KOCAMIN BENİ BIKTIRMASI/ GÜNCELLEME 15. SAYFADA

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

maşallah bu başlıkta kavram karmaşalarından karmaşa beğenememişsin be kerkenes. beni şaşırttın.
önce hentai tuşuna bastın ki hiçbir alakası yok. şimdi de kişilik bozukluğu diyorsun. adamın kişiliği fetişlerinden bağımsız şekilde bozuk olabilir ama fetiş sahibi olmak ya da kink'lere meyletmenin kişilik bozukluğu ile ne alakası var yahu?
adamın dümdüz fetişi var. sorun olan bu fetişi açık açık konuşmak yerine -belli ki kendisi için de bir tabu- üstü örtülü ve zorlama ile yaptırmaya çalışıyor.
bir tanı sürecinden söz ediyorsanız bunun muhatabı psikolog ve terapi değildir. zira psikologların tanı yetkisi ve becerisi bulunmamakta. psikiyatrlar bununla yetkilidir ama şu da var ki, bir şeyin sorun olduğunu görmeyen ve dolayısıyla bunun tamiri için hekimle ya da psikologla görüşmeyen gönüllü olmayan hiç kimseyi götüreceğiniz zoraki seans ya da terapi ile iyileşemiyor.
bu perspektiften bakılırsa bu adam ve evlilik umutsuz vaka. ya adam fetişleri ile kabullenilir ve aynı düzen devam eder ya da bu evlilik biter.

Zaten psikiyatriste gidin demişim sigrid gördüğün üzere psikolog değil. İlk yorumda da zaten cinsellik degil ama bence baska sorunu var demişim. Cinsellik burada en önemsiz kısım hatta. Dışarıdaki insanlara bal börek olup evde terör ortamı yaratması, küserek terbiye etmeye çalışması, istediği olmadığında ortalığı aleve vermesi, karımsın yapacaksın diye diretmesi (bekarken böyle olduğunu belli etmemesi), dürtüselliği bana çok baska bir sorun olduğunu düşündürdü. Seninle de ayni seyleri düşüneceğiz diye bir sey yok.

elbette benimle aynı şeyleri düşünmek zorunda değilsiniz ama sapla saman da karıştırılmamalı diye dedim.
belli ki kadına karşı korkunç kusurlu bir bakışaçısı ile yetişti. belki aileden gelen bir doku bu. belki de değildir ama eşi olarak kadını hatalı konumlandırma şeklini zaten hiçbir hekim tamir edemeyecek. hatta baytar bile tamir edemez böylesini.

Her akşam performans sanatçısı gibi bir role girmeniz, sahne makyajı ve kostümüyle hazır olmanızı bekliyor resmen. Ve evet bayağı rol yapmanızı bekliyor adam, adamın kafasındaki fantezilerindeki kadın bu. Seksi kıyafetler ve ten rengi çorap giyen, gayet istekli hatta daima istekli bir kadın.
Sorun şu ki siz bu durumla evlendikten sonra yüzleşmişsiniz. Duruma onayınız yokken süreç içinde kabullenmenizi beklemiş. Ama bu basit bir şey değil, bayağı komplike bir durum.
Herkes fantezi kurmayı, fetişleri karşılamayı sevecek diye bir şey yok. Eşiniz bunu anlamıyor. Eğer sizin de bu tür eğilimleriniz olsa, keyif alsaydınız sorun olmazdı. Ama istemiyorsunuz, e o zaman konu kapanıyor.
Ha şu da var her akşam kurmalı robot gibi aynı şeyleri yaşamayı istemek Grinin elli tonu'ndaki Mr Grey için bile fazla. Sizin eşiniz epey abartılı yaşıyor durumu.
Neyse sonuç olarak ben de boşanmadan başka çıkış göremiyorum.

Evinde karısı tayt, t-shirt giydiği için sinir krizi geçiren bir adam… Ne kadar problemli biri ile evlendiğinizi fark edersiniz umarım. Çok severek, anlaşarak evlendik yazmıştınız. Anlaşmanızın sebebi sizin sürekli eşinizin dediklerini yapmanız,huyuna gitmeniz. Bakın karşı çıkıp eleştirince nasıl gerçek yüzlerini gösteriyorlar.

Son yorumda dediğim gibi zaten tamiri etmesi icin değil, uzman görüşü de alıp ici rahat sekilde ayrılmasi icin tavsiye verdim. Aman iyi adamdı yanlis mi yaptım diye ici içini yemesin ileride. Ha bana kalsa şuna harcanan her bir kuruş ziyan.

Bak gerçekten fetişi icin bile demiyorum, çekersin çekemezsin o başka. Baya sapık insanlar bile yeri gelir durum müsait değilse kendisini baskılar, durumu idare eder. Bunda asla o kontrol mekanizması yok. Kadına bakış açısını bekarken belli etmiş olsa mesela keko dersin geçersin. Düğmesi var gibi evlendikten sonra hop gerçek yüzünü ortaya çıkarmak baska bir level. Sadece dürtüsü olan biri gibi gelmiyor yaptıkları. Tabii ki burada konu sahibinin bekarken boyle seyler sezmedim lafını dogru kabul ederek konuşuyoruz. O da cok akli başında bir üye diye yani yoksa gelip boyle değildi diyen çoğu kişi aslında görüp görmezden geliyor.

