KOCAMIN BENİ BIKTIRMASI/ GÜNCELLEME 15. SAYFADA

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yani evlenmeden önce tabii ki konuştuğumuz şeyler vardı. Birçok yorum yapıldı, hepsini okumanız mümkün olmayabilir ama dediğim gibi ben hosuna gittiğini, zaman zaman bunu talep edebileceğini biliyordum ama ASLAA bu derecede olduğunu bilmiyordum. Kendisi de farkında değildi bence, baktı ki artık evde bir kadın var bunun farkında varıp bunu devamlı talep etmeyi kendine hak gördü.

Yorumlar etkili oldu tabii, olayın sacmalıgını ve aslında iğrençliğini daha iyi anlıyorum.

17 sayfa hepsini okuyamadım illa yazmışsınızdır belki de. Eğer hastaysanız ağır grip gibi ya da adetliyseniz falan da bir çiçekli pijama çekip devrilmeniz yok mu kendi evinizde?
Evet sormusları bunu da :) Regl ya da grip oldugumda pek sorun yasamadık ya. Hatta gripsem falan bebek gibi ilgilenir. İşten izin alıp öglen bana yemek getirir, gerekirse izin alır falan. Cinsellik dısında zaten cok iyidir bana karsı, bir dediğimi ikiletmez ki. Garip ama böyle.

Evet ona göre benim libidom düşük (böyle adama libido mu dayanır), sorun bende, isteksizim...
Evlenmeden önce bu tarz şeylerin hosuna gideceğini anlamıstım ama bu noktada olduğunu tabii ki göremedim. Ayrıca evet cok aşık olarak evlendim O yüzden daha üzücü benim için. Eşimi beş dk görmek icin dünyaları verirdim sevgiliyken, şimdi eve gidesim yok.

Oha şok oldum koca adam sırf evinde tayt tisört giyiyorsun diye kavga çıkarmış e peki o sırada kendisi ne giyiyordu?

Yuhh manyağa ve tepkilere gel
Eşiniz asla normal değil. Cinsellik konusunda takıntılı, fetiş ve bence bir psikolojik vaka. Bu kadar fazla tepki hiç normal değil. Aklıma direk belgesellerdeki sapkın ve sapık tipler geldi. Siz neden bu zamana kadar kendinizi kısıtladınız onu da anlamadım.

Oha şok oldum koca adam sırf evinde tayt tisört giyiyorsun diye kavga çıkarmış e peki o sırada kendisi ne giyiyordu?
Şort üstüne de forma Ben de söyledim sen de bir kendine bak, sen ne giymişsin ki benden ne istiyorsun diye, onun üzerine zaten tartısma cıktı cok kırıcı şeyler söyledik. Onları yazıp konuyu saptırmak istemiyorum Olay şu aslında bir kıyafet için beni ne kadar kırdığı, bunu anlatsam yeterli.

İşte yüzeysel bahsetmiş belki de korkutmamak için. Her akşam külotlu çorap giyeceksin, tayt giyersen sorun olur dememiş neticesinde.
İki kişinin de rızasının olması gerekir fantezi yapılacaksa da. Dozu artırmayı sadece kendisi istiyor diye sürekli hale getiremez. Ayrıca istekleri bununla da bitmiyor, size yapışık yaşamak istiyor. Yani gidip içeride tek başına Netflix'ten dizi izleyemeyecek misiniz? Yani hepimiz kadınız, bakım yaparken bir şeyler izlemeye bayılırım ben. Bir yandan oje süreceksin mesela, yüzünde de bakım maskesi ekranda da güzel bir dizi/film olacak. İnsan kendi başına da vakit geçirebilmeli. Bunları yapamıyorsam devam edemem ki ben. Kusura bakma ama bir tek tuvalette yalnız kalırsın bu senaryoda, aşırı boğucu, ben çekemezdim.

Evet dediğim gibi bende de suç var zaten. Manipüle etti, normali buymuş gibi konuştu hep. Karı kocayız yaa tabii yapacaksın, yapman lazım gibi... Patladım artık ben de. İstemediğiniz şeyleri giyip, istemediğiniz bi ilişkiye ''ikna edilmek'' cok iğrenç bi his. Kimse dayanamaz. Bitti yani.

Belki de yüzeysel bahsetti, belki de dediğim gibi gittikçe hak gördü kendinde bilemiyorum ki. Yani %100 hayatımız böyle geçmiyor tabii ki bu olamaz da cok büyük kısmı böyle zamanımızın. Yoksa elbette yatagımda uyuduğumda kavga cıkmayan günler oldu. Genel olarak bahsediyorum. Zaten problem cıkarmasa bile ben hep aman kızar mı, aman küser mi diyerek o anları da kendime zehir ettim. Suçlusu yine o tabii.

Öf düşünsene duştan çıkıyorum rahat rahat giyinmişim evimde keyif yapıcam kocamın surati beni görünce şu
Allah büyük sözüme tövbe o surata uçan tekme atarım
Ahahahah güldürdün ama benim de içimden geçen aslında o ya maalesef. Cok zor tutuyorum kendimi. Hayır bi de dün ekstra bi gündü. İşten cık AVM git zaten coook yorucu, eve git duş al, sonuç; kocanın muşmula suratı.

Aynen. Hatta bir belgeselde vardi. Sapik adam kadini hapsetmis falan. O geldi aklima.

Sinir krizi gecirmesi falan hic normal degil, cocugunuz olurda muhtemelen sizi aldatacak, sucu size atacak.

Aslında sizi kıyafet için kırmamış. İstediği olmadığı için hırçınlaşmış. Hani bağımlılar istediği olmayınca ya da elinden alınınca tepki verir ya öyle bir durum olmuş.

Dün spordan geldim yeni bir etek aldım şortu onu giymiştim kendiside pes yapıyor şöyle yandan göz ucuyla bakti gördüm asla hoşlanmiyor ama birşeyde diyemez
Tenisemi basladın dedi dedim yoo tenis eteği giymissin dedi ha çok mu beğendin yarın sana da alırım üzülme birlikte giyeriz hem kısacık şort sen çok seversin giymeyi dedim bende
Demem o ki bunlara yüz verirsen astarını isterler yapma alttan alma he deme hiç birşeye ha bana kalsa boşa zaten bu adami

Aslında sizi kıyafet için kırmamış. İstediği olmadığı için hırçınlaşmış. Hani bağımlılar istediği olmayınca ya da elinden alınınca tepki verir ya öyle bir durum olmuş.
Çorap bağımlısı olduğu kesin :) Ağlanacak halime gülüyorum ama evet yoksunluğa girmiş bağımlılar düşer ya sosyal medyaya falan, öyleli bi delirmeydi.

İşte bir insan evinde de rahat edemeyecekse nerede edecek? Sizin mesai hiç bitmiyor ki maşallah, gündüz iş akşam kocanızın oyunları.
Kocanız keyif alıyor, kendisi için hiçbir kural yok çünkü. Şu sıcakta şortla güzel güzel oturuyor, siz de külotlu çorapla terlemişsiniz pişik olmuşsunuz umurunda mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…