- Konu Sahibi baharyelii
-
Bazı adamların çorapları yırtma fantezisi var bacımsu. Ama artık Şok'ta bile çoraplar dünya para olmuş artık yırtamazlar.Ayıptır sorması seks esnasında çıkarıyor musunuz, sıyırıyor musunuz nasil oluyor
Çoraba bağlı, bir çeşit değil ki bendekilerAyıptır sorması seks esnasında çıkarıyor musunuz, sıyırıyor musunuz nasil oluyor
Altta tayt varmış yav onu nasil yırtacakBazı adamların çorapları yırtma fantezisi var bacımsu. Ama artık Şok'ta bile çoraplar dünya para olmuş artık yırtamazlar.
Zaten soguttu beni, görev gibi oluyor ya her şeyimiz o yüzden onu öyle görürsem düşen libidom hepten ölür. O da kendime daha büyük eziyetAllah aşkına siz de ona bir kural koysaydınız, adam eşofmanla şortla mis gibi takılıyor yaz kış. Sen de evde kravatlı takım elbise giyeceksin, giymezsen libidom düşüyor diyemediniz mi?
Allah aşkına Bahar ya, adam evde futbolcu gibi takılırken siz külotlu çorapla gezerken hiç mi düşünüp isyan etmediniz? Sizde de var bir sorun ha.
Yok bacımsu yazın tayt giymiyormuş, kışın üşürse diye izin vermiş.Altta tayt varmış yav onu nasil yırtacak
Yok canım tayt üstüne mesela bileğe kadar çorap demek istedim. Tayt üstü derken.Altta tayt varmış yav onu nasil yırtacak
Cinsellikte narsisizm, kişinin cinsel ilişkiyi daha çok kendi haz ve ihtiyaçları üzerinden yaşaması, partnerinin duygularını ve ihtiyaçlarını ikinci plana atmasıdır. Yani partnerle karşılıklı paylaşım ve bağ kurmaktan çok, kendi benliğini, egosunu ve zevkini merkeze alması söz konusudur.Ay hemen bakıyorum neymis tam olarak.
O çoraplardan kaç tane eskittim :)Yok bacımsu yazın tayt giymiyormuş, kışın üşürse diye izin vermiş.
Ha bu arada ortası açık çoraplar da var bu tür işler için. :)
Bacım sen de hiç oynamayı bilmiyorsun yav.Zaten soguttu beni, görev gibi oluyor ya her şeyimiz o yüzden onu öyle görürsem düşen libidom hepten ölür. O da kendime daha büyük eziyet
Ayy madde madde bakınca uyumlu gibiCinsellikte narsisizm, kişinin cinsel ilişkiyi daha çok kendi haz ve ihtiyaçları üzerinden yaşaması, partnerinin duygularını ve ihtiyaçlarını ikinci plana atmasıdır. Yani partnerle karşılıklı paylaşım ve bağ kurmaktan çok, kendi benliğini, egosunu ve zevkini merkeze alması söz konusudur.
- Haz odaklılık → Partnerinin zevkini önemsemeden kendi tatminiyle ilgilenir.
- Empati eksikliği → Karşı tarafın duygusal ya da fiziksel ihtiyaçlarını gözetmez.
- Kontrol isteği → Seks sırasında dominant olma ya da partneri kendi isteklerine uydurma eğilimi yüksektir.
- Onay arayışı → Kendi performansını kanıtlama, beğenilme ve hayranlık görme isteği olabilir.
- Duygusal bağ zayıflığı → Seks, sevgi ya da yakınlıkla değil, daha çok ego tatmini ve bedensel zevk için yaşanır.
kiz onların alası bende var bilmez miyimYok bacımsu yazın tayt giymiyormuş, kışın üşürse diye izin vermiş.
Ha bu arada ortası açık çoraplar da var bu tür işler için. :)
Ahahaahahah düşününce eğlenceli aslında yaa.Bacım sen de hiç oynamayı bilmiyorsun yav.Amaç onu rahatsız etmek, salonda boğazında hıp diye sıkılı kravatla bir hafta geçirseydi külotlu çorap diye diretmeyi keserdi belki.
Bu nerdeyse her erkekde var yırtma fantazisi çok çorapla ilgisi yok herşeyi yırtmaBazı adamların çorapları yırtma fantezisi var bacımsu. Ama artık Şok'ta bile çoraplar dünya para olmuş artık yırtamazlar.
Terapi falan bilmiyorum işe yarar mı ama çok sıkıntı bir durum bu. Dışarıda külotlu çorap giyenlere vs de bakıp arzu ediyor mu acaba? Ben böyle bile düşünürdüm. Olay sıkıntı yaAyy madde madde bakınca uyumlu gibiİkna edip terapiye falan gönderebilirsem, net teşhis konsa keşke.
Adam sevişirken bile çorap çıkarttırmıyor öyle bir çorap fetişi. Ben çorap adamıyım sen giyersin giymezsin beni bal gibi ilgilendirir diyor adeta.Çoraba bağlı, bir çeşit değil ki bendekilersıyrılması gerekiyorsa sıyırıyoruz, asla cıkartamam:/
İlkokula giderken kışın annem çorap yerine kalın tayt giydirirdi ama 1 metre kar olunca. Ama o da bir çirkin olurdu ki sorma.kiz onların alası bende var bilmez miyimKazara biri dolabımı açsa insan icine çıkamam
yine de tayt havasında bile ustune çorap istemesi güldürdü valla. O kadar kiyafet üst üste giy çıkar valla bende hal kalmaz. Zaten de tembel biriyim ı ıh yani.
Sen de bir süre libido düşüklüğüne katlanacaktın, hiçbir devrim acısız olmaz bacım.Ahahaahahah düşününce eğlenceli aslında yaa.
Ayağa meraklı olanlarda özellikle varmış Bibi, bir platformda kudurmuş erkeklerin yazdıklarını okumuştum da... Yani ince çorap giymiş ayağa neler yazmışlar.Bu nerdeyse her erkekde var yırtma fantazisi çok çorapla ilgisi yok herşeyi yırtmabeni neden konuşturuyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?