- Konu Sahibi ndyatasayar
-
slm kızlar lütfen bana yardım edermisiniz dün eşimin başka bi msnsi oldugunu ögrendim ama sormadım msnsinin şifresini kırmaya calışıyom yapamadım içindekileri cok merak ediyorum nolur yardım edin nasıl yapabilirim weya ne yapmalıyım
ben bir yolunu biliyorum, ama bunu ancak evdeki pc den o maili açarsa öğrenebilirsin şifresini
casus yüklemesi sakıncalı evliliği yıpratır bence hiç gerek yok böle oyunlara alsın kocasını karsısına catır catır actırsın
neden yıpratsın ki
ben yüklemiştim bi ara casus evdeki pc ye, hiçbirşeyde olmadı
slm kızlar lütfen bana yardım edermisiniz dün eşimin başka bi msnsi oldugunu ögrendim ama sormadım msnsinin şifresini kırmaya calışıyom yapamadım içindekileri cok merak ediyorum nolur yardım edin nasıl yapabilirim weya ne yapmalıyım
casus yüklemesi sakıncalı evliliği yıpratır bence hiç gerek yok böle oyunlara alsın kocasını karsısına catır catır actırsın
neden yıpratsın ki
ben yüklemiştim bi ara casus evdeki pc ye, hiçbirşeyde olmadı
:) eşin anladı mı yüklediğini
sadece mail adresi aldıysa belki bişi yoktur
mesela benim de var birkaç mail adresim
ama msn konuşması yaptıysa onu bilemiyorum :26:
Carrie katılıyorum. Hicbir sakıncası yok. Benim iki bilgisayarımda da var. Zaten bi haltlar yiyen adam, o bilgisayarı kafasına yemeye mahkumdur
anlamadı, hatta benim o tür programları kullanmayı bildiğimi bile bilmez, sadece forumda yazıştığımı zannediyor kamil
anlamadığı için bişi olmamıştır ... sevgili kocamda il evlendiğimiz aylar pcye casus yüüklemiş :) benm kamilde benm o denli bulacagımı pc yi ii kullandığımı düşünmemiş .... nese yarisi gün öğrendim casus yüklediğini hiç bişi demedm ama tabi bana güvenmediği içinde çok üzüldüm ... itiraf etmesini bekledim .. aklı sıra beni takip ediyo ya ... her eve geldiğinde caktırmadan bakıyo bende gün boyu bütün yaptıklarımı casusa girip siliyorum ... ve bana dediği bugün ne yaptın ...... bende tabi hiç bişi pc ye takıldım akşama kadar derdim.. tabi casusa bakıyo bişi yok ... allak bullak oldu aklı ... derken casustan onun bi açığını yakaladım öle aldatma falan deil basit bi olay ...anlıycagınız kendi kurduğu tuzaga kendi düştü... ama dediğim gibi böle oyunlara hiç gerek yok alsın kocasını karsına konuşsun
Minnak kedicigim nedir bu casus meselesi?
yada ben türkcesini ilk defa duyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?