Kocamın bana saygısı sevgisi kalmadı

Hiç Bi şey demedi kendimi çok kötü hissediyorum Bi tek bu gece değil hergün farklı Bi sıkıntı suratı asık ağzından cımbızla laf alıyorum ne yapacağımı şaşırdım
Başkası olabilir mi size karşı birden tavır alması...
aklıma bundan başka bişey gelmedi
İşinde bi sıkıntı olsa dicem ama size karşı değişmez ki öyle de

Bende ilk başta öyle algıladım
Bilek burkulmasının sesine uyanmışta kızmış gibi anlamlandırdım önce
Onda bile ne vicdansız adam diye düşündüm
Meğer gses yaptı diye karısının bileğini burkup canını yakmış hıyar adam

Ah ah canım baksana ona bile olabilir diyen kadınlar var erkekler ne yapsın

Bence aşırı hassas bir dönemdesiniz gerçekten büyüttüğünüzü düşünüyorum
Tereliyeciğim,bileğini bükmesi büyütülmeyecek birşey mi?
Adam ayağında bebeğini sallarken bir yandan da karısının kolunu büküyor.
Senin kocan yapsa demediğini bırakmazsın, en az 10 konu çıkarırdın bu olaydan.
Kadına şiddeti "büyütmek" olarak görmeni hiç hoş bulmadım.
Kaldı ki adam yatağını da ayırmış.
Seninki yapsa bundan da 20 konu çıkarırdın "kocam beni sevmiyor" diye.

Yeterli gelmesi için daha ne olması gerekir bileğimi burkması yatağını ayırması bana olan saygısını bitirmiş olmamı üstelik o kadar ağlamışken gelip gözyaşımı silmesi gerekmezmi
Ayağında salladığı çocuğu bırakıp mı gelsin gözyaşı silmeye.
Ya siz annesiniz toparlanın biraz, kendiniz yapamıyorsanız annenizi kvyi çağırın yardıma uykusuzluktan hassasiyetiniz artmış
Çocuk uyutmaya çalışırken eşim ses çıkarsa bırak bileğini burkmayı kafasını kırardım ki sizde abartma huyu var gibi geldi, sessiz ol manasında bileğinizi sıkmış olabilir ama şiddet isteğiyle bunu yaptı ise o zaman mesafe koyun, anlaşılan yeni baba olma eşinize de ağır gelmiş tahammül sınırı düşmüş, sizde ama toparlanın sürekli ağlayıp durmayın yardım alın etraftan uykusuzluk ağır gelmiş anlaşılan.
Bu arada yeni bebek sahibi olan çiftlerde bu tarz tahammülsüzlükler yanlış anlamalar duygusal gelgitler yaşanır, karşılıklı sabır ile atlatmanızda fayda var

Son düzenleme:
Telefonunu kurcalayın benimki ilgisiz değildi ama bebeğim 3 aylıkken kadınla konuşmasını yakaladım

Canim esin genel.anlamda iyiyse birbirinizi seviyosaniz sunu soyleyim biz bu donemlerden coook gectik yani bi donem anlam veremedigim degisiklikleri olurdu size yaptigi tabiki saygisizlik onu hos gormuyorum ama erkeklerinde degisik.zamanlari oluyo bende esimle konusurdum duzelir gibi olurdu gene basa.donerdi biraz yoruyo ama sevgisini hissediyosan zamanla duzelir diye dusunuyorum

Çok Melankolik geldiniz ..
Evet eşiniz bileğinizi ne diye büküyor o da anlasilmiyor. Ses yapıyorsunuz diye mi?

Eşiniz aşırı mantıklı , siz yeni doğum yapmanın etkisiyle aşırı duygusal.

Kendinizi lütfen toparlayın, mantıklı düşünmeye çalışın ve eşinize oranizi buranızı bükme cesareti vermeyin.
Yüz göz olmayın.Sizden özür dileyene kadar da konuşmayın.

Bırakın ayrı oda da yatsın. Gece bebeğinizi emzirdikten sonra verin o uyutsun.

Siz de gidin yatağınıza dinlenin. O peşinizden koşsun siz değil.

Bu donemde boyle hissedebilirsin bence. Yavas yavas gecer. Ben güçlü bir anneyim de canım. 1 2 ay daha gecsın cok daha rahat olursun

Bileğinizi nasıl burktu anlamadım yanlışlıkla mı oldu tam olayı çözemedim

surda cidden bazen hayretler icinde kaliyorum , olayi büyütüyorsun cok hassas davranmissin bunalmissin uykusuz kalmissin yazan kadinlar sanirim kucak dolusu dayak yiyor kocalarindan da bilek burkma eylemini cok önemsemediler . sayin konu sahibi kocaniz esegin önünde gideni. siddetin kücügü büyügü olmaz , fizikseli , psikolojik sidetin ayrimi olmaz . siddet siddettir ve yaptigi onun esekligidir , burda hic bir sekilde haksiz degilsiniz ve sucluda degilsiniz. Esinize karsi mesafenizi koruyun yaptigi öküzlügü anlar mi bilmem ama kesinlikle hicbirsey olmamis gibi de davranmayin. cocuk ayagindaydi diye caninizi burkarak yakan yarin öbür gün tokati diger gün tekmeyi esirgemez. bu yüzden yüz göz olmayin hatta siz ayirin yataginizi. cok acaip sinirlendim ya. biri de yazmis esim yapsa degil bilegini bükmek kafasini kirarim diye. hey Allah im sen kimlere cocuk nasip ediyorsun böyle ?

Aynn öyle heleki çocuğumun gözünün önünde oluyo olay yarın öbürgün anladığında ne olacak herkes suçu kadına yüklemeyi öyle Bi öğrenmişki erkek ağzını burnunu kırsa yanlışlıkla olmuştur diyecekler var

var cidden ne yazik ki toplum olarak siddeti cok gündelik yere koyuyoruz sanki zaten herkesin yasadigi ve yasamasi gereken birsey gibi. yazik yani , kadin kadina bunu diyorsa erkek kadina ne yapmaz . cok üzüldüm sizin icin ve tamamen hak veriyorum size.

Bi sorun mu var. Anlatamıyomuyum. Yoksa siz kadınlara düşmanmısınız. Ben çocuğuma gayet annelik yapıyorum ve memnunum adam ayağındaki çocuğu bırakıp sigara içmeye gidebiliyor çünkü bebeğimi uyuttum gelip gözyaşımı mı silemiyo

Nerden biliyorsun benim sürekli ağladığımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…