- 19 Mayıs 2020
- 48.092
- 216.498
- 598
- Konu Sahibi ArbutusUnedo
-
O bitireli yıllar oldu, yanınızda kalma sebebi de zaten menfaat üzerineydi, zaten dilediğini yapabiliyordu, karar mekanizması oydu. O normal sizin durum sıkıntı. 10 yılda yatağınıza dahi girmeyen bir adam sizin için de bitmiş olmalıydı. Bu kadar taze duygularınızın olması hiç normal değil. Daha önce bu filmi görmüşsünüz, adam birkaç ay sonra ailemi yuvamı özledim diye zırlayarak gelmiş sanki gitmeden önce mutluluktan ölüyodunuz gibi, sanki normal karı koca hayatınız vardı gibi. O kadın onun cins huylarını kaç gün çekecek, yine gelecek, bari aranızdaki hukuk bitsin de bu sefer hiçbir şey olmamış gibi çekip gelemesin.Diğer konumda da yazışmıştık sizinle. Burada sorun ben duygularımı bitiremedim, o bitirdi. Ben duygularımla hareket ediyorum hala ve canım çok yanıyor, o benden çoktan ruhsal olarak boşanmıştı ve onun için çok kolay. Ben zorlanıyorum. Kestirip atamıyorum çok haksızlığa üzüntüye uğradım.
Çekim yapınca sunacağı kişi avukatı.. avukatı karar verir. Ki bazı deliller başka türlü edinemediği için görüntü kayıtları kabul ediliyor. Avukatsız hareket edemez. Uygun değil.O zaman konu sahibine böyle şeyler denmemeli bence çünkü dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan da olmasın hesabı yanlış yönlendirme yapılmasın
Merhaba . Bır kadınla alakası olduğunu kanıtlayamıyorsanız bı iddia ıle dava açmayın . Çünkü mahkeme iddialarla degıl kanıtlarla ılerlıyor sıze daha önce cıdden uyguladımı yada msj la hakaret eğer bunlar yoksa bıle davayı evı terk ettı dıyerek acın . Git derken msj la demedıysenız sorun yok evli cıftler evı terkedemezler. Tazmınat ı sadece aldatmayla degıl bu sebeple de acabılırsınız eğer şu an eve de bakmıyorsa sızı ve çocuğunuzu maddı manevı zarara uğratıyor . Bide kendısının adına olan hatları ogrenın mahkemeye 2 hat kullanıyor dıyeblırsınızDaha önceki konumdan bakabilirsiniz boşanma aşamasındayız. Eşim ben yaptıklarına dayanamayıp evden git diyince hemen gitmişti. 1 ayı geçti nerde olduğu belli değil, çocuklar soruyor söylemiyor “uzaklardayım” diyor. Biz görüşmüyoruz, avukatı beni sürekli tehdit ediyor hadi hemen anlaşın bir an önce yoksa çekişmeli açıcaz diyerek. Prim vermiyorum çünkü amacı belli bir an önce kurtulup başkasıyla yaşayabilmek. Dün kızımla görüntülü konuşurken kenarda dinliyordum, bir kadın “al canım” dedi ona bişey verdi. Bir kadın var yanında, acaba polise gidip eşim kaçak desem bulunur mu? Avukatlarla görüştüm ama onlar hep dava sonrasıyla ilgili bilgi veriyor öncesini söylemiyorlar. Canım o kadar yanıyor ki sağlıklı düşünmek çok zor. Bir kadınla olduğunu nasıl ispatlarım?
Profil bu bu gelse ne gitse ne anlasin haklarınızı alın bırakın artık Avukata söyleyin tazminat istediğinizi ancak o şartla deyinWp yazışmıyoruz benimle iletişimi kesti.Sadece avukatımla görüş diyor asla iletişim kurmuyor. Kızımı bulaştırmayacağım. 9 yaşında oğlum var bazı konuşmalarımı duydu, babamın çift hattı vardı anne ben gördüm sen bilmiyor muydun diyor. Çift sim kullanıyor diyor. Vardı birşeyler zaten ama ben yaz boyu uzaktaydım hiç araştıramadım; yıl içinde de çok sık yurtdışında oluyor zaten yaptıysa da anlayamam diyerek kurcalamıyordum. Yoksa bir ara spam klasöründe arkadaşlık sitelerinden eşleşmeler bulmuştum. Telefonuyla yapışık yatıyordu zaten, benimle duygusal fiziksel hiçbir teması yoktu. Bana akşam uyuyorum dediği vakitlerde gece 3 lere kadar wpde çevrimiçi oluyor birileriyle yazışıyordu.
Mesajla dedim çatır çatır.Merhaba . Bır kadınla alakası olduğunu kanıtlayamıyorsanız bı iddia ıle dava açmayın . Çünkü mahkeme iddialarla degıl kanıtlarla ılerlıyor sıze daha önce cıdden uyguladımı yada msj la hakaret eğer bunlar yoksa bıle davayı evı terk ettı dıyerek acın . Git derken msj la demedıysenız sorun yok evli cıftler evı terkedemezler. Tazmınat ı sadece aldatmayla degıl bu sebeple de acabılırsınız eğer şu an eve de bakmıyorsa sızı ve çocuğunuzu maddı manevı zarara uğratıyor . Bide kendısının adına olan hatları ogrenın mahkemeye 2 hat kullanıyor dıyeblırsınız
Bu kötü olmuşMesajla dedim çatır çatır.
