- 21 Ekim 2016
- 1.557
- 1.708
- 133
- 33
- Konu Sahibi Masalpoyraz13
-
Başkası olabilir mi size karşı birden tavır alması...Hiç Bi şey demedi kendimi çok kötü hissediyorum Bi tek bu gece değil hergün farklı Bi sıkıntı suratı asık ağzından cımbızla laf alıyorum ne yapacağımı şaşırdım
Çok üzüldüm yaa baba olmayı kaldıramamış anlaşılanböyle değildi daha sıcaktı
Bende ilk başta öyle algıladımÇok geç olmadan aile terapisi almanızı tavsiye ederim. Sonra olaylar çığ gibi büyüyor.
Ya ben yanlış anlamışım. Sen ayağını burkunca ses çıktı o da neden ses çıkardın diye kızdı da canının acıması umrunda olmadı anladım.
Ah ah canım baksana ona bile olabilir diyen kadınlar var erkekler ne yapsınBende ilk başta öyle algıladım
Bilek burkulmasının sesine uyanmışta kızmış gibi anlamlandırdım önce
Onda bile ne vicdansız adam diye düşündüm
Meğer gses yaptı diye karısının bileğini burkup canını yakmış hıyar adam
Yani neredeyse canımı yaktığı için beni suçluycak insanlar varAh ah canım baksana ona bile olabilir diyen kadınlar var erkekler ne yapsın
Kadinin bileğini burkmuş acaba agzini burnunu kirmasimi lazimdi yeterli bulmaniz icin?Çok tuhaf depresyonda falan mısınız acaba başlığı görünce acaba ne olmuş dedim içerik çok yetersiz geldi?
Tereliyeciğim,bileğini bükmesi büyütülmeyecek birşey mi?Bence aşırı hassas bir dönemdesiniz gerçekten büyüttüğünüzü düşünüyorum
Ayağında salladığı çocuğu bırakıp mı gelsin gözyaşı silmeye.Yeterli gelmesi için daha ne olması gerekir bileğimi burkması yatağını ayırması bana olan saygısını bitirmiş olmamı üstelik o kadar ağlamışken gelip gözyaşımı silmesi gerekmezmi
Telefonunu kurcalayın benimki ilgisiz değildi ama bebeğim 3 aylıkken kadınla konuşmasını yakaladımMerhaba bu gece o kadar hüzünlüyüm ki ağlayarak başladım bu satırlara. Eşimle 2016 da severek evlendik. Evliliğimizin başından beri ufak tefek sorunlar yaşıyorduk ve hepsini sevgimize aşıyoduk. Zamanla azaldı tartışmalarımız. Şimdi iki aylık birde dünya tatlısı bir oğlum var. Eşim iyi bir adam Allah var. Ama şu Bi son Bi haftadır ne olduğunu çözemiyorum. Yine herşey aynı Bi farklı olan o. Çocuk var diye ona ilgisizde davranmıyorum. Aksine dahada bağlandım sürekli yan yana olmak istiyorum. İlk başlarda yorgun olduğunu düşündüm. Ben ondan ilgi bekledikçe kaçtı iki gece yatağını ayırdı. Ağladım kendi kendime. Ertesi gün uzamasın diye sustum. Bu gece bebeğimiz çok huysuz zorla uyuttuk. Ben dünden uykusuzum. Eşim sağolsun ayağında salladı 5 10 dakika bende biraz uzanıyim diye yanındaki yastığı aliyim dedim. Bileğimi burktu ses yapmışım. Gururum kırıldı. Çıktım balkona hüngür hüngür ağladım. Umurunda bile değil. Şimdi horul horul uyuyo. Bana akıl verin.
