KOCAMIN BENİ BIKTIRMASI

Evet aşırı düşünceli bu konuda da, önce beni mutlu etmek ister. Ancak anlattıklarım yüzünden mutlu olamıyorum artık. İsteksiz biri oldum.

Neyse, bu konuda da iyi diye dediğiniz gibi beni bu denli üzmesini kaldıramıyorum artık.

Seni düşünse bu gün bu konuyu açmazdın. Bu düşünmek değil. Bazen eşinin isteksiz olabileceği de buna dahil.

Çok haklısınız. Benim gözümde her şeyin bir dozu var. Fazla sevgi de boğar insanı. Fazla ilgi de boğar.
Bir de şunu fark ettim. Kocam ne zaman kendini geri çekse, biraz ilgisini düşürse ben ona daha cok yaklaşıyorum. Mesela küsüp de barıstıktan sonra arada bir süre soğukluk olur ya. O zaman ona daha yakın olmak istiyorum. Bu kadar üstüme düşmesi itiyor aslında beni. Tabii bir de yukarıda saydıklarım:) Ona da anlattım ama asla anlamıyor. Devam:)

Adamın fetişi var. Bunlar evlenmeden önce konusulsa keşke. Beraber terapiye gidin ama bu konuda çok değişeceğini sanmıyorum doğrusu.

"Fetişizm içeren cinsel davranış kademeli azaltılırken cinsel uyarı ve haz yaratan karşılıklı cinsel davranış yapılandırılır. Fetişizm psikoloji, psikoterapi, psikiyatri ve cinsel terapi alanlarında uzman bir ekip tarafından ele alınır"

Terapide bunun seni nasıl etkilediğini anlamasi lazım ki değişmek için adım atsın, senin de adama hayır deyip sinir çekmeyi öğrenmen lazım.

Pek çok kişii böyle eş istiyor mu gerçekten?

Şaka yapıyor olmalısınız.

Adamın fetişi var. Bunlar evlenmeden önce konusulsa keşke. Beraber terapiye gidin ama bu konuda çok değişeceğini sanmıyorum doğrusu.
Evet fetişi var ve kabul de ediyor. Bunlar evlilikte tolere edilir ama bunun aşırısı artık itici bir hal alıyor.

yaz günü de mi çorap istiyor? ben en çok ona takıldım, hadi hayatın doğal akışında olur da kalkıp çorap falan giyeceksen soğursun tabi.

yaz günü de mi çorap istiyor? ben en çok ona takıldım, hadi hayatın doğal akışında olur da kalkıp çorap falan giyeceksen soğursun tabi.
Evetttt. Yaz-kış hiç fark etmez. Düşünsenize romantik bir an oluyor, son anda sana hadi çorap giy diyor. Şaka gibi di mi.

Ayrılmak gibi bir düşünceniz yok ise terapiye gitmeye ikna etmeye çalışın. Başka türlü zor gibi. Gerçekten sabır diliyorum size, üzüldüm. Seviyorsunuz da belli çünkü.

Ne gibi sorunları var sizce?

Ay evet ağır değil mi? Kendime cok üzülüyorum ya Nasıl böyle bir şey yaşıyorum, anlatsam gülerler ama gerçekten yoruldum artık.

Son dediğinize de katılıyorum, üzgünüm ama normal değil.

Evetttt. Yaz-kış hiç fark etmez. Düşünsenize romantik bir an oluyor, son anda sana hadi çorap giy diyor. Şaka gibi di mi.
Doktora gidecek, başka çaresi yok. Sen de dediklerini yapmayı bırak artık. Adam çocuk gibi küsüyor sonunda istediği oluyor. Başka türlü kuşu kaldıramıyor mu? Durum vahim.

Ayrılmak gibi bir düşünceniz yok ise terapiye gitmeye ikna etmeye çalışın. Başka türlü zor gibi. Gerçekten sabır diliyorum size, üzüldüm. Seviyorsunuz da belli çünkü.
Evet seviyorum, cok cok büyük askla evlendim. Şöyle diyeyim sevgiliyken ona olan aşkımla ünlüydüm arkadaşlarım arasında :) Terapi konusunu hiç açmadım ama bi araştıracağım öncelikle ben de.

Doktora gidecek, başka çaresi yok. Sen de dediklerini yapmayı bırak artık. Adam çocuk gibi küsüyor sonunda istediği oluyor. Başka türlü kuşu kaldıramıyor mu? Durum vahim.
Ay yoook. Öyle bir durum da yok ki. Çorapla alakasını hiç fark etmedim yani ama bir dikkat edeyim. Ondansa mantıklı bir açıklaması var en azından.

başak erkeği burcu özelliklerine bakın,özlerken bile özlerler kadını da erkeğinden farklıdır..
kardeşimin eşi de başak ama sizin ki çok farklı bir dünya numunelikmiş bulmuşşunuz cicim ayları uzun sürecek gibi görünüyor,

Ben her gün sevişmek istemiyorum, soğuyorum dediniz mi? Tam yükseldiğim anda çorap giymek modumu düşürüyor dediniz mi? Bu cümlelerle ama? Ima vs degil açık açık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…