Kocamın başka kadın yanında olduğunu nasıl ispat ederim?

ArbutusUnedo

Guru
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2011
1.222
957
333
Daha önceki konumdan bakabilirsiniz boşanma aşamasındayız. Eşim ben yaptıklarına dayanamayıp evden git diyince hemen gitmişti. 1 ayı geçti nerde olduğu belli değil, çocuklar soruyor söylemiyor “uzaklardayım” diyor. Biz görüşmüyoruz, avukatı beni sürekli tehdit ediyor hadi hemen anlaşın bir an önce yoksa çekişmeli açıcaz diyerek. Prim vermiyorum çünkü amacı belli bir an önce kurtulup başkasıyla yaşayabilmek. Dün kızımla görüntülü konuşurken kenarda dinliyordum, bir kadın “al canım” dedi ona bişey verdi. Bir kadın var yanında, acaba polise gidip eşim kaçak desem bulunur mu? Avukatlarla görüştüm ama onlar hep dava sonrasıyla ilgili bilgi veriyor öncesini söylemiyorlar. Canım o kadar yanıyor ki sağlıklı düşünmek çok zor. Bir kadınla olduğunu nasıl ispatlarım?

Wp yazışmıyoruz benimle iletişimi kesti.Sadece avukatımla görüş diyor asla iletişim kurmuyor. Kızımı bulaştırmayacağım. 9 yaşında oğlum var bazı konuşmalarımı duydu, babamın çift hattı vardı anne ben gördüm sen bilmiyor muydun diyor. Çift sim kullanıyor diyor. Vardı birşeyler zaten ama ben yaz boyu uzaktaydım hiç araştıramadım; yıl içinde de çok sık yurtdışında oluyor zaten yaptıysa da anlayamam diyerek kurcalamıyordum. Yoksa bir ara spam klasöründe arkadaşlık sitelerinden eşleşmeler bulmuştum. Telefonuyla yapışık yatıyordu zaten, benimle duygusal fiziksel hiçbir teması yoktu. Bana akşam uyuyorum dediği vakitlerde gece 3 lere kadar wpde çevrimiçi oluyor birileriyle yazışıyordu.

Karşı tarafa kayıt alındığına dair bilgi gider mi? Bir deneyeyim başka telefondan.

Talepleriniz karşılanacaksa sağlam bir protokol ile salın ipini gitsin, neden macera arıyorsunuz? Kadın tekmeyi bassın başınıza bela mı olsun yine onu mu bekliyorsunuz anlamıyorum ki.

Bilmediğim için soruyorum bu başka uygulamalarla ekran ses falan kaydı alınca özel alana saygısızlık veya taciz gibi algılanmaz mı yoksa tam tersi mi olur

Geçtiğimiz günlerde youtubeda bilinem bir kanalda avukatlar vardı. Whatsapp konuşmalarını mahkemede kullanamazsınız, kullanmaya kalkarsanız karşı tarafın kvkk ihlalinden suç duyurusunda bulunma hakkı var dediler. Bu konuyu bir avukata danışın mutlaka

Şahsi fikrim hiç uğraşmamanız yönünde. Size bunca şey yaşatmış mahkemeye bir şeyleri ispatlamaya çalışmak yerine boşanma protokolü düzenletin avukatınıza istediğiniz maddeleri ekletin zaten bu kadar boşanmaya meraklıysa bir imza ile halledebilirsiniz. Delil toplamak uzun sürebilir zaten herşeyi mahkemeye delil olarak sunamıyorsunuz ses kaydı vb gibi yasal değil. Ayrıca kurtulup başkasıyla yaşayacak diyorsunuz zaten uzun süre önce sizi gözden çıkarmış biri herkeste hakettiği hayatı yaşar bence siz kurtulun bir an önce. Adamın ne olduğu belli bugün boşanmazsanız yarın mutlaka boşanacaksınız ayrıca yapacak insan her türlü yapıyor gururunuzu zedelediğinize değmez.

Talepleriniz karşılanacaksa sağlam bir protokol ile salın ipini gitsin, neden macera arıyorsunuz? Kadın tekmeyi bassın başınıza bela mı olsun yine onu mu bekliyorsunuz anlamıyorum ki.
Diğer konumda da yazışmıştık sizinle. Burada sorun ben duygularımı bitiremedim, o bitirdi. Ben duygularımla hareket ediyorum hala ve canım çok yanıyor, o benden çoktan ruhsal olarak boşanmıştı ve onun için çok kolay. Ben zorlanıyorum. Kestirip atamıyorum çok haksızlığa üzüntüye uğradım.

Gız Anamm boşver etme eyleme hayatına yoluna bak sana böyle şeyler yaşatan adamı gram takmaman lazım kendine gel bi silkelen çektiğin cefa yetmiyor mu ya az da kendini düşün bacım yazık günah sanada

kendini azat et. bu seni hasta edecek. değmez. yeniden doğ. toparlan.

kahırlanmak sana fayda sağlamayacak. zaman kaybedeceksin. hayat geçiyor. kendini üzdükçe kendine en büyük zararı sen vereceksin.

ne yaparsan kendine yapacaksın. senden başkası zarar görmeyecek. kendini hapsetmişsin bu adama. onu bırakmak zorundasın.

haksızlık üzüntü vb kimse bunu karşılamayacak. gökten bir anda ilahi adalet inmeyecek. seni ancak sen iyileştirirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…