Kocamın başka kadın yanında olduğunu nasıl ispat ederim?

O bitireli yıllar oldu, yanınızda kalma sebebi de zaten menfaat üzerineydi, zaten dilediğini yapabiliyordu, karar mekanizması oydu. O normal sizin durum sıkıntı. 10 yılda yatağınıza dahi girmeyen bir adam sizin için de bitmiş olmalıydı. Bu kadar taze duygularınızın olması hiç normal değil. Daha önce bu filmi görmüşsünüz, adam birkaç ay sonra ailemi yuvamı özledim diye zırlayarak gelmiş sanki gitmeden önce mutluluktan ölüyodunuz gibi, sanki normal karı koca hayatınız vardı gibi. O kadın onun cins huylarını kaç gün çekecek, yine gelecek, bari aranızdaki hukuk bitsin de bu sefer hiçbir şey olmamış gibi çekip gelemesin.

O zaman konu sahibine böyle şeyler denmemeli bence çünkü dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan da olmasın hesabı yanlış yönlendirme yapılmasın
Çekim yapınca sunacağı kişi avukatı.. avukatı karar verir. Ki bazı deliller başka türlü edinemediği için görüntü kayıtları kabul ediliyor. Avukatsız hareket edemez. Uygun değil.

Merhaba . Bır kadınla alakası olduğunu kanıtlayamıyorsanız bı iddia ıle dava açmayın . Çünkü mahkeme iddialarla degıl kanıtlarla ılerlıyor sıze daha önce cıdden uyguladımı yada msj la hakaret eğer bunlar yoksa bıle davayı evı terk ettı dıyerek acın . Git derken msj la demedıysenız sorun yok evli cıftler evı terkedemezler. Tazmınat ı sadece aldatmayla degıl bu sebeple de acabılırsınız eğer şu an eve de bakmıyorsa sızı ve çocuğunuzu maddı manevı zarara uğratıyor . Bide kendısının adına olan hatları ogrenın mahkemeye 2 hat kullanıyor dıyeblırsınız

Psikolojik destek mi alsanız oda bin tane şey çıkarabilir öyle eli kolu bağlı duracak birine benzemiyor.Keske bu evlilik yerine kendinize yatırım yapsaydiniz Bu arada eşiniz zaten sizinle yasamiyirduki sadece evi kullaniyordu ortak birşey yok sevgi cinsellik saygı doğru degilmi.Cismende gitmiş hepsi bu .

Profil bu bu gelse ne gitse ne anlasin haklarınızı alın bırakın artık Avukata söyleyin tazminat istediğinizi ancak o şartla deyin

Mesajla dedim çatır çatır.

ArbutusUnedo , sayfalarca günlerce yazdık, savunma pozisyonundan çıkın saldırıya geçin artık. Adam hazır kıvamda ne istiyorsan veririm diyor, kıstırmışken fazla fazla alın. Bundan size koca eş hayat arkadaşı olmaz artık. Adam çoktan kaçmış gitmiş yeni düzen kurmuş, size açık vermemek için konuşmuyor bile. Avukatıyla muhatap ediyor. Siz bu imkanı geri tepince karşı tarafın da sabrı taşacak al o zaman çekişmeli diyecek. Kendi ortada bile olmayacak, bir yabancıyla muhatap edecek sizi. Siz böyle yaptıkça adam çocuklarıyla da bağlantı kurmuyor aramıyor sormuyor. Yazık değil mi çocuklarınıza? Adam yaş tahtaya basmıyor, siz hala kadınla olduğunu nasıl kanıtlarım diye soruyorsunuz. Hani avukat tutmuştunuz, o sizi yönlendirmiyor mu? Yazılı kanıt bile vermişsiniz ellerine, kovdu o yüzden gittim diyecek. Biz açık ilişki yaşıyoruz, eşim biliyor başkalarıyla görüştüğümü hatta ben ara ara eve geri dönüyorum o da kabul ediyor bile diyecektir.

Hemcinsim güzel kardeşim, şuraya bir konu açın da boşandım yeni sayfa açtım, bundan sonra kendime yatırım yapacağım, gezip tozacağım yazın. Çocuklar ergen olunca tek dünyaları arkadaşları kendi çevreleri oluyor. Bize ne, bize mi sordun, biz mi istedik... bunları söylemeyen ergen görmedim daha. Akılları ermeye başlayınca çocuklar da dahil herkesin kendi hayatı olacak.

Sanki hayatınız bu adamla başladı ve bununla son bulacak da bir türlü kabullenemiyorsunuz. Sırtınızdan çok ağır bir yük kalkacak kuş gibi hafifleyeceksiniz.

