Kocamın bana saygısı sevgisi kalmadı

Masalpoyraz13

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2017
25
26
8
30
Merhaba bu gece o kadar hüzünlüyüm ki ağlayarak başladım bu satırlara. Eşimle 2016 da severek evlendik. Evliliğimizin başından beri ufak tefek sorunlar yaşıyorduk ve hepsini sevgimize aşıyoduk. Zamanla azaldı tartışmalarımız. Şimdi iki aylık birde dünya tatlısı bir oğlum var. Eşim iyi bir adam Allah var. Ama şu Bi son Bi haftadır ne olduğunu çözemiyorum. Yine herşey aynı Bi farklı olan o. Çocuk var diye ona ilgisizde davranmıyorum. Aksine dahada bağlandım sürekli yan yana olmak istiyorum. İlk başlarda yorgun olduğunu düşündüm. Ben ondan ilgi bekledikçe kaçtı iki gece yatağını ayırdı. Ağladım kendi kendime. Ertesi gün uzamasın diye sustum. Bu gece bebeğimiz çok huysuz zorla uyuttuk. Ben dünden uykusuzum. Eşim sağolsun ayağında salladı 5 10 dakika bende biraz uzanıyim diye yanındaki yastığı aliyim dedim. Bileğimi burktu ses yapmışım. Gururum kırıldı. Çıktım balkona hüngür hüngür ağladım. Umurunda bile değil. Şimdi horul horul uyuyo. Bana akıl verin.

Çok tuhaf depresyonda falan mısınız acaba başlığı görünce acaba ne olmuş dedim içerik çok yetersiz geldi?
Yeterli gelmesi için daha ne olması gerekir bileğimi burkması yatağını ayırması bana olan saygısını bitirmiş olmamı üstelik o kadar ağlamışken gelip gözyaşımı silmesi gerekmezmi

Görmesine rağmen nedir onu bu kadar merhametsiz kılan. haksız yere canını acıttı ( haklı olabilecek yanı zaten yok ama) insan kıstırıp kuyruğunu özür diler, refleks der. Ufak darplara sessiz kalmayın bence. Bu üzüntünüzü ve gönül kırıklığınızı devam ettirip hissettirin. Yarın başka bişey yapabilecek kadar gaddar olmasın diye

Bu erkelere çocuktan sonra bir haller olması?? Her zaman kadının anneliği fazla abartmasindan mı oluyor? Bir sebebi olmalı.

Yeterli gelmesi için daha ne olması gerekir bileğimi burkması yatağını ayırması bana olan saygısını bitirmiş olmamı üstelik o kadar ağlamışken gelip gözyaşımı silmesi gerekmezmi
Bence aşırı hassas bir dönemdesiniz gerçekten büyüttüğünüzü düşünüyorum

Evet acıtmak için öfkeyle burktu çok canım acıdı kıvrandım ama umurunda bile olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…