Ben adamın bilinçaltında kadınlara bakış açısının kötü olduğunu düşünüyorum. Yani onun için kadın cinsel fantezilerini karşılayacak sexdoll gibi bir şey. Aslında içten içe kadını hakir aşağıda gören, aşağılayan bir bakış açısı var. Bunu da cinselliğine yansıtıyor. Ama konu sahibinin bunu evlenmeden önce görmesi lazımdı bir şekilde bu illa bir yerde kendini gösterirdi. Konu sahibi bence evlenmeden sorunları görmek yerine halı altına süpürmüş, adamın her dediğini yapmış ama şimdi evlilikte zaman geçtikçe katlanacak boyutu aştığı için artık sesini çıkarmaya başlıyor. Mesela böyle bir adam eşinin cinsellik dışında da her dediğini yapmasını ister. Asla eleştirilmeye karşı çıkılmaya tahammül edemez.

Bence kesinlikle psikolojik bir desteğe ihtiyacı var bu kesin. Çünkü böyle aşırı bir tepki vermesi ağlamaklı olacak kadar olması hiç normal değil. Bu şekilde evliliğinizi idame ettirmeniz mümkün değil.

Terapiler işe yarar mı bir çözüm olur mu bilemem. Evliliklerde hayati tehdit dışında olan olumsuzluklar karşısında ilk başta çare aramak çözüm bulmak bana göre en doğrusu, özellikle sevgi problemi yaşanmayan evliliklerde. Eşler birbirlerini hemen yarı yolda bırakmamalı belki bir çözümü vardır diye.

Eşinizin durumunda siz de olabilirdiniz, bu bir çeşit rahatsızlık ve bu şekilde terk edilmek istemezdiniz. Eğer birşeyler çözülebilirse çok mutlu bir evlilik hayatınız olabilir. Madem konuşmak çare olmuyor o zaman bir uzmandan yardım almak ilk adım bence. Daha sonra duruma göre özellikle de uzman eşliğinde sağlıklı bir karar alırsınız.

Rabbim gönlünüze göre versin. Hakkınızda hayırlısını dilerim.

Aslinda isin ozu ve en aci yani su. Yataga girdigi yada girmek istedigi kisi karisi degil. Cinsellik kafasinda daha komplike.nasil anlatsam daha hayvansal durtulerde yasiyor.haliyle bu isi karisi ile onun varolldugu sekli ile sevismek istemiyor.karisini zaten arzulamiyor ve daha dogrusu arzulayamiyor. İsin ozu, daha farkli bir karakter ile birlikte oluyor.boylece eril hissediyor.dahada acardim ama ayip diye anlatamiyorum.bilmem anlasildi mi...

Böyle biri benim evde giydikleri mi görse ne yapardı düşünemiyorum.
Dizi çıkmış pijama, çamaşır suyu lekeli tişört kombinimle adamın aklını alırım.
Ben olsam inadına öyle giyinirdim çünkü bunun hastalığı var ne bileyim kilo alması var. Her zaman bakımlı ve güzel olamıyoruz ki insanız. Konu sahibi kendini bir ay salsa eşi daha yüzüne bakmaz sanırım. Ve maalesef arayışa girer diye düşünüyorum

Hah bana da öyle geliyor. İstediği kişi bambaşka birisi, Baharyeli değil maalesef. Ben olsam en çok buna alınırdım. Külotlu çorap giymeyince istenmiyor muyum yani? İstediği kalıba uyduramadığı anda resmen istenmeyen ilan ediyor adam.
Madem öyle bütün bunları gerçekten isteyen biriyle evlenecekti. Öyle evlilik öncesi kapalı kutu gibi davranıp, utanıp çekinip evlendikten sonra sürpriiiz diye açılmak yok işte.

Bence evlenmeden önce sinyaller vermiştir eşiniz
Ama çok aşık olarak evlendim dediniz belki de aşktan göremediniz..
Net duruşunuza devam edin.. belki sorun yaşadıkça terapiye gitmek zorunda olduğunu anlayacak. Çünkü Şuana kadar anormal olduğunu ve destek alması gerektiğine mecbur hissetmemiş eşiniz

Adam acayip derecede sapik ve bu evliligi illa devam ettirecegim diyorsaniz madem cok iyi paralar kazaniyor kendinize 1-2 ev filan aldirin işten cikin corabinizi filan giyin gezin butun gun evde.
Çok çok iyi kazanmıyor yanlıs ifade etmiş olabilirim belki ama iyi kazanıyor. İsteyip de almadıgım ya da kendim alamadıgım hiçbir şey olmadı sanırım öyle ifade edeyim TC şartlarında :) ama inanın para pul için de katlanılacak şey değil, cok yıpratıcı devamlı dikizlenmek.

17 sayfa hepsini okuyamadım illa yazmışsınızdır belki de. Eğer hastaysanız ağır grip gibi ya da adetliyseniz falan da bir çiçekli pijama çekip devrilmeniz yok mu kendi evinizde?

Evet dediğiniz gibi kostümümle hazır beklemem lazım ki bunu yapmaya da calıstım, belki zamanla alısırım dedim. Hem o mutlu olsun hem de ben dedim. Bu da cok saglıksız ama bu evlilik için ne yaptın diye soramaz en azından. Evlenmeden önce tabii ki konuştuğumuzda bahsetmişti. Ancak önceki mesajlarda da belirttim. Asssllaa bu derecesini bilmiyordum, sadece hoşuna gittiğini biliyordum bu tarz şeylerin. Hatta kendisi de bilmiyordu bence bu derece. Çünkü dozu gittikçe arttı, o da önüne geçemez artık diye düşünüyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…