Hala kocam dıon. Zaten sen yollamısın kı zaten sen kovana kadar her seyı yapmıştır. Adam senı ıstemıyor. Bak bunu kabul edınce rahatlıosun. Seven adam böle yapmaz. Ha gezsın tozsun yıne yanıma gelsın dıosan onada bısey demıyorum. Öle kadınlarda çok. Ayyy diğer kadınlar tüh kaka gezdı yanıma geldı dıyosan.

Amacınız boşanmak mı gerçekten onu bir tam kararlaştırırak hareket edin bence . Her senaryoyu düşünün şuanda eşiniz sizinle iletişim kurmuyor ve diyelim ki geri döndü hemen kabul edip devam edecekseniz bunların bir anlamı yok yıprandığınızla kalacaksınız duygularım bitmedi diyorsunuz başka kadını ortaya çıkardıktan sonra bile eğer eşiniz isterse devam edebilecek bir potansiyel görüyorum sizde yanlış anlamayın sadece boşanmaktan çok korktuğunuzu anlattığınız yorumlara dayanarak bunları söylüyorum. Eşinizle aranızda evlilik zaten biteli çok olmuş cinsellik sevgi ilgi hiçbirini görmeden devam eden bir tuhaf durum var ortada . Sizi üzmek istemiyorum ama gerçekten bir başkası olması çok olası duruyor. Bir süre siz de sessiz kalıp kendinizi dinleyin ve kulak verin buradaki yorumlara birçok kişi hazır eşiniz ayrılmayı hızlandırmak için işbirliğini kabul ediyorken mantıklı olup çocuklar ve sizin için gerekli olan ekonomik şartları iyileştirmek veya düzeni devam ettirmek . Duygusal anlamda maalesef bitmiş

Adamı süründüreyim diye çıktığınız bu yolda sürünen siz olacaksınız Duygusal davranmayı bırakın alabildiğiniz tüm hakları alın İstediğinde kalsın istediği kadınla yatsın,sizi ilgilendirmiyor.Zaten hiç yoktu hayatınızda bunu idrak edin artık Bir yalana tutunmuş kendinizi kandırmaya devam ediyorsunuz Adam gelse hemen yelkenleri indirmeye hazırsınız Azıcık gururlu olun ya azıcık ...siz böyle yaptıkça adamın gözünde hiç değeriniz yok,saygı da duymuyor......

Yıllardır sizi istemediği belliymiş ısrarla yapismasaydiniz.İntikam falanda alamazsınız

Yıllardır sizi istemediği belliymiş ısrarla yapismasaydiniz.İntikam falanda alamazsınız
Zaten böyle alamaz intikam.Cok istiyorsa gizliden güçlenip kendine yatırım yapıp mali olarak fiziksel olarak bosayan kendisi olsa bir şekilde alırdı intikamı istiyorsa da burda adam gidip dönüp gidip gelen parada onda .Bundan intikam alinmaz çünkü adamın ilgi sevgi olayı yok adam ayrılık sürecini evliliğin içinde yaşayıp bitirmiş .Uzun süredir fiziksel duygusal olarak bekar konu sahibide çocuk ev hizmet malesef

Eşiniz nerede çalıyorsa iç çıkışı oraya gidip takip ederseniz nerede olduğunu bulursunuz. Başka bir kadın varsa muhtemelen onun yanına gider. Sizde bu şekilde istediğiniz kanıtlara ulaşırsınız. Fark edilmemek için çok dikkatli olmanız gerekiyor.

Hangi birine ulaşacak birde orada olay falan çıkarırsa adam iyice aleyhine döner mahkemede kanıt yapar iş yerinde haksız yere rezil etti diye zaten senelerdir sabahlara kadar konuşuyormuş konu sahibi biliyor bir sürü uygulamada görmüş zaten Birde adam senelerdir kadına dokunmuyor en az 4 senedir ben takip edenedim yurt dışındaydı falan diyorda bence adam boşanmayı bir 4 senedir bin kere söyledi.Konu sahibi istemediği içinde artık evi terkedip dava açtı son çare .

Adam yıllardır sabaha kadar kadınla konuşuyorsa konu sahibi kim olduğunu biliyordur herhalde, bilmiyorsada bir zahmet öğrenseymiş bu zamanda kadar.
Konu sahibi de çok ilginç. Sanki yeni aldatılmış gibi konuyu anlatıyor ve şaşırıyor. Bende bilmiyordur diye düşünüp ona göre yorum yapmıştım.

9 yaşındaki oğlu bile babamda iki hat telefon var dediğine göre biliyordur heralde konu sahibide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…