- 24 Eylül 2021
- 525
- 484
- 53
- Konu Sahibi baharyelii
-
Seni forumdan biliyorum zateeen cok hoşsun. Eşinle ilişkin de cok tatlı. Mutluluklar dilerim, haklısın bastan yüz verdim. Çok tecrübesizdimDün spordan geldim yeni bir etek aldım şortu onu giymiştim kendiside pes yapıyor şöyle yandan göz ucuyla bakti gördüm asla hoşlanmiyor ama birşeyde diyemez
Tenisemi basladın dedidedim yoo tenis eteği giymissin dedi ha çok mu beğendin yarın sana da alırım üzülme birlikte giyeriz hem kısacık şort sen çok seversin giymeyi dedim bende
Demem o ki bunlara yüz verirsen astarını isterler yapma alttan alma he deme hiç birşeye ha bana kalsa boşa zaten bu adami
Mesela evde çocuk olduğunda ya da hamilelik zamanlarında ne düşünüyor ? Allah herkese güzel sağlıklı bir hamilelik nasip etsin ama ben aylardır riskli gebelikten dolayı yatıyorum. Düşündüm böyle olsa ne yapardı eşiniz diyeÇorap bağımlısı olduğu kesin :) Ağlanacak halime gülüyorum ama evet yoksunluğa girmiş bağımlılar düşer ya sosyal medyaya falan, öyleli bi delirmeydi.
Evet hiç bitmeyen mesai cok dogru. Bir de işten cıkabilirsin o zaman diyor şikayet edinceİşte bir insan evinde de rahat edemeyecekse nerede edecek? Sizin mesai hiç bitmiyor ki maşallah, gündüz iş akşam kocanızın oyunları.
Kocanız keyif alıyor, kendisi için hiçbir kural yok çünkü. Şu sıcakta şortla güzel güzel oturuyor, siz de külotlu çorapla terlemişsiniz pişik olmuşsunuz umurunda mı?
İkimiz de su an ve uzun bir zaman cocuk sahibi olmak istemediğimiz için bunları pek konuşmadık ama o zaman durur herhalde ya, durmalı yani :) Bilemiyorum.Mesela evde çocuk olduğunda ya da hamilelik zamanlarında ne düşünüyor ? Allah herkese güzel sağlıklı bir hamilelik nasip etsin ama ben aylardır riskli gebelikten dolayı yatıyorum. Düşündüm böyle olsa ne yapardı eşiniz diye
Güncellemeyi de okudum şimdi senin kocan net cinsel narsist!İlk sayfalarda sanırım olayı tam derin anlatmadıgım için öyle yorumlar geldi ama sayfalar geçtikce kimse özenmedi
Ay hemen bakıyorum neymis tam olarak.Güncellemeyi de okudum şimdi senin kocan net cinsel narsist!
İlişkimi birazda ben boyle yaptım yoksa emin ol seninkinden beter olurdu bazı yazdığın şeyler çok tanıdik geldi çünkü bana ama ben baskın alttan alan bir insan hiç olmadım ağzımızın tadi bozulucak arada arkadaşSeni forumdan biliyorum zateeen cok hoşsun. Eşinle ilişkin de cok tatlı. Mutluluklar dilerim, haklısın bastan yüz verdim. Çok tecrübesizdim
Ooo sakın ha, işten çıkarsanız ipleri iyice kendi eline alır.Evet hiç bitmeyen mesai cok dogru. Bir de işten cıkabilirsin o zaman diyor şikayet edinceSorun calısmam sanki, manipülasyon kralı kendisi.
Evimde rahat edemedikce psikolojim bozuldu. Eşim cumartesi calısıyor. Aksam o gelene kadarki vaktim o kadar güzel ki. Oh mis diyorum. Bunu fark ettikce uzaklasıyorum ondan. Onsuz daha iyi olabilirim diye düşünüyorum.
Çocuk istemiyecek hiç bak buraya yazıyorum :)İkimiz de su an ve uzun bir zaman cocuk sahibi olmak istemediğimiz için bunları pek konuşmadık ama o zaman durur herhalde ya, durmalı yani :) Bilemiyorum.
Ay afedersiniz bir şey yazcam ama sizi incitmekten çekindim. Desenize beni mutsuz eden iş yerim değil sensin işi değil ama seni bırakacağım diye. Çok çok özür dilerim adam size işi birak o zaman diyorda kaç kişi kendisini bu zihniyetle kabul edecekmiş. Eskort tutsa kadın bu çorap olayına ekstra para ister belki. Neyine güveniyor eşiniz tam olarak? Umarım demek istediğimi kırmadan anlatmisimdir.Evet hiç bitmeyen mesai cok dogru. Bir de işten cıkabilirsin o zaman diyor şikayet edinceSorun calısmam sanki, manipülasyon kralı kendisi.
Evimde rahat edemedikce psikolojim bozuldu. Eşim cumartesi calısıyor. Aksam o gelene kadarki vaktim o kadar güzel ki. Oh mis diyorum. Bunu fark ettikce uzaklasıyorum ondan. Onsuz daha iyi olabilirim diye düşünüyorum.
