Kocamın Başkasına Aşık Olduğunu 20 Günlük Gelinken Öğrendim

Kesinlikle anlıyorum sizi. Dediğim gibi ahkam kesemem. Bunun zor gelişini de anlarım. Ama kendiniz için kabullenin sevilmediğinizi şu an için. Belki düzelir, belki sever bir gün kırgınlığınız geçmez ama bu bir ihtimal. Hiçbir zaman sevmemesi de bir ihtimal. Onu önemsemeden sürdürün bu evliliği kızınız için, çok şey beklemeden. Beklentiniz sizi kırabilir bıçak gibi kesin isteklerinizi.

özünde iyi bir adam kavramının çok su götüreceği bir konu daha..
iyi adam bak evleniyorum seni seviyorum dön bana demez.. iyilik vicdanın bir yansımasıdır ki o da eşinizde yok..
sevdiği kadın yada hovardalık yaptığı kadın ama siz değilsiniz hayatında yeri olan..
ne kendisini sevmeyen bir kadını sevmekten vazgeçebilecek kadar güçlü nede onun oyuncağı olmayacak kadar gururlu..
aksine korkak resmen kaçmış sığınmış size, hayatıyla ve duygularıyla yüzleşemeyecek kadar korkak hemde..
üstünede yalancı ve üçkağıtçı size baştan söylemesi anlatması ve size seçim yapma hakkı tanıması gerekirdi.. resmen kandırmış sizi ama özünde iyi adam..

ben hemen ayrılmaman gerektiğini düşündüm
evet çok kötü bir yalanla başlamış
ama eşin bir şans istemiş
birinin yara bandı olmak o kadar da kötü bişey değil gibi aslında
belki biraz zamana ve eşine bırakmalısın
hiçbir şekilde olmuyorsa boşanacaksın zaten

yalnız başka bir kadına mı yazmış ben mi yanlış anladım?
o apayrı bi konu
3. kişiden sonra bi de 4. kişi mi var?

Başkasını seven bir adamla evli kalmam. Bu ne gururdan ne başka şeyden, parçalar bu durum beni sadece üzüntümden bitiririm. Yaşadığın şey çok ağır gerçekten. Sabredeceğim diyorsan sabret ama bu süre içerisinde ruhsal durumunu korumalısın. Seni depresyona, çaresizliğe, boşluğa itmesine izin verme yaşadıklarının.

açıkçası böyle iyi bir adamın böyle şeytan bencil bir kadının paspası olmasına izin vermek istemiyorum

Cok saçma ötesi bir bahane. Kendinizi kandırmayın bence. Hovardalığa yeltendiğinden bahsettiğiniz adam için fazla bile

Diğer bir deyişle, kadın ben de onu sevdiğimi anladım deseydi evliliğiniz bitmişti..

Allah insana tüm eşekliklerine rağmen daima bir kapı açar çünkü onun adı Rahman ve Rahimdir. bazılarınız olumsuz eleştiri yapabilirsiniz belki ama benim bu ilişkiye tutunuşum ona bir lutuf Allah'tan çünkü benden sonra o kafa ile dikiş tutamaz hiç bir evliliğinde. iç sesim bunları fısıldıyor bana belki de akıl oyunudur bilmiyorum. Ama hislerim neredeyse hiç yanıltmadı beni.

ev arkadaşı gibi takılın işte, adamın sevdiği biri var, çapkınlık yaptıkları da var, siz de yemek, çamaşır, bulaşık, ev düzeni yaşatıyorsunuz, ne güzel işte, daha ne olsun.
çapkın değil güzelim, benim için tek tehtit unsuru o kadın onun dışındakilerden çekincem yok çünkü eşimin mizacını biliyorum.