Merhaba bu gece o kadar hüzünlüyüm ki ağlayarak başladım bu satırlara. Eşimle 2016 da severek evlendik. Evliliğimizin başından beri ufak tefek sorunlar yaşıyorduk ve hepsini sevgimize aşıyoduk. Zamanla azaldı tartışmalarımız. Şimdi iki aylık birde dünya tatlısı bir oğlum var. Eşim iyi bir adam Allah var. Ama şu Bi son Bi haftadır ne olduğunu çözemiyorum. Yine herşey aynı Bi farklı olan o. Çocuk var diye ona ilgisizde davranmıyorum. Aksine dahada bağlandım sürekli yan yana olmak istiyorum. İlk başlarda yorgun olduğunu düşündüm. Ben ondan ilgi bekledikçe kaçtı iki gece yatağını ayırdı. Ağladım kendi kendime. Ertesi gün uzamasın diye sustum. Bu gece bebeğimiz çok huysuz zorla uyuttuk. Ben dünden uykusuzum. Eşim sağolsun ayağında salladı 5 10 dakika bende biraz uzanıyim diye yanındaki yastığı aliyim dedim. Bileğimi burktu ses yapmışım. Gururum kırıldı. Çıktım balkona hüngür hüngür ağladım. Umurunda bile değil. Şimdi horul horul uyuyo. Bana akıl verin.
Bu donemde boyle hissedebilirsin bence. Yavas yavas gecer. Ben güçlü bir anneyim de canım. 1 2 ay daha gecsın cok daha rahat olursunMerhaba bu gece o kadar hüzünlüyüm ki ağlayarak başladım bu satırlara. Eşimle 2016 da severek evlendik. Evliliğimizin başından beri ufak tefek sorunlar yaşıyorduk ve hepsini sevgimize aşıyoduk. Zamanla azaldı tartışmalarımız. Şimdi iki aylık birde dünya tatlısı bir oğlum var. Eşim iyi bir adam Allah var. Ama şu Bi son Bi haftadır ne olduğunu çözemiyorum. Yine herşey aynı Bi farklı olan o. Çocuk var diye ona ilgisizde davranmıyorum. Aksine dahada bağlandım sürekli yan yana olmak istiyorum. İlk başlarda yorgun olduğunu düşündüm. Ben ondan ilgi bekledikçe kaçtı iki gece yatağını ayırdı. Ağladım kendi kendime. Ertesi gün uzamasın diye sustum. Bu gece bebeğimiz çok huysuz zorla uyuttuk. Ben dünden uykusuzum. Eşim sağolsun ayağında salladı 5 10 dakika bende biraz uzanıyim diye yanındaki yastığı aliyim dedim. Bileğimi burktu ses yapmışım. Gururum kırıldı. Çıktım balkona hüngür hüngür ağladım. Umurunda bile değil. Şimdi horul horul uyuyo. Bana akıl verin.
Haklisiniz. Adam essek sudan gelene kadar dovmedi, öldurmedi. Kafasinda sandalye filan kirmadi. Alt tarafi sebepsiz bilegini burkmus incitmis.Bence aşırı hassas bir dönemdesiniz gerçekten büyüttüğünüzü düşünüyorum
Bileğinizi nasıl burktu anlamadım yanlışlıkla mı oldu tam olayı çözemedimMerhaba bu gece o kadar hüzünlüyüm ki ağlayarak başladım bu satırlara. Eşimle 2016 da severek evlendik. Evliliğimizin başından beri ufak tefek sorunlar yaşıyorduk ve hepsini sevgimize aşıyoduk. Zamanla azaldı tartışmalarımız. Şimdi iki aylık birde dünya tatlısı bir oğlum var. Eşim iyi bir adam Allah var. Ama şu Bi son Bi haftadır ne olduğunu çözemiyorum. Yine herşey aynı Bi farklı olan o. Çocuk var diye ona ilgisizde davranmıyorum. Aksine dahada bağlandım sürekli yan yana olmak istiyorum. İlk başlarda yorgun olduğunu düşündüm. Ben ondan ilgi bekledikçe kaçtı iki gece yatağını ayırdı. Ağladım kendi kendime. Ertesi gün uzamasın diye sustum. Bu gece bebeğimiz çok huysuz zorla uyuttuk. Ben dünden uykusuzum. Eşim sağolsun ayağında salladı 5 10 dakika bende biraz uzanıyim diye yanındaki yastığı aliyim dedim. Bileğimi burktu ses yapmışım. Gururum kırıldı. Çıktım balkona hüngür hüngür ağladım. Umurunda bile değil. Şimdi horul horul uyuyo. Bana akıl verin.