Artık sevmiyor muyum bunu ben de düşünüyorum aslında. Yani onsuz zorlanırım ama bu sevgi mi bağımlık mı bilemedim. Bende de biraz bağımlılık durumu var ne yazık ki, konfor alanımdan cıkmam cok cok zor. Bu durumu da eşim iyi biliyor. Cok zekidir zaten, ondan ayrılmamın kolay olmayacagını iyi biliyor.Ooo sakın ha, işten çıkarsanız ipleri iyice kendi eline alır.
Bütün esprileri şakaları bir yana bırakırsak, yokluğundan keyif aldığınız birini sevmeniz pek mümkün değil Bahar. Eskiden seviyormuşsunuz ama artık durum değişmiş. Ve bu duruma gelinmesinin tek suçlusu eşiniz. Ben sizde hata göremedim. Olay seks, fantezi vs de değil aslında. Bunun varyasyonları okuduk bu forumda. Bir adam da aşırı yemek düşkünüydü. 4-5 çeşit koca tencerelerle yemek istiyordu her akşam mesela. Ertesi güne kalmayacak şekilde yiyormuş mesela. Yemek yapmayınca aynı eşiniz gibi kavga çıkarıyormuş.
İkisi arasında hiçbir fark yok, iki adam da eşine kölesi gibi davranıyor.
Boşanmalısın onsuz mutluysan huzurluysan ne anlamı var ki evli kalmanın işin gücün var çocukta yok kedinde varAksam o gelene kadarki vaktim o kadar güzel ki. Oh mis diyorum. Bunu fark ettikce uzaklasıyorum ondan. Onsuz daha iyi olabilirim diye düşünüyorum.
Ay olabilir, aslında ufak ufak sinyal de veriyor arada. Birkaç yıl sonra bakarız yaa falan diyor.Çocuk istemiyecek hiç bak buraya yazıyorum :)
Eh bildiği için dozu artırmış zaten, nasılsa gidemez diye vites artırmış ha bire. Buradan sonrası artık kendinizi ne kadar sevdiğinizle alakalı, eşinizle değil.Artık sevmiyor muyum bunu ben de düşünüyorum aslında. Yani onsuz zorlanırım ama bu sevgi mi bağımlık mı bilemedim. Bende de biraz bağımlılık durumu var ne yazık ki, konfor alanımdan cıkmam cok cok zor. Bu durumu da eşim iyi biliyor. Cok zekidir zaten, ondan ayrılmamın kolay olmayacagını iyi biliyor.
Ben de kendimde hiç hata görmüyorum, bunu kendimi övmek icin söylemiyorum. Ona hiçbir yanlıs yapmadım ben. İşim-evim-kocam hayatım bundan ibaretti ama yetmedi işte. Hatta onun bekletinlerini bir noktaya kadar da karşıladım (asla tatmin olmadı). Yaptım da yaptım yani.
İşten cıkmayı asla düşünmüyorum, çıkarsam zaten yorgun da değilsin deyip daha cok üstüme gelir.
Genelde evde kk da takılırken kocamın maruz kaldığı görüntü ektedirSu an yaşadığım yerde yağmur sel kıyamet hava baya soğudu, ben tabii kışlıkları kaldırmıştım ağustos ortasi diye. Elime ne geçtiyse giyeyim bari dedim, altımda temizlik yaparken giydiğim eşofman altı, uzun çorap giydim onu da eşofmanın ustune geçirdim soğuk girmesin diyeÜstümde eşimin poları haliyle kışlıklarım baza altında çünkü. Su an esin beni görse tövbe eder ayaklarına kapanır. Ha gerçi sen ayaklarına kapanmasına ne derece sevinirsin bilemem
Ahahahahaha ayaklarıma kesiiin kapanır bu aradaSu an yaşadığım yerde yağmur sel kıyamet hava baya soğudu, ben tabii kışlıkları kaldırmıştım ağustos ortasi diye. Elime ne geçtiyse giyeyim bari dedim, altımda temizlik yaparken giydiğim eşofman altı, uzun çorap giydim onu da eşofmanın ustune geçirdim soğuk girmesin diyeÜstümde eşimin poları haliyle kışlıklarım baza altında çünkü. Su an esin beni görse tövbe eder ayaklarına kapanır. Ha gerçi sen ayaklarına kapanmasına ne derece sevinirsin bilemem
Tamamen yanlis bir tarz. Asla onaylamıyorum. O paçalardan yel giriyor. Uzun çorap giyip eşofmanı icine sokmak sart.Genelde evde kk da takılırken kocamın maruz kaldığı görüntü ektedir
Ayıptır sorması seks esnasında çıkarıyor musunuz, sıyırıyor musunuz nasil oluyorAhahahahaha ayaklarıma kesiiin kapanır bu aradaKışın da tayt üstüne çorap giymemi istiyor, cok soguksa
Allah aşkına siz de ona bir kural koysaydınız, adam eşofmanla şortla mis gibi takılıyor yaz kış. Sen de evde kravatlı takım elbise giyeceksin, giymezsen libidom düşüyor diyemediniz mi?Ahahahahaha ayaklarıma kesiiin kapanır bu aradaKışın da tayt üstüne çorap giymemi istiyor, cok soguksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?