Kocamın Başkasına Aşık Olduğunu 20 Günlük Gelinken Öğrendim

Biz ne dersek diyelim savunmaya geçiyorsunuz hemen
Buradan size destek çıkmaz benden demesi
Madem kabullendiniz amacınız bu evliliği devam ettirmek, kolay gelsin diyorum, zor.

Benim ilk mesajımı okuduysanız destek değil dertleşmek ve benzeri şeyler yaşayanlara bir fikir vermek süreci paylaşarak. iyi günler diilerim.

hayatı yaşayan sizsiniz, kararları verecek olan da. siz bilirsiniz.

Benim ilk mesajımı okuduysanız destek değil dertleşmek ve benzeri şeyler yaşayanlara bir fikir vermek süreci paylaşarak. iyi günler diilerim.
Biz ne dersek diyelim savunmaya geçiyorsunuz hemen
Buradan size destek çıkmaz benden demesi
Madem kabullendiniz amacınız bu evliliği devam ettirmek, kolay gelsin diyorum, zor.

savunma değil adil olma arzusu benim ki 10 birimlik adamın 3 birimi kötü diye 7 birimi çöpe atamam ben objektif olmaya çalışıyorum siz onu tanımadığınız için doğru değerlendirebilmeniz adına açıklama yapıyorum hepsi bu.

Esinizle tam bir cinsel hayatiniz var mi? Ben yazdiklarinizdan yok gibi anladim... Bir de Cem hoca vajinismus terapisti olunca

Sizi bu hale getiren kendisi birde rahatsız mi oluyormus?

Gerçekten, istemsizce güldüm o kısmı okuyunca, yaptığı ne söylediği ne... Ne bekliyordu ki yani.
Heralde konu sahibi öğrenmesin, öylece yaşayıp gidelim istiyordu.

Umarım dilediğiniz gibi olur her şey konu sahibi, biz yanılırız.
Zorlanıyorsunuz anlıyorum ama dışarıdan bakılınca durum bu. Güven, sadakat değil mi en önemli şey. Sevgi de yok.
Çok sinir oldum eşinize.
Evlenmeden önceki garip, şüpheli davranışlarını tecrübenizle ve doğru kişiyi bekleme sürecinizle birlikte daha iyi analiz edebilirdiniz gibi geliyor ama galiba sevginiz de yüksekti.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

Esinizle tam bir cinsel hayatiniz var mi? Ben yazdiklarinizdan yok gibi anladim... Bir de Cem hoca vajinismus terapisti olunca

Keyfin yerinde mesajına bakılırsa aman bozulmasın birileri ile kafa yapacak kadar keyifli olabilmek te nimet tadını çıkar.

Çok istekliydi benimle evlenmeye ben tecrübelerime dayanarak çok seviyor sandım, uzun zamandır tanıdığım biriş öyle çok flört etymedik evlendik, meğer bilinçaltında o hastalıklı ilişkiden kurtulma arzusu ile bana tutunuyormuş azimle. ben adını sevgi koymuşum o hallerinin ve kapılmışım

şimdi çıkıyorum yarın tekrar buralarda olacağım sağlıcakla kalın.

Sabrinla beraber aynı zamanda yipratilmisliginla kadınlık gururun incinmesi sana basindan beri yalan söyleyen ve aldatan bir adamla beraber olma da gelecek
Bunları ne kadar kaldirabilirsin
Bazi kadin var isterse yüz kere aldatsin dönsun eve gelsin ben yemek çamaşır çocuk o günü geçireyim bosanma isiyle uğraşmam deyip her şeyi yutuyorlar
Ama boşuna kendinizi kandırmayin siz adamdan vazgecmemissiniz acı çekiyorsunuz bu durumda
Ve bu durumda üzgün annesiyle kızınız ne yapacak
Ayrıca bu konuşmayı karşıdaki kadın elini siklatsa kosa kosa gidecek olan adam yüzünden yine kızınıza yapabilirsiniz

Uzak duruyordu vs. dediğiniz için dedim ama sanırım evlilikten sonrasını kastetmişsiniz şimdi tekrar okudum o yeri, farklı anlamışım.
Umarım mutlu olursunuz, umarım saplantıdan kurtulur eşiniz.

Ne olur bunu kendinize yapmayın..
Bir kadın için en acı gelecek şeylerden birini yaşıyorsunuz , hemde çok ağır bir şekilde..

[/QUOTE]Ben boşanma aşamasındayım şuanda Benim öğrenmem de tıpkı arkadaş gibi telefonda watsaptan ben ailemin yanındayken konuşup kızı pardon kız değil kadın çünkü (kendiside boşanmış ve çocuklu bir bayan) Daha sonra iş kazası geçiriyo kendisi allahın işine bak ben öğreniyim diye apar topar gidiyorum yanına telefonunu ve kıyafetlerini veriyolar bana bende şüpheleniyorum zaten çünkü soğuk ilgi yok kıskanmak yok kadın erkek ilişkisi sıfır... açtım telefonu görünce beynimden vurulmuşa döndüm krizler geçirdim tabi onu o durumda yanlız bırakmadım yüzünede vurmadım iyileşince aldım karşıma konuştum neden böyle yaptın dedim tabiki erkeklerin klasik savunma mekanizması inkar etmektir.Oda inkar etti ve başkalarının üstüne attı bende bunu öğrenmeden kafamı rahatlatmadan yapamazdım herşeyi öğrendim meğer bu kadını çok sevmiş istemiş ailesi istememiş zorla benimle evlendirmişler falan[/QUOTE]

S sevmekvesevilmekgerek
Üzüldüm sizin adınıza.
İnsallah Allah bundan sonra gerçekten değerinizi bilecek birini çıkarsın karşınıza

Son düzenleme:
Birini yıllarca saplantili ve onursuzca seven, iliskin ve evliligin boyunca onu sevmeyen istemeyen bir kadina gizlice aşık kalan ve üstüne bir tamam dese seni birakip ona gidecegini belirten mesajlar yazan birine eşim diyebileceksen guvenebileceksen ve en onemlisi saygi duyabileceksen devam et senin kararın... Ama boyle birini kendi basina birakmak en doğrusu cunku onun kendi kendine çozmesi gereken şeyler var ne o kadinla ne de seninle ilgili olan...

Kadın nasıl şeytan oldu gözünüzde anlayamadım... Her ne yaptıysa bu hakkı ona veren bir melek? Varmış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…