KOCAMIN BENİ BIKTIRMASI/ GÜNCELLEME 15. SAYFADA

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba, dediğim gibi ben zaten hatamı kabul ediyorum. Eşim baştan beri manipüle etti beni. Karı kocayız aramızda böyle şeylerin reddi olmaz vs. Aslında bakarsanız son birkaç aya kadar durumun bu kadar kötü olduğunu fark etmedim. Evet istemediğim bi şey vardı ama bu derece iğrenç bi şey yaşadıgımı yeni yeni anlıyorum diyebilirim.

Basit olmadıgının farkındayım, burada esprili yanıtlar veriyorum diye gerçek hayatta böyle hissettiğim anlamına gelmiyor ki Lütuf gibi bahsetmedim, eşimin sadece cinsellik konusunda bu derecede olduğunu belirtmek icin yazdım onu tanıtmak için.

Cok kisi yazdı bunu, son çare deneyebilirim belki
Ben takılıyorum aslında Bahar, biraz kafan dağılsın diye moral vermek amaçlı. Ama üzgünüm bu aşamaya gelene değin yapılması gerekenlerdi onlar.
Senin kocan şu aşamada kendi yine hiçbir şey yapmadan senden full servis beklemeye devam eder.

Herkesin karakteri farklıdır tabii. Sadece kocam da olsa isteklerinin sınırı olduğunu, benim de yapmak isteyip istemediklerim olduğunu bilmeli. Kendine saygısı olan her kadın bunu karşıya hissettirmeli. Şu saatten sonra dik durup eğitir misiniz? Konfor alanında kalıp isteklere boyun mu eğersiniz, ayrılır mısınız sizin bileceğiniz iş tabii.

Bu arada kendisi bana birkaç kez sen de bir şeyler isteyebilirsin, giymemi vs istediğin varsa açıkca söyle gibi bi şeyler demişti :) O kadar dinlemedim kiiii..

Karşı değil ama uygulamaya gelince ne yapar bilmiyorum.

Bu arada kendisi bana birkaç kez sen de bir şeyler isteyebilirsin, giymemi vs istediğin varsa açıkca söyle gibi bi şeyler demişti :) O kadar dinlemedim kiiii..

Karşı değil ama uygulamaya gelince ne yapar bilmiyorum.
Bahar az biraz konuyu saptırıyorsun sanki. Akşamki kavgada adamın şortuna laf etmişsin adam daha da kızmış. Sence adam "ok" mi duruma? Değil işte, ne diye çeviriyorsun?

Kanka o da biraz fazla değil mi?
Canım güldük ettik kızın canı sıkkın diye ama 2 senedir cinsel şiddete maruz kaliyor aslinda. Bunu kabul etmek, dillendirmek zor ama durum bu aslinda. Benim için o işin karşılığı anca budur. Bakma burada yazmiyor detaylı ama bazı iliskilerde hazir olmayabilir, yeterince ıslanmayabilir, canı hiç istemedigi halde rol yapıyor olabilir, rüyasına giriyor olabilir, ic huzuru gitmiştir de zaten. Çok basit darlanma, bikma diyip geçtiğimiz şeylerin arka planında kullanılmayan kelimeler var maalesef. Velhasıl önce bi temiz sopa sonra strapon iyidir

Madem devrim mevrim yapıyoruz ne demeye kravat takim elbiseyle yapıyoruz ki? Bu kizcagizin bi strapon fantezisi olamaz mi mesela simdi sıra bende diyip ahsbb
Zamanında demişliğim vae kabul edilmemişti bende olsam konu sahibinden böyle uç birşey isterdim ha kabul edip adam memnun bile olursa onada birsey diyemem

Ben de takılıyordum Kerkenes, yoksa inatlaşmayla falan çözülecek iş değil. Durum daha ileri seviyede. Bana kalırsa kestirip atmalık.

Bahar az biraz konuyu saptırıyorsun sanki. Akşamki kavgada adamın şortuna laf etmişsin adam daha da kızmış. Sence adam "ok" mi duruma? Değil işte, ne diye çeviriyorsun?
Çevirecek olsam bu kadar acık acık yazmam ya, niye cevireyim ki :/ Dün tartısma anında dedim, o an da sacma sana konusup kırdı beni. Normalde diyordu.

Çevirecek olsam bu kadar acık acık yazmam ya, niye cevireyim ki :/ Dün tartısma anında dedim, o an da sacma sana konusup kırdı beni. Normalde diyordu.
Benim koca 48 yaşın da hala her gece devam yani ama nefes alayım yeter ona yani böyle gripli sümüklü hallerime bile yükselir ama karıkoca libidoluyuz o yüzden sıkıntı yok da hergün hergün çorap giy deseydi o çorapla boğazını sıkardım senin eşinin başka bir sıkıntısı var en kısa zaman da bir uzmana ya da avukata böyle hayat mı geçer ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…