- 24 Eylül 2021
- 525
- 483
- 53
- Konu Sahibi baharyelii
-
Merhaba, dediğim gibi ben zaten hatamı kabul ediyorum. Eşim baştan beri manipüle etti beni. Karı kocayız aramızda böyle şeylerin reddi olmaz vs. Aslında bakarsanız son birkaç aya kadar durumun bu kadar kötü olduğunu fark etmedim. Evet istemediğim bi şey vardı ama bu derece iğrenç bi şey yaşadıgımı yeni yeni anlıyorum diyebilirim.Kusura bakmayın yargılamak için yazmıyorum. Ama yazdıklarınızı okudukça siz de bir garip geldiniz bana. Nasıl anlatabilirim bilmiyorum.
Konfor alanı demişsiniz mesela neyin konfor alanı anlamadım ben. Kocanız evde olmadığında daha rahat olduğunuzdan, gelmesini istemeyecek dereceye geldiğinizden bahsediyorsunuz? Sırf tayt tişört giydiniz diye -ki alt metni onun istediğinin olmaması- sinir krizi geçiren cinsel saplantıları olan bir adam var karşınızda. Manipüle eder, işi bırak der sizi sex kölesi olarak görür. Ama sanki çok normal basit sorunlardan bahsediyorsunuz. Sizde de zamanla alışkanlık mı oldu normal mi gelmeye başladı anlamadım ben. Çocuğunuz yok, maddi özgürlüğünüz var. En azından gözdağı bile veremiyorsunuz. Başka konularda çok iyi olduğunu yazmışsınız mesela olması gereken şeyler onlar. Bunları bile lütuf gibi hissetmenizi sağlamış.
BiliyomAyağa meraklı olanlarda özellikle varmış Bibi, bir platformda kudurmuş erkeklerin yazdıklarını okumuştum da... Yani ince çorap giymiş ayağa neler yazmışlar.
Cok kisi yazdı bunu, son çare deneyebilirim belkiSen de bir süre libido düşüklüğüne katlanacaktın, hiçbir devrim acısız olmaz bacım.
Madem devrim mevrim yapıyoruz ne demeye kravat takim elbiseyle yapıyoruz ki? Bu kizcagizin bi strapon fantezisi olamaz mi meselaSen de bir süre libido düşüklüğüne katlanacaktın, hiçbir devrim acısız olmaz bacım.
Ben takılıyorum aslında Bahar, biraz kafan dağılsın diye moral vermek amaçlı. Ama üzgünüm bu aşamaya gelene değin yapılması gerekenlerdi onlar.Cok kisi yazdı bunu, son çare deneyebilirim belki
Herkesin karakteri farklıdır tabii. Sadece kocam da olsa isteklerinin sınırı olduğunu, benim de yapmak isteyip istemediklerim olduğunu bilmeli. Kendine saygısı olan her kadın bunu karşıya hissettirmeli. Şu saatten sonra dik durup eğitir misiniz? Konfor alanında kalıp isteklere boyun mu eğersiniz, ayrılır mısınız sizin bileceğiniz iş tabii.Merhaba, dediğim gibi ben zaten hatamı kabul ediyorum. Eşim baştan beri manipüle etti beni. Karı kocayız aramızda böyle şeylerin reddi olmaz vs. Aslında bakarsanız son birkaç aya kadar durumun bu kadar kötü olduğunu fark etmedim. Evet istemediğim bi şey vardı ama bu derece iğrenç bi şey yaşadıgımı yeni yeni anlıyorum diyebilirim.
Basit olmadıgının farkındayım, burada esprili yanıtlar veriyorum diye gerçek hayatta böyle hissettiğim anlamına gelmiyor kiLütuf gibi bahsetmedim, eşimin sadece cinsellik konusunda bu derecede olduğunu belirtmek icin yazdım onu tanıtmak için.
Madem devrim mevsim yapıyoruz ne demeye kravat takim elbiseyle yapıyoruz ki? Bu kizcagizin bi strapon fantezisi olamaz mi meselasimdi sıra bende diyip ahsbb
Bu arada kendisi bana birkaç kez sen de bir şeyler isteyebilirsin, giymemi vs istediğin varsa açıkca söyle gibi bi şeyler demişti :) O kadar dinlemedim kiiii..Ben takılıyorum aslında Bahar, biraz kafan dağılsın diye moral vermek amaçlı. Ama üzgünüm bu aşamaya gelene değin yapılması gerekenlerdi onlar.
Senin kocan şu aşamada kendi yine hiçbir şey yapmadan senden full servis beklemeye devam eder.
Ağzımda ki çayı püskürttüm ya ölcemmmmmBacım sen de hiç oynamayı bilmiyorsun yav.Amaç onu rahatsız etmek, salonda boğazında hıp diye sıkılı kravatla bir hafta geçirseydi külotlu çorap diye diretmeyi keserdi belki.
