Biz ne dersek diyelim savunmaya geçiyorsunuz hemen
Buradan size destek çıkmaz benden demesi
Madem kabullendiniz amacınız bu evliliği devam ettirmek, kolay gelsin diyorum, zor.
decemBer yazdıklarını okuyorum da, bundan 5 yıl evvel ben de keskin sınırları olan aklına koyduğunu yapan biriydim, zamanla dünyaya gri bakmayı ve empati kurmayı öğrendim. Eşimin o tarz bir maile cevap verirken ki, psikolojisi şuydu " ulan hep ipliğim açığa çıktı temiz bir sayfanın içine ettim her an terk edilebilirim ben ne b*k yedim bu durum geçecek mi yoksa ömür boyu gölgesi olacak mı " düşünceleri ile erkekler pc telefon vs. şeylerle meşkul olmaya çalışırken arka planda hep bunları düşünürler, biz kadınlar iplemiyo bek hele şuna derken aslında başka şeylerle ilgilenirken muhasebe yaparlar. Yterince sağlıklı düşünebilcek durumda olsa zaten o naneyi yemezdi. Sarhoşken salat a yaklaşmayın ayeti var kuran da (kasıt yalnızca içki sarhoşluğu değil herhangi bir sebeple şuursuzluktan bahsediliyor) işte o sarhoştu güzelim benim için ayık kafa yaptıkları şeyler önemli. artı olan baba olmaması değil kızımla iyi olan iliişkisi. öz babası olsa bu kadar merhametli olurdu ancak.
Benim ilk mesajımı okuduysanız destek değil dertleşmek ve benzeri şeyler yaşayanlara bir fikir vermek süreci paylaşarak. iyi günler diilerim.
Biz ne dersek diyelim savunmaya geçiyorsunuz hemen
Buradan size destek çıkmaz benden demesi
Madem kabullendiniz amacınız bu evliliği devam ettirmek, kolay gelsin diyorum, zor.
Sizi bu hale getiren kendisi birde rahatsız mi oluyormus?
Esinizle tam bir cinsel hayatiniz var mi? Ben yazdiklarinizdan yok gibi anladim... Bir de Cem hoca vajinismus terapisti olunca
ya ilk evliliğin olsaydı ozman ne yapacaktın
Gerçekten, istemsizce güldüm o kısmı okuyunca, yaptığı ne söylediği ne... Ne bekliyordu ki yani.
Heralde konu sahibi öğrenmesin, öylece yaşayıp gidelim istiyordu.
Umarım dilediğiniz gibi olur her şey konu sahibi, biz yanılırız.
Zorlanıyorsunuz anlıyorum ama dışarıdan bakılınca durum bu. Güven, sadakat değil mi en önemli şey. Sevgi de yok.
Çok sinir oldum eşinize.
Evlenmeden önceki garip, şüpheli davranışlarını tecrübenizle ve doğru kişiyi bekleme sürecinizle birlikte daha iyi analiz edebilirdiniz gibi geliyor ama galiba sevginiz de yüksekti.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
Allah sabır versin diyorum, umarım biz yanılırız da sen çok mutlu olursun.
Ben de severim, keşke bunu hakeden herkese karşı diyebilsek :)Profil fotona bayıldım :)
Sabrinla beraber aynı zamanda yipratilmisliginla kadınlık gururun incinmesi sana basindan beri yalan söyleyen ve aldatan bir adamla beraber olma da gelecekHer ne kadar seni alıntılasam da cevap vermek için cevabım genel olarak şu ana kadar yazanlara dostum.
Bazı şeyler mekteplerde, iş yerlerinde ya da anne baba tarafından öğretilmez ancak yaşanır tecrübe edilir.
Az buçuk benim geçtiğim yollardan geçen hanımlar özellikle tek başına çocuk büyütmüş anneler iyi bilir ki " evledının karşısına geçip 'bu seferde olmadı kızım üzgünüm gitmeliyiz' " demek çok ağır ve büyük sözdür. Ben o gece bu sözü diyemedim yorgundum umutsuz ve tüm erkeklerden soğumuştum daha iyisi mi olacak kahrolun hepiniz demiştim.
Manevi olarak bu yaşananların bana vermek istenilen bir mesajı olduğunu hissediyorum. Allah bizi iyi koşullarda gül kokulu yataklarda değil, kötü koşullarda kaldırım taşında olgunlaştırıp büyütüyor. Bakalım sabrım ne kadar işe yarayacak.
Çok istekliydi benimle evlenmeye ben tecrübelerime dayanarak çok seviyor sandım, uzun zamandır tanıdığım biriş öyle çok flört etymedik evlendik, meğer bilinçaltında o hastalıklı ilişkiden kurtulma arzusu ile bana tutunuyormuş azimle. ben adını sevgi koymuşum o hallerinin ve kapılmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?