Hala kocam dıon. Zaten sen yollamısın kı zaten sen kovana kadar her seyı yapmıştır. Adam senı ıstemıyor. Bak bunu kabul edınce rahatlıosun. Seven adam böle yapmaz. Ha gezsın tozsun yıne yanıma gelsın dıosan onada bısey demıyorum. Öle kadınlarda çok. Ayyy diğer kadınlar tüh kaka gezdı yanıma geldı dıyosan.Daha önceki konumdan bakabilirsiniz boşanma aşamasındayız. Eşim ben yaptıklarına dayanamayıp evden git diyince hemen gitmişti. 1 ayı geçti nerde olduğu belli değil, çocuklar soruyor söylemiyor “uzaklardayım” diyor. Biz görüşmüyoruz, avukatı beni sürekli tehdit ediyor hadi hemen anlaşın bir an önce yoksa çekişmeli açıcaz diyerek. Prim vermiyorum çünkü amacı belli bir an önce kurtulup başkasıyla yaşayabilmek. Dün kızımla görüntülü konuşurken kenarda dinliyordum, bir kadın “al canım” dedi ona bişey verdi. Bir kadın var yanında, acaba polise gidip eşim kaçak desem bulunur mu? Avukatlarla görüştüm ama onlar hep dava sonrasıyla ilgili bilgi veriyor öncesini söylemiyorlar. Canım o kadar yanıyor ki sağlıklı düşünmek çok zor. Bir kadınla olduğunu nasıl ispatlarım?
Yıllardır sizi istemediği belliymiş ısrarla yapismasaydiniz.İntikam falanda alamazsınızDiğer konumda da yazışmıştık sizinle. Burada sorun ben duygularımı bitiremedim, o bitirdi. Ben duygularımla hareket ediyorum hala ve canım çok yanıyor, o benden çoktan ruhsal olarak boşanmıştı ve onun için çok kolay. Ben zorlanıyorum. Kestirip atamıyorum çok haksızlığa üzüntüye uğradım.
Zaten böyle alamaz intikam.Cok istiyorsa gizliden güçlenip kendine yatırım yapıp mali olarak fiziksel olarak bosayan kendisi olsa bir şekilde alırdı intikamı istiyorsa da burda adam gidip dönüp gidip gelen parada onda .Bundan intikam alinmaz çünkü adamın ilgi sevgi olayı yok adam ayrılık sürecini evliliğin içinde yaşayıp bitirmiş .Uzun süredir fiziksel duygusal olarak bekar konu sahibide çocuk ev hizmet malesefYıllardır sizi istemediği belliymiş ısrarla yapismasaydiniz.İntikam falanda alamazsınız
Hangi birine ulaşacak birde orada olay falan çıkarırsa adam iyice aleyhine döner mahkemede kanıt yapar iş yerinde haksız yere rezil etti diye zaten senelerdir sabahlara kadar konuşuyormuş konu sahibi biliyor bir sürü uygulamada görmüş zaten Birde adam senelerdir kadına dokunmuyor en az 4 senedir ben takip edenedim yurt dışındaydı falan diyorda bence adam boşanmayı bir 4 senedir bin kere söyledi.Konu sahibi istemediği içinde artık evi terkedip dava açtı son çare .Eşiniz nerede çalıyorsa iç çıkışı oraya gidip takip ederseniz nerede olduğunu bulursunuz. Başka bir kadın varsa muhtemelen onun yanına gider. Sizde bu şekilde istediğiniz kanıtlara ulaşırsınız. Fark edilmemek için çok dikkatli olmanız gerekiyor.
Hangi birine ulaşacak birde orada olay falan çıkarırsa adam iyice aleyhine döner mahkemede kanıt yapar iş yerinde haksız yere rezil etti diye zaten senelerdir sabahlara kadar konuşuyormuş konu sahibi biliyor bir sürü uygulamada görmüş zaten Birde adam senelerdir kadına dokunmuyor en az 4 senedir ben takip edenedim yurt dışındaydı falan diyorda bence adam boşanmayı bir 4 senedir bin kere söyledi.Konu sahibi istemediği içinde artık evi terkedip dava açtı son çare .
9 yaşındaki oğlu bile babamda iki hat telefon var dediğine göre biliyordur heralde konu sahibideAdam yıllardır sabaha kadar kadınla konuşuyorsa konu sahibi kim olduğunu biliyordur herhalde, bilmiyorsada bir zahmet öğrenseymiş bu zamanda kadar.
Konu sahibi de çok ilginç. Sanki yeni aldatılmış gibi konuyu anlatıyor ve şaşırıyor. Bende bilmiyordur diye düşünüp ona göre yorum yapmıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?