Kocamın bana saygısı sevgisi kalmadı

Eşimin mantıklı olması şiddet uyguladığı için benim duygusal olmamı canım yanıp ağladığım için mi anladınız vay be dahice

Çok ağlayıp melonkonik davranıyorsanız artık umursamamaya başlamıştır
Çocuğumun gaz problemi yok sallamaya gelince ben öyle yapıyorum.
kendiniz uc kez belirtmissiniz
Hayır ben bir günümü anlattım siz diğer günleri ne biliyosunuz

Ben burada cocugu bi sure babaya birakip gidin dedgiimde kiziyorlar.birakilmali.o da sorumluluk almali ki sizi bakici olarak gormekten vazgecsin

Hamilelik döneminde dışarı çıkma eve gelmeme gibi dönemleri oldumu eğer dediğiniz gibiyse çok şüpheli. Eskiden çok ilgiliye yani.

Hayatinda baska biri olabilir mi?
Neden durup dururken 90 derece doner bir adam?

Ben burada cocugu bi sure babaya birakip gidin dedgiimde kiziyorlar.birakilmali.o da sorumluluk almali ki sizi bakici olarak gormekten vazgecsin
Ben kızımın dadısı eşim babası. Ama gökten zembille gelmiş sanki o çocuk. Bakamıyorsun, yapamıyorsun diyordu sürekli. Madem ben bakamıyorum kendin bak o zaman dedim. Sonra bir çocuğa annesinden daha iyi kimse bakamaz sacmalama falan dedi. Ve tedavi olmayı kabul etti.

Çocuk doğduğundan beri mi bu şekilde davranıyor yoksa çocuktan önce de var mıydı böyle bir şey. Bir insan sediğinin canını yaktığında bazen haklı bile olsa üzülmesine dayanamayıp gider konuşur sarılır... Benim aklıma başka bir kadın mı var acaba düşüncesi geldi. Eşinizi biraz yakından ama hissettirmeden takip edin derim. Ayrıca gerçekten çok üzüldüm durumunuza. Bu kadar acımasız ve öfkeli olması gerçekten çok kötü.

Sadece kadınlarda logusalik ya da annelik bunalımı olmuyor erkeklerde babalık bunalimina giriyor adapte süreci depresyon yasaybiliyor çünkü onların da birden düzeni hayatı degisiyor sorumluluk birden şoka bunalıma sokabiliyor sizin esinize de böyle olmuş bence konuşarak ve sabrederek onu da bu konuda bilinclendirerek atlatabilirsiniz bence

Siz kesin yardım alın ne tuhaf bir yorum yapmışsınız siz kimsiniz de ben sizin düşmanınız olacağım abartmayın bu kadar.

Eşimin mantıklı olması şiddet uyguladığı için benim duygusal olmamı canım yanıp ağladığım için mi anladınız vay be dahice
Şimdi siz mesajımdan bunu mu anladınız?

Buraya derdinizi anlatmışsınız .Destek olmaya çalışıyoruz ve size beğendiremiyoruz.

O zaman şöyle söyleyelim. Bebeğinizin selameti için, eşinizle iyi bir psikologdan destek almalısınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…