- 24 Eylül 2021
- 435
- 393
- 53
- Konu Sahibi baharyelii
-
Evet aynısını dedim biliyor musun, benim istememe fırsat vermiyorsun ki.Evlilik böyle bir şey değil tabiki. Hastalığı var sağlığı var.Her zaman istekli olmayabiliriz.Hele ki çalışan kadınlar iki kat yoruluyor kendimden biliyorum.Yazdıklarını okurken nefes alamadım . Küserse küssün.Zıkkımın dibi.Gerçekten değer veren erkek eşini cinselliğe zorlamaz.Bunun aşkla bir ilgisi yok .Senin istemene bile fırsat vermemiş .Değişmez de bu adam.iki sene nasıl katlandın.
Ay bi bakiyim buna.
Sıkıntı stres her hastalığa yol açar.Daha çok gençsin yıllarını heba etme.Sorun cinsellik de değil.Adam bildiğin zorba.Çocuk yokken yollarını ayır.Evet aynısını dedim biliyor musun, benim istememe fırsat vermiyorsun ki.
Katladım katlandım en sonunda patlama noktasındayım.
Hayir bu hicte pek cok kadinin istedigi bir es degil.Buradaki pek çok kadının istediği koca tipinin ete kemiğe bürünmüş hali sizinki.
İyi yönlerine odaklanıp diğerlerini törpilemeye çalışın.Bu kadar güçlü bir bağ varken aranızda koparmayın bence,ayak uydurmaya çalışın; onda da azalacaktır zamanla.Özellikle çocuk olunca çok ararsınız bu günleri.
Haklısınız ama öncelikli olarak kocamın problemli biri olduğunu kabul etmesi lazım. Çünkü ona göre anormal olan benim :)Cift terapistine ve sonra bireysel psikiyatriye baslamaniz gerek Konu sahibi .
Evet aynısını dedim biliyor musun, benim istememe fırsat vermiyorsun ki.
Katladım katlandım en sonunda patlama noktasındayım.
O oyle sansin bu yuzden terapiste gitmek istiyorum belki bende dir problem en azindan cozelim istiyorum diyinHaklısınız ama öncelikli olarak kocamın problemli biri olduğunu kabul etmesi lazım. Çünkü ona göre anormal olan benim :)
Onlarda bir problem yaşamıyoruz pek. Özellikle hastaysam bebek gibi ilgilenir, zorlamaz.Regl olduğunuzda ya da hasta olduğunuzda durum tam olarak nasil oluyor?
Ben ona bireysel alan tanıyorum, asla sıkmam hatta işime gelir malum ama o bana tanımıyor. Kendimi hapiste gibi hissediyorum artık.Evlendiniz diye birbirinize zincirle bağlı değilsiniz. Aksine yalnız vakit geçirmek ve bireysel alan evliliği daha da destekler. Benim tavsiyem iyi bir aile terapisi görmeniz.
Belki cinsel terapiyle çözebilirsiniz o zaman.Açıkca yazacağım ama cok ani anlarda oldu tabii nadir de olsa :) Aynı gibi, beni cok rahatsız eden bir değişiklik fark etmedim çoraptan kaynaklı.
Evet dediğiniz gibi zaten cinsellik istemiyorum, çorabı hiç istemiyorum sırf onu memnun etmek icin bi şeylere zorluyorum kendimi bu da nefret edilesi bir durum gerçekten zor. Daha fazla bunu kendime yapmak istemiyorum, yetti.ay ten çorap ne ya. Bikere en çok terleten tür çorap o. Sevişme sırasında zaten vücut ısısı yükseliyor, bir de üzerinizde istemediğiniz bir çorap var. Nefret edilesi bir durum olsa gerek.
Sadece bu sebepte yeterli aslında soğumanız için. Bence size bagımlı olması durumu zamanla aşılabilir ama bu çorap mevzusu zor gibi. Adam hasta ve hasta olduğunu kabul etmiyor.
Ben neden her gün evde seksi kıyafetle dolaşayım ya ?
Bazen ister seksi gecelik giyerim , bazen canım ister ayıcıklı pijama giyerim . Ona ne ki ?
Kadınlar hep saçma erkeklerle uğraşmak zorunda mı ya of .
Cidden doğru insanlarla karşılaşmak son yaşadığım ilişkim ve çevremdeki insanları okudukça... en büyük dileğim.
Başka bir erkekle cinsel ilişkim olmadı. İlk başta normali bu sandım :) ama tabii zaman geçtikçe anormalliği anlıyorum. Ben de öyleymişim, yaklaşımı cok önemliymiş tecrübem yoktu.Belki cinsel terapiyle çözebilirsiniz o zaman.
Ben olsam yapamam ama. Erkeklerin cinsellik konusundaki yaklaşımından soğumaya meyilli biriyim. İstediğim kadar seveyim, evli olayım onun sorunlu cinsellik kodlamasını düzeltmek için uğraşamam.
Kesinlikle. Konuşmak çözüm değilse bir gün bütün çorapları alın, bağıra çağıra makasla kesin. Bir daha çorap kelimesi duymayacağım deyin. Eğer konuşup konuşup ertesi gün giyiyorsanız adam için bir anlamı yok kiAslında bakarsanız çoğu zaman konuşmak bir işe yaramaz net bir sınır çizememişsiniz. Agresifleşmeden kararları bir şekilde tavrınızı ortaya koyarsanız tam olmada biraz anlamaya çalışacaktır.
Doğru, benim de aklımdan geçiyor ama konu daha sıkıntılı yerlere gider mi ve giderse ne yaparım, geri adım atar mıyım buna karar vermem lazım öncelikle. Eşim sinirle ani kararlar verebilen bir insan, o da pişman olacagı şeyler yapabilir. Bu da sıkıntılı bi durum mesela. Bana ölür biter ama gemileri de kolayca yakabilirmiş gibi bir tavrı olur kavga sırasında. Taktik mi bilmiyorum.Kesinlikle. Konuşmak çözüm değilse bir gün bütün çorapları alın, bağıra çağıra makasla kesin. Bir daha çorap kelimesi duymayacağım deyin. Eğer konuşup konuşup ertesi gün giyiyorsanız adam için bir anlamı yok ki
Valla iki güne ben olur gibi.Ayyy içim şişti!
Çorabı kafasına geçirip şu adamı boğasım geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?