kocamın başka msn'i oldugunu ögrendim!!

bnm kamil çok sakindir, söylesemde birşey demez biliyorum,güler geçer ama neden uyuyanı uyandırayım?

arkadaşlar bu programın bilgisayarmızda olduğunu nasıl anlarız? adı ne programın

ayyy şoka ugradım resmen oysaki bana çok güvenr yada ben öyle sanıyomuşum neden böyle bişey yaptı hala anlam veremiyorm bende pek anlamam pc den arkadas casus program diyince benm jeton düştü:18:

arkadaşlar bu programın bilgisayarmızda olduğunu nasıl anlarız? adı ne programın

ayy şimdi bütün kadınlar şüphelendi pcye bakacaklar yüklemişler mi diye ......
canım google ye casus yaz bi kısa yol tuşu var onlara birlikte bastığında eğer yüklüyse pat karsında ... uzun zaman oldu unuttum hangi tuşlar olduğunu

mrb canım
ne guzel programmış
nasıl yapılıyor acaba?
Peki nerde bıle bılreız benım bılgısayarda u programın olub olmadıgını?

Ben hiç silmiyorum, o da sadece oyun oynuyo.

İlerde cocugum olursa mutlaka kurarım onun bilgisayarına, evet belki özel yaşamını biliyo olucam, ama olumsuzlukların önüne gecmem lazım

ctrl+alt+f7

casus007 :) adı

Hello minnagim

peki bu programi satin mi almaliyim disaridan magazada?

evet ama o herzaman geçerli değil
ben yüklediğim zaman seçeneklerden değiştirmiştim orayı, eğer eşim şüphelenirse ve o tuşları basarsa program kısayolu çıkar diye başka karışık tuşlar seçmiştim ve güncellemiştim, sonrada o senin dediğin tuşları tıklayıncada bişi çıkmıyordu, sanki casus yokmuş gibi
profesyonelce ayarlamıştım ben casusu

Hello minnagim

peki bu programi satin mi almaliyim disaridan magazada?

Saın almaya gerek yok, demo yazılımı pc ye yükle, iki hafta ücretsiz zaten, gittigidiyordan dan lisans satınal. Ömürlük :)

Gerçi ben bedava lisans bulmuştum.

ahanda şindik yaptım pc temiz ... eee artık güvensin lütfen... onca yıl 2 tanede çocuk dimi ama

mrb canım
ne guzel programmış
nasıl yapılıyor acaba?
Peki nerde bıle bılreız benım bılgısayarda u programın olub olmadıgını?

o biraz zor...programın ayarlarıyla oynanmışsa pek kolay anlaşılmaz :44:

ahanda şindik yaptım pc temiz ... eee artık güvensin lütfen... onca yıl 2 tanede çocuk dimi ama

Ama eğer şifre tuşlarını değiştirdiyse işin yaş ahahaha bi düzine de doğursan nafile

Espri yapıyorum gerçi, benim kamil araştırsa baksa sak diye cıkacak karşısına.

vayyy vayyy vayyyyyy..... ben sizin kamile olduğunuza pek inanmadım doğrusu ... ama eşiniz size kamile dediğine göre dört dörtlül kamillerden

ana bak bu herzaman olmuyor
ben kurduğum zaman casusu değiştirmiştim herşeyi, dışardan hiçbişey belli olmuyordu birşeyde çıkmıyordu

çalıştırdanda çıkmıyordu, o tuşlara tıkladığındada çıkmıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…