- 24 Eylül 2021
- 411
- 365
- 53
- Konu Sahibi baharyelii
-
Evet aşırı düşünceli bu konuda da, önce beni mutlu etmek ister. Ancak anlattıklarım yüzünden mutlu olamıyorum artık. İsteksiz biri oldum.Kimsenin yorumu değersiz diyemem, ama sırf cinsellikte iyi diye de ( Bana göre cinsellikte iyi olma azgın olmak değildir, cinsellikte iyi olmak bana göre partnerinin isteklerinden düşünmektir) diğer kötü taraflarını görmezden gelemeyiz.
Seni düşünse bu gün bu konuyu açmazdın. Bu düşünmek değil. Bazen eşinin isteksiz olabileceği de buna dahil.Evet aşırı düşünceli bu konuda da, önce beni mutlu etmek ister. Ancak anlattıklarım yüzünden mutlu olamıyorum artık. İsteksiz biri oldum.
Neyse, bu konuda da iyi diye dediğiniz gibi beni bu denli üzmesini kaldıramıyorum artık.
Çok haklısınız. Benim gözümde her şeyin bir dozu var. Fazla sevgi de boğar insanı. Fazla ilgi de boğar.En çok ihtiyacım olan şey sabır ama o da tükeniyor valla artık
Bir de şunu fark ettim. Kocam ne zaman kendini geri çekse, biraz ilgisini düşürse ben ona daha cok yaklaşıyorum. Mesela küsüp de barıstıktan sonra arada bir süre soğukluk olur ya. O zaman ona daha yakın olmak istiyorum. Bu kadar üstüme düşmesi itiyor aslında beni. Tabii bir de yukarıda saydıklarım:) Ona da anlattım ama asla anlamıyor. Devam:)Çok haklısınız. Benim gözümde her şeyin bir dozu var. Fazla sevgi de boğar insanı. Fazla ilgi de boğar.
Pek çok kişii böyle eş istiyor mu gerçekten?Buradaki pek çok kadının istediği koca tipinin ete kemiğe bürünmüş hali sizinki.
İyi yönlerine odaklanıp diğerlerini törpilemeye çalışın.Bu kadar güçlü bir bağ varken aranızda koparmayın bence,ayak uydurmaya çalışın; onda da azalacaktır zamanla.Özellikle çocuk olunca çok ararsınız bu günleri.
Evet fetişi var ve kabul de ediyor. Bunlar evlilikte tolere edilir ama bunun aşırısı artık itici bir hal alıyor.Adamın fetişi var. Bunlar evlenmeden önce konusulsa keşke. Beraber terapiye gidin ama bu konuda çok değişeceğini sanmıyorum doğrusu.
Evetttt. Yaz-kış hiç fark etmez. Düşünsenize romantik bir an oluyor, son anda sana hadi çorap giy diyor. Şaka gibi di mi.yaz günü de mi çorap istiyor? ben en çok ona takıldım, hadi hayatın doğal akışında olur da kalkıp çorap falan giyeceksen soğursun tabi.
Ayrılmak gibi bir düşünceniz yok ise terapiye gitmeye ikna etmeye çalışın. Başka türlü zor gibi. Gerçekten sabır diliyorum size, üzüldüm. Seviyorsunuz da belli çünkü.Bir de şunu fark ettim. Kocam ne zaman kendini geri çekse, biraz ilgisini düşürse ben ona daha cok yaklaşıyorum. Mesela küsüp de barıstıktan sonra arada bir süre soğukluk olur ya. O zaman ona daha yakın olmak istiyorum. Bu kadar üstüme düşmesi itiyor aslında beni. Tabii bir de yukarıda saydıklarım:) Ona da anlattım ama asla anlamıyor. Devam:)
Ne gibi sorunları var sizce?Eşinizde libido dışında da sorunları var.
Gitsin tedavi olsun, olmuyorsa siz tedavilik hale geleceksiniz. Yaşadıklarınız o kadar ağır ki!
Ayrıca bu eş kişisi, her gördüğü çoraplı kadından tahrik oluyor da diyebiliriz sanki.
Bilmem ki, hiç anlamam :)Su grubu mu
Doktora gidecek, başka çaresi yok. Sen de dediklerini yapmayı bırak artık. Adam çocuk gibi küsüyor sonunda istediği oluyor. Başka türlü kuşu kaldıramıyor mu? Durum vahim.Evetttt. Yaz-kış hiç fark etmez. Düşünsenize romantik bir an oluyor, son anda sana hadi çorap giy diyor. Şaka gibi di mi.
Evet seviyorum, cok cok büyük askla evlendim. Şöyle diyeyim sevgiliyken ona olan aşkımla ünlüydüm arkadaşlarım arasında :) Terapi konusunu hiç açmadım ama bi araştıracağım öncelikle ben de.Ayrılmak gibi bir düşünceniz yok ise terapiye gitmeye ikna etmeye çalışın. Başka türlü zor gibi. Gerçekten sabır diliyorum size, üzüldüm. Seviyorsunuz da belli çünkü.
Ay yoook. Öyle bir durum da yok ki. Çorapla alakasını hiç fark etmedim yani ama bir dikkat edeyim. Ondansa mantıklı bir açıklaması var en azından.Doktora gidecek, başka çaresi yok. Sen de dediklerini yapmayı bırak artık. Adam çocuk gibi küsüyor sonunda istediği oluyor. Başka türlü kuşu kaldıramıyor mu? Durum vahim.
başak erkeği burcu özelliklerine bakın,özlerken bile özlerlerEvet dediğiniz gibi sevdiğini düşünüyorum beni ama bencilce davranıyor. Bu da beni çok yordu, yıprattı.
Başak burcu, ben de başağım. Hiç de anlamam burçlardan. Başağa başak nasıl oluyor ki:)
Artık alıştı ama dkkwkdskwkddSizinki daha zormuş, kolaylıklar dikiyorum bir de hamilesiniz ya. Çok yorucu ve itici bir şey bu durum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?