Bahar az biraz konuyu saptırıyorsun sanki. Akşamki kavgada adamın şortuna laf etmişsin adam daha da kızmış. Sence adam "ok" mi duruma? Değil işte, ne diye çeviriyorsun?Bu arada kendisi bana birkaç kez sen de bir şeyler isteyebilirsin, giymemi vs istediğin varsa açıkca söyle gibi bi şeyler demişti :) O kadar dinlemedim kiiii..
Karşı değil ama uygulamaya gelince ne yapar bilmiyorum.
Canım güldük ettik kızın canı sıkkın diye ama 2 senedir cinsel şiddete maruz kaliyor aslinda. Bunu kabul etmek, dillendirmek zor ama durum bu aslinda. Benim için o işin karşılığı anca budur. Bakma burada yazmiyor detaylı ama bazı iliskilerde hazir olmayabilir, yeterince ıslanmayabilir, canı hiç istemedigi halde rol yapıyor olabilir, rüyasına giriyor olabilir, ic huzuru gitmiştir de zaten. Çok basit darlanma, bikma diyip geçtiğimiz şeylerin arka planında kullanılmayan kelimeler var maalesef. Velhasıl önce bi temiz sopa sonra strapon iyidir
Kanka o da biraz fazla değil mi?
Zamanında demişliğim vae kabul edilmemiştiMadem devrim mevrim yapıyoruz ne demeye kravat takim elbiseyle yapıyoruz ki? Bu kizcagizin bi strapon fantezisi olamaz mi meselasimdi sıra bende diyip ahsbb
Ben de takılıyordum Kerkenes, yoksa inatlaşmayla falan çözülecek iş değil. Durum daha ileri seviyede. Bana kalırsa kestirip atmalık.Canım güldük ettik kızın canı sıkkın diye ama 2 senedir cinsel şiddete maruz kaliyor aslinda. Bunu kabul etmek, dillendirmek zor ama durum bu aslinda. Benim için o işin karşılığı anca budur. Bakma burada yazmiyor detaylı ama bazı iliskilerde hazir olmayabilir, yeterince ıslanmayabilir, canı hiç istemedigi halde rol yapıyor olabilir, rüyasına giriyor olabilir, ic huzuru gitmiştir de zaten. Çok basit darlanma, bikma diyip geçtiğimiz şeylerin arka planında kullanılmayan kelimeler var maalesef. Velhasıl önce bi temiz sopa sonra strapon iyidir
Bir çok yazdığı adamın dediği şeyler direk zaten boşanma sebebi o kesinBen de takılıyordum Kerkenes, yoksa inatlaşmayla falan çözülecek iş değil. Durum daha ileri seviyede. Bana kalırsa kestirip atmalık.
Korkunç geldi banaBir çok yazdığı adamın dediği şeyler direk zaten boşanma sebebi o kesin
Çevirecek olsam bu kadar acık acık yazmam ya, niye cevireyim ki :/ Dün tartısma anında dedim, o an da sacma sana konusup kırdı beni. Normalde diyordu.Bahar az biraz konuyu saptırıyorsun sanki. Akşamki kavgada adamın şortuna laf etmişsin adam daha da kızmış. Sence adam "ok" mi duruma? Değil işte, ne diye çeviriyorsun?
Ay ne kiriliyorsun bu adamaÇevirecek olsam bu kadar acık acık yazmam ya, niye cevireyim ki :/ Dün tartısma anında dedim, o an da sacma sana konusup kırdı beni. Normalde diyordu.
Canım güldük ettik kızın canı sıkkın diye ama 2 senedir cinsel şiddete maruz kaliyor aslinda. Bunu kabul etmek, dillendirmek zor ama durum bu aslinda. Benim için o işin karşılığı anca budur. Bakma burada yazmiyor detaylı ama bazı iliskilerde hazir olmayabilir, yeterince ıslanmayabilir, canı hiç istemedigi halde rol yapıyor olabilir, rüyasına giriyor olabilir, ic huzuru gitmiştir de zaten. Çok basit darlanma, bikma diyip geçtiğimiz şeylerin arka planında kullanılmayan kelimeler var maalesef. Velhasıl önce bi temiz sopa sonra strapon iyidir
Evett yetti artık ♥Ay ne kiriliyorsun bu adamahic canini sikma.bundan sonra no manipulasyon:) ipleri eline al....
Benim koca 48 yaşın da hala her gece devam yani ama nefes alayım yeter ona yani böyle gripli sümüklü hallerime bile yükselir ama karıkoca libidoluyuz o yüzden sıkıntı yok da hergün hergün çorap giy deseydi o çorapla boğazını sıkardım senin eşinin başka bir sıkıntısı var en kısa zaman da bir uzmana ya da avukata böyle hayat mı geçer ?Çevirecek olsam bu kadar acık acık yazmam ya, niye cevireyim ki :/ Dün tartısma anında dedim, o an da sacma sana konusup kırdı beni. Normalde diyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?