uzun zamandır bakmıyodum siteye,bu konuya denk geldim
inanamadım.
ne ara bu kadar hadsizce,düşüncesizce,empatiden uzak yorum yapar oldunuz.(belli başlı kişiler)
siz de kadınsınız,kendinize gelin bence,konu sahibinin yorgunluğu,çaresizliği,çırpınışı,yol arayışı tüm samimiyetiyle karşınızdayen
ne hakla daha da ,daha da üzerine gidebilirsiniz,bir kadına bir kadın böyle yaptıktan sonra inanın erkeklerde merhamet aramak çok yersiz.çok yazık..utandım adınıza..
konu sahibi kardeşim sana gelirsem,çaresizce çırpınışını,ikilemlerini,gel-gitlerini,korkularını hissettim.
bazen şer görünen,hayıra dönecektir ama zamanı vardır,inşallah bu zorlu yoldan alnının akıyla çıkıp evlatlarınla ışığa kavuşursun..
heryerde iş,aile,burası vs..heryerde karşına densizler,hadsizler,narsisteler çıkacaktır,
dilerim ki herkese kulağını kapatırsın ve kendi yoluna bakarsın.
sen de herşeyi görüyorsun aslında,yapman gereken çok net.Sadece desteğe ve sabıra ihtiyacın var.
duygusal vampirlerden ve kan emici zihniyetlerden arındırılmış bir çevrede eminim herşey daha kolay olacaktır.
son olarak her imtihan da aklıma gelen cümle,
bu da geçer ya hu!
sabret kardeşim,hayal kırıklıklarının tecrübeye dönüşeceği güne kadar sabret,ozaman bugünkü acıların,yarınlar için çıkardığın dersler olacak.
seni kocaman kucaklıyorum.
seni ve başı dara düşmüş çaresizce çıkış arayan tüm kız kardeşlerimi..