- 17 Ekim 2017
- 25
- 26
- 8
- 30
- Konu Sahibi Masalpoyraz13
-
Yeterli gelmesi için daha ne olması gerekir bileğimi burkması yatağını ayırması bana olan saygısını bitirmiş olmamı üstelik o kadar ağlamışken gelip gözyaşımı silmesi gerekmezmiÇok tuhaf depresyonda falan mısınız acaba başlığı görünce acaba ne olmuş dedim içerik çok yetersiz geldi?
Çok doğru söylüyorsunBileğini mi burktu
Çok tuhaf. Ayak üzeri olsa dövecek yani.
Ama daha da tuhaf olanı kafayı vurup yatabilmesi.
Bazen severek evlendik cümleleri tamamen anlamsız geliyor.
Severek evlenen kadın oluyor.
Erkek sadece evlenmiş oluyor.
Beni dinlemiyor çoğunlukla dinlesede o an iyi sonra yine aynıEsinizle hic konusmayi denedinizmi?
Daha ne olsunÇok tuhaf depresyonda falan mısınız acaba başlığı görünce acaba ne olmuş dedim içerik çok yetersiz geldi?
GördüAğladığınızı gördü mü peki
Hiç-bir şey demedi. Göz göze geldiniz. Siz kırgın baktınız.
Görmesine rağmen nedir onu bu kadar merhametsiz kılan. haksız yere canını acıttı ( haklı olabilecek yanı zaten yok ama) insan kıstırıp kuyruğunu özür diler, refleks der. Ufak darplara sessiz kalmayın bence. Bu üzüntünüzü ve gönül kırıklığınızı devam ettirip hissettirin. Yarın başka bişey yapabilecek kadar gaddar olmasın diye
Ben balkonda oturuyorum ağlıyordum. Geldi yanıma sigara içti gitti yattı ben ağlamaya devamHiç-bir şey demedi. Göz göze geldiniz. Siz kırgın baktınız.
O boş boş baktı. Sonra gitti Vurdu kafayı yatti. Öyle mi?
Bence aşırı hassas bir dönemdesiniz gerçekten büyüttüğünüzü düşünüyorumYeterli gelmesi için daha ne olması gerekir bileğimi burkması yatağını ayırması bana olan saygısını bitirmiş olmamı üstelik o kadar ağlamışken gelip gözyaşımı silmesi gerekmezmi
Evet acıtmak için öfkeyle burktu çok canım acıdı kıvrandım ama umurunda bile olmadıDaha lohusa sayılırsınız, yeni bir düzeniniz var. Eve bebek geldi, olur böyle şeyler diyeceğim ama bileğimi burktu dediniz.
Nasıl yani, şiddet mi?
Yani canınızı acıtmak amaçlı mı.
Çok üzüldüm açıkcası öyleyse....
O esnada hiç konuşmadınız mı. Niye ağlıyorsun demedi miBen balkonda oturuyorum ağlıyordum. Geldi yanıma sigara içti gitti yattı ben ağlamaya devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?