KOCAMIN BENİ BIKTIRMASI/ GÜNCELLEME 15. SAYFADA

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Düşük bütçeli mr grey mi bu adam!
Çorap fetişistiyse de evlenmeden bunu söylemesi gerekirdi. Kimse böyle bir hayat yaşamak zorunda değil.
Bence net duruşa devam edin. Böyle olmaz. Ki bunu libidosu yüksek bir çift olarak söylüyorum. İlk senelerde bizim de sık olurdu ama yok kıyafet giy her seferinde hazırlan gel bilmem ne demeler bir kere canın istemedi diye krizler geçirmeler normal değil. Adam cidden sapık. Kimse çekemez bunu

Zaten soguttu beni, görev gibi oluyor ya her şeyimiz o yüzden onu öyle görürsem düşen libidom hepten ölür. O da kendime daha büyük eziyet

Ay hemen bakıyorum neymis tam olarak.
Cinsellikte narsisizm, kişinin cinsel ilişkiyi daha çok kendi haz ve ihtiyaçları üzerinden yaşaması, partnerinin duygularını ve ihtiyaçlarını ikinci plana atmasıdır. Yani partnerle karşılıklı paylaşım ve bağ kurmaktan çok, kendi benliğini, egosunu ve zevkini merkeze alması söz konusudur.

• Haz odaklılık → Partnerinin zevkini önemsemeden kendi tatminiyle ilgilenir.
  • Empati eksikliği → Karşı tarafın duygusal ya da fiziksel ihtiyaçlarını gözetmez.
  • Kontrol isteği → Seks sırasında dominant olma ya da partneri kendi isteklerine uydurma eğilimi yüksektir.
  • Onay arayışı → Kendi performansını kanıtlama, beğenilme ve hayranlık görme isteği olabilir.
  • Duygusal bağ zayıflığı → Seks, sevgi ya da yakınlıkla değil, daha çok ego tatmini ve bedensel zevk için yaşanır.

Zaten soguttu beni, görev gibi oluyor ya her şeyimiz o yüzden onu öyle görürsem düşen libidom hepten ölür. O da kendime daha büyük eziyet
Bacım sen de hiç oynamayı bilmiyorsun yav. Amaç onu rahatsız etmek, salonda boğazında hıp diye sıkılı kravatla bir hafta geçirseydi külotlu çorap diye diretmeyi keserdi belki.

Ayy madde madde bakınca uyumlu gibi İkna edip terapiye falan gönderebilirsem, net teşhis konsa keşke.

Yok bacımsu yazın tayt giymiyormuş, kışın üşürse diye izin vermiş.
Ha bu arada ortası açık çoraplar da var bu tür işler için. :)
kiz onların alası bende var bilmez miyim Kazara biri dolabımı açsa insan icine çıkamam
yine de tayt havasında bile ustune çorap istemesi güldürdü valla. O kadar kiyafet üst üste giy çıkar valla bende hal kalmaz. Zaten de tembel biriyim ı ıh yani.

Bacım sen de hiç oynamayı bilmiyorsun yav. Amaç onu rahatsız etmek, salonda boğazında hıp diye sıkılı kravatla bir hafta geçirseydi külotlu çorap diye diretmeyi keserdi belki.
Ahahaahahah düşününce eğlenceli aslında yaa.

Kusura bakmayın yargılamak için yazmıyorum. Ama yazdıklarınızı okudukça siz de bir garip geldiniz bana. Nasıl anlatabilirim bilmiyorum.
Konfor alanı demişsiniz mesela neyin konfor alanı anlamadım ben. Kocanız evde olmadığında daha rahat olduğunuzdan, gelmesini istemeyecek dereceye geldiğinizden bahsediyorsunuz? Sırf tayt tişört giydiniz diye -ki alt metni onun istediğinin olmaması- sinir krizi geçiren cinsel saplantıları olan bir adam var karşınızda. Manipüle eder, işi bırak der sizi sex kölesi olarak görür. Ama sanki çok normal basit sorunlardan bahsediyorsunuz. Sizde de zamanla alışkanlık mı oldu normal mi gelmeye başladı anlamadım ben. Çocuğunuz yok, maddi özgürlüğünüz var. En azından gözdağı bile veremiyorsunuz. Başka konularda çok iyi olduğunu yazmışsınız mesela olması gereken şeyler onlar. Bunları bile lütuf gibi hissetmenizi sağlamış.

Ayy madde madde bakınca uyumlu gibi İkna edip terapiye falan gönderebilirsem, net teşhis konsa keşke.
Terapi falan bilmiyorum işe yarar mı ama çok sıkıntı bir durum bu. Dışarıda külotlu çorap giyenlere vs de bakıp arzu ediyor mu acaba? Ben böyle bile düşünürdüm. Olay sıkıntı ya

İlkokula giderken kışın annem çorap yerine kalın tayt giydirirdi ama 1 metre kar olunca. Ama o da bir çirkin olurdu ki sorma. O geldi aklıma ya.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…