleyeceksiniz , seviyeli defil maalesef keşke olsaydı
Bu adam bir günde böyle değişmedi heralde. Siz huyunu suyunu bildiğiniz adamın neden damarına basıyosunuz? Böyle biriyse zaten çoktan terk etmeliydiniz.
 
Ben geçimsiz kişinin konu sahibi olduğunu düşündüm nedense. Adamın yaptıklarını savunmuyorum ama sürekli adamın başını yiyorsa tahammülü kalmamıştır artık .
 

Herkes bir değil bazı insanlar maalesef geçmişe fazla takılıyor yapı meselesi ama asla kusur diyemeyiz. Ben de öyleydim. Eşimin sabrı sayesinde gerçekten atlattım. Kendimi üzmekten başka bir şeye yaramıyor, anı kaçırıyormuşum. Tavsiyem bu davranışınızla ilgili düşünün ne kadar gereksiz olduğunu anlayacaksınız. Eşinizin yaptığı kabul edilir bir davraniş değil. Ne kadar sinirli olursa olsun bu şekilde küfür edip şiddete meyil etmesi gerçekten kötü. Ama inanın ağlayarak yanınıza gelmesini şefkat göstermesini bekliyorsanız yanılıyorsunuz. Silin göz yaşlarınızı, sakinleşin. İşin bir diğer kötü yanı da annenizin tavrı. Bir anne bu hakareti nasıl haklı görür aklım almıyor.
 
Annen kocan sana orospu dedi haklı mı dedi. Ah benim kızım olacaktın bak napiyorum ona ben. Ne demek haklı ya. Ne demek. Adam zaten facia o kim ki küfredip şiddet uyguluyor. Ayrıca sen bacım ne demek söz vermişti bi daha küfredip vurmucakti? Sanki bir daha eve ekmek almayı unutmayacakti der gibi normallestirmen? Ayrıca kötü bisi de dememissin ki desen de bunu yapamaz. Çok sinirlendim.
 
Evlilik ne degildir, madde madde siralayalim:
1. Olmus bitmis gecmis konular isitip isitip ortaya konulmaz
2. Saygi evliligin temelidir. Yakin olaydan ornek vereyim, temel saglam degilse, depremde koca bina yikilir
3. Aile buyuklerine herbir olay aksedilmez, aile arandigi nokta gelmisse ya ortada buyuk bir durum vardir ya da kari-koca ergenlikten cikamamis, yasi ileri iki kisidir.

Yazdiklarini oku. Cocuk istegini oku. Muhtemelen olayin ne oldugunu/olmadigini anlamayacaksin, zira yorumlara verdigin cevaplar cok dusundurucu
 
Yorumunuz çok mantıklı, herkese göre sığınma evine git denek kolay tabi, bebeğim olmasını çok istiyorum ama bu adam bana böyle davranıyor
Madem boşanmak, dayak yemek istemiyorsun o zaman geçmişi açıp adamı kızdırma. Yapacak birşey yok kocadır sever de döver de.
 
Yorumunuz çok mantıklı, herkese göre sığınma evine git denek kolay tabi, bebeğim olmasını çok istiyorum ama bu adam bana böyle davranıyor

Ay lutfen ne cocugu. Calisma imkani da kalmaz o zaman hic kurtulamazsin. Bir an once bir sekilde ise girip hayatini duzenlemeyi dusunmen lazim. Evliliginin surmeyecegi ortada, adimlari saglam atmak gerekli. O arada kaba tabir olacak ama lutfen tut ceneni, o adamda 2 sene onceki kirildigin seyleri acarsan senden ozur dileyecek ah canim karim diyecek karakter yok yani bunu birkac paragrafta biz anladiysak senin 2 senelik esini tanimis olman lazimdi.
 
Çok uyumlu bir çiftsiniz
 
Yorumunuz çok mantıklı, herkese göre sığınma evine git denek kolay tabi, bebeğim olmasını çok istiyorum ama bu adam bana böyle davranıyor

Ya lütfen ama yeter artik. Bogaz sıkan, küfürbaz bir adamla hayatinizi gecirmek isteyebilirsiniz, bizi ilgilendirmez. Bu evlilige bir cocuk dahil edemezsiniz, bu bizi ilgilendirir. Ofke kontrolu olmayan bir adamin elinde heder olacak çocuk, topluma karisacak, yapmayin artik ya. 3-5 yil sonra bosanamiyorum, bosandim nafakam yetmiyor, cocugu gormeye gelmiyor, cocuga bagiriyor diye konu acacaksiniz buraya.
 
Korkunc bir tavsiye de olsa, sanki sunu yazarsak ancak mutlu olacak "Acilinden cocuk yap, cocuk olunca sen olgunlasip konulari acmazsin, o da degisir kufur etmez. "
Haklısınız
Yada sanırım bizden de bizim kocalar da böyle
Ah şu erkekler hep aynı sabret düzelir
Ama kesinlikle ayrılma,gelen gideni aratır
Gibi bir şey de olabilir belki
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…