Çok zor bir durum, Allah sabır versin.
Empati yapmaya çalıştığımda ne hali varsa görsün der çeker giderim gibi gelse de insana, yaşayana zor olmalı ne yapacağını bilmek.
Kendinizi çok güzel ifade etmişsiniz, kıyamadım çok mutlu olun istedim.
Benim düşüncem siz kızınız için, kızınızın gözünde farklı görüneceğiniz için ne yapacağınızı bilemiyorsunuz.
Günler geçtikçe eşiniz size iyi davransa da -gerçekten iyi davransa da- aklınızda hep bir acaba olmayacak mı? Siz mutsuz oldukça kızınız da mutsuz yetişecek.
Benim fikrim ise tabii ki sizi sevmeyen ve kandırmış birisiyle devam etmeyin, bunu kimse kaldıramaz kaldırmamalı da.
Çaba gösteren taraf eşiniz olmalı, daha sonradan pişman olmamak, aklınızda acaba devam etseydi nasıl olurdu soru işaretleri olmaması adına kısa bir süre sabredebilir sonra eşinizde gelişmeleri değerlendirip hayatınızı yönlendirebilirsiniz.
ama lütfen unutmayın herkes sevilmeyi,sayılmayı, kendini değerli hissetmeyi hakeder . İsterseniz 9.ya boşanmış olun önemli olan gerçekten mutlu olmanız ve seviliyor seviyor olmanız.
Umarım mutluluğu yakalarsınız

hepimizin mail kutusuna düşen spamlar vardır, bizimki o spamlardan birine ingilizce nerelisin yazmış cevap gelince de iplemeyip silmiş aradan 10 gün geçtiğinde gördüm silinen mailli, dedim ki gırgırına bile olsa biz böyle hassas bir dönemden geçerken yapmaman gerekirdi ben de biliyorum bunun spam olduğunu ama cevap vermeye tenezül etmen hoş değil dedim özür diledi kapattım mevzuyu.

Çok zor bir sınav ama ben sizi çok olgun buldum.
Bir görünmez elin gelip o kocayı silkelemesi gerek.
Dediğiniz gibi hadi kızım bu da olmadı gidiyoruz demek oldukça zor.
Belki de biraz artık onu düşünmeyi bırakıp kendinize odaklanmalısınız.
Gerçekten mutlu muyum? bu adam hayatımda olmasa ne olur, olsa ne olur, ne kaybederim ne kazanırım?
1000 sene de bi adamın peşinden koşsak her istediklerini yapsak dönüp "sen benim içi bunları yaptın" demiyorlar, "yapmasaydın" diyorlar.
Allah yardımcınız olsun.

yani burada da saçmalamış
size aşık olmayabilir ama sadık ve saygılı olduktan sonra aslında yürütebilirsiniz
sadakat önemli...
bir gün o kadın bir ışık yaksa bırakıp gider mi sizi?
güvenebiliyor musunuz?

Üzüldüm adınıza. Ama bu durumu çekmek zorunda değilsiniz, bende ne olursa olsun boşanmanız taraftarıyım. Bu böyle devam edecek , şimdi yolun başındasınız , zaman geçtikçe daha da zorlaşacak, yazık değilmi size ve zamanınıza. Birde yediği haltları normalmiş, size yaptığı haksızlık yetmezmiş gibi capkınlık yapmaya kalkıyor, yazık. Sizi kandırmıs malesef, iyi bir insan filan değil bu adam.
sana kader arkadaşım demek istiyorum aynı şeyleri yaşamışız ben tek farkla 3 aylık evliyken öğrendim ve dünyam başıma yıkıldı.Allah sana sabır versin.
[/QUOTE]
Siz ne yaptınız?
Babam da annemi bilmem kaç defa aldattı , aynı şeyleri söyledi annem. Bu filmi gördüm ben daha önce. Sonunda annem hastalıklı kıskanç bencil, psikolojik olarak değişik biri oldu, babam da aynen devam
Katılıyorum

"20 günlük gelin iken" demişsiniz ama maşallah üçüncü evliliğiniz. Demem o ki gayet olgun cesaretli ve hayata tutunabilen bir Annesiniz.. böyle bencil, saplantılı bir insan için değil "evli" kalmak, bu kadar uzun uzun anlatmaya değer mi?
Beş yanlış bir doğruyu çoktan götürmüş siz daha şoktasınız.. ben inanıyorum ki toparlıycaksınız kendinizi Çocuğunuz için bunu yapıcaksınız ve bir karara varıcaksınız inşallah.

Terapiye gitmeyi ikimizde istiyoruz çünkü bu kuşkucu halimden rahatsız oluyor eskisi gibi olalım istiyor, çözülmesi gereken maddi problemler var İstanbul da işinin ehli ve uygun seans ücretli bir aile terapisti arıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…