Aynn öyle heleki çocuğumun gözünün önünde oluyo olay yarın öbürgün anladığında ne olacak herkes suçu kadına yüklemeyi öyle Bi öğrenmişki erkek ağzını burnunu kırsa yanlışlıkla olmuştur diyecekler varsurda cidden bazen hayretler icinde kaliyorum , olayi büyütüyorsun cok hassas davranmissin bunalmissin uykusuz kalmissin yazan kadinlar sanirim kucak dolusu dayak yiyor kocalarindan da bilek burkma eylemini cok önemsemediler . sayin konu sahibi kocaniz esegin önünde gideni. siddetin kücügü büyügü olmaz , fizikseli , psikolojik sidetin ayrimi olmaz . siddet siddettir ve yaptigi onun esekligidir , burda hic bir sekilde haksiz degilsiniz ve sucluda degilsiniz. Esinize karsi mesafenizi koruyun yaptigi öküzlügü anlar mi bilmem ama kesinlikle hicbirsey olmamis gibi de davranmayin. cocuk ayagindaydi diye caninizi burkarak yakan yarin öbür gün tokati diger gün tekmeyi esirgemez. bu yüzden yüz göz olmayin hatta siz ayirin yataginizi. cok acaip sinirlendim ya. biri de yazmis esim yapsa degil bilegini bükmek kafasini kirarim diye. hey Allah im sen kimlere cocuk nasip ediyorsun böyle ?
var cidden ne yazik ki toplum olarak siddeti cok gündelik yere koyuyoruz sanki zaten herkesin yasadigi ve yasamasi gereken birsey gibi. yazik yani , kadin kadina bunu diyorsa erkek kadina ne yapmaz . cok üzüldüm sizin icin ve tamamen hak veriyorum size.Aynn öyle heleki çocuğumun gözünün önünde oluyo olay yarın öbürgün anladığında ne olacak herkes suçu kadına yüklemeyi öyle Bi öğrenmişki erkek ağzını burnunu kırsa yanlışlıkla olmuştur diyecekler var
Bi sorun mu var. Anlatamıyomuyum. Yoksa siz kadınlara düşmanmısınız. Ben çocuğuma gayet annelik yapıyorum ve memnunum adam ayağındaki çocuğu bırakıp sigara içmeye gidebiliyor çünkü bebeğimi uyuttum gelip gözyaşımı mı silemiyoAyağında salladığı çocuğu bırakıp mı gelsin gözyaşı silmeye.
Ya siz annesiniz toparlanın biraz, kendiniz yapamıyorsanız annenizi kvyi çağırın yardıma uykusuzluktan hassasiyetiniz artmış
Çocuk uyutmaya çalışırken eşim ses çıkarsa bırak bileğini burkmayı kafasını kırardım ki sizde abartma huyu var gibi geldi, sessiz ol manasında bileğinizi sıkmış olabilir ama şiddet isteğiyle bunu yaptı ise o zaman mesafe koyun, anlaşılan yeni baba olma eşinize de ağır gelmiş tahammül sınırı düşmüş, sizde ama toparlanın sürekli ağlayıp durmayın yardım alın etraftan uykusuzluk ağır gelmiş anlaşılan.
Bu arada yeni bebek sahibi olan çiftlerde bu tarz tahammülsüzlükler yanlış anlamalar duygusal gelgitler yaşanır, karşılıklı sabır ile atlatmanızda fayda var
Nerden biliyorsun benim sürekli ağladığımıniye surekli hungur hungur agliyorsunuz?
o kadar cok agliyorsunuz ki rutininiz olmus bence bu ve ciddiye almiyor kocanz.
aglamak yerine konusmayi deneseniz? dinlemiyor mu bu sefer susmayi deneyip hatta bebeginizi alip annenize filan gitseniz ve ozur dileyene kadar asla yumusamasaniz olmaz mi?
anladigi dil bu degil demek ve anladigi dilden konussaniz? bazi insan kopek cekilmesinden anliyor. bi de boyle deneyin bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?